PDA

View Full Version : 13.Dev adam Bogdan Tanjevic

Ahmet Göktaş
12.Eylül.2010, 02:35
13. dev adam , Bogdan Tanjevic

63 yaşında, kolon kanseri ,geçen sene teşhis kondu, kemoterapi görüyor, sekiz seans görmesi gerekiyordu, 10 gün önce son seansı vardı, erteledi, “bu ülke bana güvendi, borcum var, bu ülke benim sorumluluğum, altı senedir çabalıyoruz, şimdi vazgeçmek, bırakıp gitmek olmazdı” diyor.

İlaçlar yüzünden bazen yürüyecek enerjisi bile olmuyor ama, “sadece basketbol değil bu” diyor, “türkiye için bayrak meselesi... şahsi konuları düşünecek vakit değil, gidemezdim."

Berk paylaşmıştı Facebookta , çok duygulandım gerçekten , bu kanser tedavilerini hiç aksatmamak gerek birde. Doğruysa helal olsun :icon_cry:

Börk
12.Eylül.2010, 02:37
:)

İzin almadı benden : ) Şakayı geçelim de gerçekten helal olsun tüm Tanjevic karşıtlarına gelsin.

Revolution
12.Eylül.2010, 02:39
Tanjevic'i çok eleştirirdim ama 1 sene kulüp takımı çalıştırmayıp sadece milli takıma yönelmek ona çok yaramış. Savunmamızla yüceldiğimiz muhteşem bir şampiyona geçiriyoruz. Teşekkürler Tanjevic...

Sekopej
12.Eylül.2010, 02:42
Tanjevic'i çok eleştirdim, eleştirdik ama Tanjevic bazı şeyleri yapmanın peşindeydi. Fenerbahçe'de yıllarca genç oyunculara güvendi, kimseye özgürlük tanıyıp sivrilmesini sağlamadı, herkese eşit şanslar verdi. Lig gibi uzun periyotta bu tarzı çok uymasa da, turnuvalar için çok yararlı.

Ayrıca saha içinde eleştirsem de, Tanjevic'in beyefendiliğinden hep bahsedilir, oyuncuların ona duyduğu saygıdan, sevgiden. Bu rahatsızlığı üzerine gösterdiği tavırla da oyuncuların daha duygusal olmalarını sağladığı kesin. Hocaları için de oynuyorlar.

İlk geldiği dönemde güvendiği gençlerle şimdi şampiyonluk maçına çıkacak. Bugün gazetede okumuştum, hangi yazardı hatırlayamadım ama Tanjevic'e Türk vatandaşlığı verilmeli diyordu, bence de bunu hakediyor.

World Hollow o1
12.Eylül.2010, 19:52
Doğan Türkövic.. :p

Bugün bende okudum bu yazıyı gerçekden helal olsun, bazen herşey para olmuyor..
Ne mutlu ki biz ona bu güveni verebildiysek..

MeMo
12.Eylül.2010, 20:16
Hakan abinin kulakları çınlasın o demişti Tanjevic'i sürekli eleştiriyorum ama asla adamlığına bişey diyemem diye.Büyük insan Tanjevic bu kupayı almayı hakediyor.