PDA

View Full Version : Hepsiburada.com'dan Alışveriş

BaFraLı
05.Haziran.2010, 11:50
Merhaba arkadaşlar. İnternetten online olarak hepsiburadadan hiç alışveriş yapmadım. Şu ürünü almak istiyorumda ;

http://www.hepsiburada.com/rexpo-fd-...egoryId=106859 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hepsiburada.co m%2Frexpo-fd-709-plastik-3-renkli-fanli-notebook-sogutucu%2FProductDetails.aspx%3FproductId%3Dbd988 18%26categoryId%3D106859)

Bu ürünü almak istiyorumda. Diyelim bu gün siparişi verdik. Kargoya ne zaman verilir, kargo ne kadar tutar, kaç güne gelir acaba. Buradan alışveriş yapanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

di canio
05.Haziran.2010, 11:53
Ben defalarca alışveriş yaptım bu siteden. Alışverişlerimin hepsini de gece yaptım. Ertesi gün kargoya verildi ürünler. Kargonun elime geçmesi konusunda anormal bir durum yaşamadım. Ben tavsiye ederim.

nannar
05.Haziran.2010, 11:54
ben sürekli yapıyorum :) Eğer ellerinde olan bir ürünse bugün ya da en geç yarın pazar oldugu için pazartesiye kargoya verilir... salı günü de sana ulaşır bulundugun yerde kargo varsa... kargo ücreti 2-3 lira ile 6-7 lira arasında değişiyor ama zaten sipariş verirken yazıyor onu da kaç para oldugunu...

Sekopej
05.Haziran.2010, 11:57
Kimi üründe kampanya oluyor kargobedava oluyor, kimisinde hızlı gönder oluyor en geç 1 günde alıyorsun. Ben geçen cuma akşamı sipariş vermiştim, ertesi gün gündüz elime geçti ürün, hızlı gönder vardı ama.

Senin istediğin üründe bunlar yoktur muhtemelen, kargo ücreti olarak benden 4 tl almışlardı, sipariş verirsin, eğer tedarik sürecinde yazmıyorsa en geç 2 günde elinde olur ama tedarik sürecinde diyorsa, ne kadar beklersin bilemem. Çok sık rastlanmaz buna ama yine de haberin olsun, ben defalarca aldım, 1 kere başıma gelmişti, o da çok satılan bir üründü o sebeple yeni parti mal gelene kadar beklemiştim.

BaFraLı
05.Haziran.2010, 11:58
Ben defalarca alışveriş yaptım bu siteden. Alışverişlerimin hepsini de gece yaptım. Ertesi gün kargoya verildi ürünler. Kargonun elime geçmesi konusunda anormal bir durum yaşamadım. Ben tavsiye ederim.

Araştırdımda herkes öyle diyor zaten. Sorunsuz site. Bu ürünü alayım ben o zaman.

ben sürekli yapıyorum :) Eğer ellerinde olan bir ürünse bugün ya da en geç yarın pazar oldugu için pazartesiye kargoya verilir... salı günü de sana ulaşır bulundugun yerde kargo varsa... kargo ücreti 2-3 lira ile 6-7 lira arasında değişiyor ama zaten sipariş verirken yazıyor onu da kaç para oldugunu...

Hasan hocam bu gün belki kargo şirketleri kapalıdır ama ben genede siparişi vereyim.

Sekopej
05.Haziran.2010, 12:00
Tolga zaten bu Doğan Grup'a ait, güvenilirlik konusunda rahat olabilirsin, adı duyulmamış ya da kimlerin yönettiği belli olmayan sitelerden değil.:)

Flawless Victory
05.Haziran.2010, 12:00
Gece 12'den sonra şipariş verip aynı gün öğleden sonra paketi teslim aldığım da olmuştur. :) Sipariş verirken kargo yazıyor, bazı ürünlerde kargo bedava olabiliyor. Çok güvenilir bir site, fotoğraf makinesi aldım, hediye hafıza kartı eksik çıkınca mesaj attım, üretici firmayla görüşülüp sorunununz halledilecek diye cevap yazdılar, iki gün sonra ücretsiz kargoyla eksikleri gönderdiler. Diğer sitelerden 5 adım önde.

BaFraLı
05.Haziran.2010, 12:04
Tolga zaten bu Doğan Grup'a ait, güvenilirlik konusunda rahat olabilirsin, adı duyulmamış ya da kimlerin yönettiği belli olmayan sitelerden değil.:)

Yok abi güvenilirlik konusunda şüphem yokta bi eleman almış ürünü tedarik süreci demiler 1 ay sonra falan göndermişler ama üründe stokta yokmuş. Bu da zaten nadir olan birşey. Benim alacağım üründe dediğin gibi kargo tutarı olarak 3 TL yazıyor. Birşey değil yani bu ürünü alacam :).

Gece 12'den sonra şipariş verip aynı gün öğleden sonra paketi teslim aldığım da olmuştur. :) Sipariş verirken kargo yazıyor, bazı ürünlerde kargo bedava olabiliyor. Çok güvenilir bir site, fotoğraf makinesi aldım, hediye hafıza kartı eksik çıkınca mesaj attım, üretici firmayla görüşülüp sorunununz halledilecek diye cevap yazdılar, iki gün sonra ücretsiz kargoyla eksikleri gönderdiler. Diğer sitelerden 5 adım önde.

Emrah abi şimdi ben bu gün içerisinde sipariş versem ki vermeyi düşünüyorum. Bu alacağım üründe kargo tutarında 3 TL diyor. Kargo da iyi yani güzel. Şimdi bu gün sipariş verdim diyelim. Haftasonları kargolar çalışmıyor galiba bilmiyorum ama ne zaman elime ulaşır acaba.

Birde paypal ödeme seçeneği olsa keşke bu tür sitelerde. Harika olurdu. Şimdi ben bir kişinin paypal hesabına 13 $ atıcam, oda hepsiburada.com dan internet bankacılığı üzerinden ödemeyi geçecek bende bekleyecem.

Sekopej
05.Haziran.2010, 12:07
Cumartesi çalışıyor kargolar, eğer bugün kargoya verilirse pazartesi alırsın muhtemelen. Site üzerinden takip edebiliyosun, kargoya verilip verilmediğini, ödeme teyit edildikten sonra, stokta varsa veriyorlar kargoya.

BaFraLı
05.Haziran.2010, 12:11
Cumartesi çalışıyor kargolar, eğer bugün kargoya verilirse pazartesi alırsın muhtemelen. Site üzerinden takip edebiliyosun, kargoya verilip verilmediğini, ödeme teyit edildikten sonra, stokta varsa veriyorlar kargoya.

Stokta olup olmadığını nasıl anlıyoruz acaba. Stokta varsa almak isterim bu ürünü. Çünkü bana çok lazım olan bi soğutucu şuan için. Eğer stoktaki durumunu öğrenebilirsem ve stokta var ise sipariş verecem bu gün.

Flawless Victory
05.Haziran.2010, 12:13
Yok abi güvenilirlik konusunda şüphem yokta bi eleman almış ürünü tedarik süreci demiler 1 ay sonra falan göndermişler ama üründe stokta yokmuş. Bu da zaten nadir olan birşey. Benim alacağım üründe dediğin gibi kargo tutarı olarak 3 TL yazıyor. Birşey değil yani bu ürünü alacam :).

Emrah abi şimdi ben bu gün içerisinde sipariş versem ki vermeyi düşünüyorum. Bu alacağım üründe kargo tutarında 3 TL diyor. Kargo da iyi yani güzel. Şimdi bu gün sipariş verdim diyelim. Haftasonları kargolar çalışmıyor galiba bilmiyorum ama ne zaman elime ulaşır acaba.

Birde paypal ödeme seçeneği olsa keşke bu tür sitelerde. Harika olurdu. Şimdi ben bir kişinin paypal hesabına 13 $ atıcam, oda hepsiburada.com dan internet bankacılığı üzerinden ödemeyi geçecek bende bekleyecem.

Alacağın ürün çok satan bir ürünse kolay buluyorlar demektir ve hemen verirler kargoya, yoksa pazartesi verirler, çarşamba gibi eline ulaşır. Üründen ürüne değişiyor.

Serkan bu arada gel de maçımızı yapalım. :)

BaFraLı
05.Haziran.2010, 12:16
Alacağın ürün çok satan bir ürünse kolay buluyorlar demektir ve hemen verirler kargoya, yoksa pazartesi verirler, çarşamba gibi eline ulaşır. Üründen ürüne değişiyor.

Serkan bu arada gel de maçımızı yapalım. :)

Bu ürün sanırım stokta yokmuş. Çünkü stokta olan ürünlerin altında hızlı al logosumu ne oluyormuş birisi öyle dedi ama. Şimdi benimde kafam karıştı. 2-3 güne elimde olması lazım. Yani lazım olan bir parça olduğundan dolayı.

Sekopej
05.Haziran.2010, 12:17
Yapalım derbiyi.:D

Sipariş verdikten sonra yazar durumu, vermeden önce bakılabiliyor mu, nasıl bakılıyor bilmiyorum bak onu.:D

BaFraLı
05.Haziran.2010, 12:20
Başka bir sitede yazmış elemanın biri :D. Ne kadar doğru bilmiyorum ;

hocam ilk başlarda bende senin gibi çok merak ediyorum hepsini öğrendim eğer ürün stoklarında mevcutsa ertesi güne kargoya veriyorlar kargoda bi sonraki güne evine getiriyor ama ürün stoklarında yoksa allah kerim http://www.r10.net/images/smilies/smile.gif ne zaman getirecekleri hiç belli değil sözde 1-3 iş günü içerisinde ama öyle değil ve bu alcağın soğutucuda stoklarında yok stoklarında olsa ürünün fiyatının altında Süper Hızlı Gönderi logosu olurdu benden sana tavsiye Süper Hızlı Gönderi yazan ürünleri al
Kargo ücreti : 2 tl küsür ...

Sekopej
05.Haziran.2010, 12:23
Bu ürün sanırım stokta yokmuş. Çünkü stokta olan ürünlerin altında hızlı al logosumu ne oluyormuş birisi öyle dedi ama. Şimdi benimde kafam karıştı. 2-3 güne elimde olması lazım. Yani lazım olan bir parça olduğundan dolayı.

Yok o bazı kampanyalı ürünlerde oluyor, her üründe yok hızlı al seçeneği.

di canio
05.Haziran.2010, 12:23

Stokta olmayanlarda da stokta yok yazıyor fiyat yazan kısımda. Var sanırım stoklarında.

BaFraLı
05.Haziran.2010, 17:09
Şimdi bir süredir yani yeni yıla girdikten sonra kargo konusunda sıkıntı yaşadılar. Çok yogunluk oldugu ürünleri göndermede problem yaşıyorlar. mesela stokta yok ibresini koymuyorlar alan alıyor alıyor. Sonra bekle ki ürün gelsin:D Mesela 5800 ı kampayalı yaptılar. Telefonun gelmesi için 1 ay bekleyenleri biliyorum ben, iptal ettiriyorsun para 2-3 haftadan önce hesabına geçmiyor.

Ama şimdi problem yok. Ben 2-3 günce önce aldım HB den ulaştı elime... Hızlı kargo ibraesinin hızlı olması kesin ellerinde var ve hemen yollacaklar çağrışımı yaratıyor insanlarda... Genelde de öyle zaten çok stoklu ürünlere bunu koyuyorlar hızlıca iritebilmek için... O olmasada takma her türlü eline ulaşır.

Hızlıal.com var, orayada bakabilirsin. Zaten çok pahalı birşey değil. Sen kafana yatıyorsa al gönderirler.

Coşkun abi biliyorum hızlıalı. Bi kaç arkadaşım önerdide hepsiburadadan aldım artık.

Soğutucu araştırırken oturduğum yerde bi arkadaşta buldum. Onu alacağım. Onun yerine game ped aldım ;

http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=33000240&productid=oyunpir982038

Şu ürünü aldım. Annemin TC nosunu falan verdik ama annemle papaz olmam inşl. Kapıda kimlik kartını gösterir kargoyu alır heralde. Bne 17 yaşında olduğumdan dolayı kargoda sorun çıkar diye öle yaptık.

BaFraLı
07.Haziran.2010, 15:19
Coşkun abi biliyorum hızlıalı. Bi kaç arkadaşım önerdide hepsiburadadan aldım artık.

Soğutucu araştırırken oturduğum yerde bi arkadaşta buldum. Onu alacağım. Onun yerine game ped aldım ;

http://www.hepsiburada.com/ProductDetails.aspx?categoryid=33000240&productid=oyunpir982038 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.hepsiburada.co m%2FProductDetails.aspx%3Fcategoryid%3D33000240%26 productid%3Doyunpir982038)

Şu ürünü aldım. Annemin TC nosunu falan verdik ama annemle papaz olmam inşl. Kapıda kimlik kartını gösterir kargoyu alır heralde. Bne 17 yaşında olduğumdan dolayı kargoda sorun çıkar diye öle yaptık.

Cumartesi günü 4 ü 10 geçe siparişi verdik ama daha hala kargoya verilmemiş. Çok hızlı biçimde alışveriş yapanlar var ama bizimki daha kargoya bile verilmemiş.

Sekopej
07.Haziran.2010, 15:25
Mail atıp, süper hızlı al varken neden hala kargoya verilmediğini sorabilirsin Tolga. Fazla aşıraya kaçmadan da biraz sertlik iyidir gelecek cevaba göre.:)

BaFraLı
07.Haziran.2010, 15:29
Mail atıp, süper hızlı al varken neden hala kargoya verilmediğini sorabilirsin Tolga. Fazla aşıraya kaçmadan da biraz sertlik iyidir gelecek cevaba göre.:)

Abi bi kaç yerdede okudum böyle mail atınca falanda standart otomatik mail mi geliyormuş ne. Telefonla arasak ondada şimdi kargoya veriliyor gibi şeyler söyleniyormuş.

Akşam 4'e 5 e kadar bekleyecem. Gene kargoya verilmesse mail ya da telefon açacam.

Sekopej
07.Haziran.2010, 15:36
Benim başıma hiç gelmedi, 1 defa olmuştu, onda da tedarik sürecinde yazıyordu, bir süre beklemiştim, başka sıkıntı olmadı 10'dan fazla sipariş vermişimdir.

Standart da olsa, sen şikayetini yap, şikayet, şikayettir.

BaFraLı
07.Haziran.2010, 16:38
Serkan abi verilmiş kargo. Tekrar baktımda.

Teslimat 1. , 07.06.2010 Tarihinde Yurtiçi Kargo ile gönderilmiştir..
Siparişinizin kargodaki durumu takip etmek için tıklayınız: (Not: Online kargo takibi ertesi iş gününden itibaren yapılabilir. )

Sekopej
07.Haziran.2010, 16:41
Yarın elinde olur.

BaFraLı
07.Haziran.2010, 16:52
Yarın elinde olur.

He inşl. bakalım bekliyoruz :)

BaFraLı
08.Haziran.2010, 14:12
Samsun/ Bafra arası 20-25 dakkalık yol :D. İnşl. bu gün gelir.

http://www.yukleresim.com/images/04268575023701110054.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Trabzonspor
08.Haziran.2010, 14:15
Bende hepsiburada açılmıyor anlamadım gitti neden kaynaklanıyor bu ya.

Revolution
17.Haziran.2010, 01:19
Ben biraz önce havale ödeme'yle bir alışveriş yaptım yarın gidip ATM'den havale yapacağım ama bir sorum olacak(belki de sorulacak en saçma soru enstantanelik bile olabilirim :D).. İlk kez havale yapıyorum da,şimdi ben yarın ATM'ye gidip Hepsiburada.com'un bir banka hesabına havale yaparken şube kodu'nu,hesap numarasını girip havale yapacağım değil mi ? Bir de bana bir sipariş kodu verdiler o benim ne işime yarayacak bilen biri varsa yardımcı olabilir mi acil de biraz :)

Sekopej
17.Haziran.2010, 10:29
Sipariş kodu ile takip yapabilirsin ayrıca havale çekerken de lazım olabilir belki kaç para ödeyeceğin çıksın diye, sen para yatırmaya giderken o kodu da yanında götür, ne olur ne olmaz.:D

Revolution
17.Haziran.2010, 13:14
Ben parayı şimdi o hesaba havale yaptım ve havale onayı biraz önce geldi.. Takibi nasıl yapacağım Serkan abi anlatabilir misin acaba anlamadım da bir türlü :)

edit: Tamam buldum takip olayını da şuan tedarik sürecindeymiş umarım cumartesiye kadar elime ulaşır :D

Flawless Victory
17.Haziran.2010, 13:29
Ben aradığım bir kitabı orada bulmuştum ve sipariş verdim tam 3 hafta beklemiştim ama laptop aldım 1 günde geldi. :D

Revolution
18.Haziran.2010, 15:45
Sipariş kodu ile takip yapabilirsin ayrıca havale çekerken de lazım olabilir belki kaç para ödeyeceğin çıksın diye, sen para yatırmaya giderken o kodu da yanında götür, ne olur ne olmaz.:D

Serkan abi birşey daha soracağım, şuan aldığım ürün tedarik sürecinde yazıyor 2 gündür.. Acaba yarın elime ulaşır mı ? Hediye olmasa problem olmayacak ama hediye olunca insanın içine kurt düşüyor :) Senin de başına gelmiş sanırım tedarik sürecinde olayı ne kadar sürüyor bu iş ortalama acaba ?

Sekopej
18.Haziran.2010, 19:14
Serkan abi birşey daha soracağım, şuan aldığım ürün tedarik sürecinde yazıyor 2 gündür.. Acaba yarın elime ulaşır mı ? Hediye olmasa problem olmayacak ama hediye olunca insanın içine kurt düşüyor :) Senin de başına gelmiş sanırım tedarik sürecinde olayı ne kadar sürüyor bu iş ortalama acaba ?

Ne zaman tedarik ederlerse.:) Eğer bugün tedarik edilmiş olsa yarına eline geçebilirdi ama tedarik sürecindeyse hala, beklemekten başka çare yok ya da mail atıp, ne zaman tedarik süreci bitebilir diye sorabilirsin.

Revolution
18.Haziran.2010, 23:25
Teşekkürler Serkan abi..