Log in

View Full Version : Defne Joy Foster Evinde ölü Bulundu!

BaFraLı
02.Şubat.2011, 10:24
http://img.internethaber.com/news/188616.jpg

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Foster'ın ölüm nedeni araştırılıyor.
Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu.

İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu ile dizi oyunculuğu yapmıştı.

Kaynak : İnternet Haber , Vatan Gazetesi, Habertürk, Sabah
-------------------------------------------------------------------------------------

Üzüldüm gerçekten ya. Çok hareketli, şenşa**** tavırları vardı televizyon ekranlarında.

goosfraba
02.Şubat.2011, 10:27
şaka geldi başta. fakat daha sonra ntv de haberini yapınca inandım. hayatımda hiç yer bulmamasına rağmen üzüldüm.

Allah rahmet eylesin.

eXcitinG
02.Şubat.2011, 10:27
Aaaa :( nasıL oLur yahu.

Homer J.S
02.Şubat.2011, 10:40
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

DenizlispoR
02.Şubat.2011, 10:42
Allah Rahmet Eylesin.

sentugo
02.Şubat.2011, 10:56
şaka gibi olmuş.. En çok 3 yaşında çocuğu varmış, ona üzüldüm.. Allah rahmet eylesin.. 33 yaşında çok genç

I3esiktas
02.Şubat.2011, 11:30
Şaka gibi ya nasıl olur. Allah rahmet eylesin

EndoplazmiK RetikuluM
02.Şubat.2011, 12:23
Allah rahmet eylesin.

Şaka gibi.

GodfatheR
02.Şubat.2011, 12:38
Yok artık. Şok oldum :/

BaFraLı
02.Şubat.2011, 12:47
Astım krizinden öldüğü söyleniyor.

Çok şaşırdım bende gerçekten ya. Daha pazar günü Dans programındaydı sanırım.

Zekirdek
02.Şubat.2011, 12:55
Allah Rahmet Eylesin. Çok ani oldu.

DisCo
02.Şubat.2011, 12:58
Şaka sandım ama gerçek çıktı. Hayat...

Rick Nelson
02.Şubat.2011, 12:59
Çok üzüldüm, çok sempatik biriydi :S

Allah Rahmet Eylesin, mekanı cennet olsun :icon_frown:

Flawless Victory
02.Şubat.2011, 13:03
33 değil 36 yaşındaymış galiba. Allah rahmet eylesin.

Eminoski
02.Şubat.2011, 13:11
2ihtimal varmış 1i nefes darlıından dolayı kalp krizi 2.de defne joy eğlence mekanında alkol alırken baş ağrı gerekçesiyle ağrı kesici hap içmiş.

BleedingMoon
02.Şubat.2011, 14:31
yakışmadı ölüm.

vego
02.Şubat.2011, 15:06
Allah rahmet eylesin.

Börk
02.Şubat.2011, 15:11
Allah rahmet eylesin.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Şubat.2011, 15:34
Ben de şaka sandım ilk başta :/

Allah Rahmet Eylesin...

K1nq35
02.Şubat.2011, 16:08
Allah rahmet eylesin

RaSenGan
02.Şubat.2011, 16:09
Yok artık :S Daha pazar günü kahkahalarla dans ediyordu.

barahir
02.Şubat.2011, 16:11
Ölümün kime nerde ne zaman geleceği hiç belli olmuyo..

Lucas Neill
02.Şubat.2011, 16:12
twitterda gördüm ilk basta saka sandim gercekten cok üzücü allah rahmet eylesin

Night_Mare17
02.Şubat.2011, 16:26
Nasıl yaa :(

Allah Rahmet Eylesin.

K1nq35
02.Şubat.2011, 16:49
Defnenin Otopsi Sonucu Yayınlanmış;
T.C SAĞLIK BAKANLIĞI

Maktul Defne Joy Foster otopsisi sonucunda aşırı Kokanyus olarak bildiğimiz uyuşturucu maddesine rastlanmış bunun sonucunda solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiği anlaşılmıştır.

Gerçekliği konusunda bir bilgim yok Face'de gördüm paylaşmak istedim.

Night_Mare17
02.Şubat.2011, 16:57
Bu kadar çabuk otopsi raporu çıkamaz , bence yalandır

maNga 33
02.Şubat.2011, 17:32
ilkbaşta inanmadım şakadır bu dedim fakat tv'lerdende görünce şok oldum baya üzüldüm :(

Allah rahmet eylesin...

bir iddaa var ortalıkta öldüğünü bile bile yanındakiler 112'yi aramamış :S

RaSenGan
02.Şubat.2011, 18:30
Son saatlerinde Tolga Karel'le birlikteymiş.Sonra Tolga Karel'in yanından ayrılmış ve evine dönmüş.
112'yi aradıkları ama ambulansın gelmediği söyleniyor.
Evinde değil de başka bir arkadaşının evinde öldüğü söyleniyor.
Kalp krizi geçirdiği söyleniyor.

Ama daha net bir şey yok.

nannar
02.Şubat.2011, 20:22
alkol alıp hap içtikten sonra astım hastası olduyğu için ölmüş. Allah rahmet eylesin, tabiki de Allah bilir ama özenilen bir hayat yaşadığı ve herkesin isteyeceği bir türden ölümle göç ettiği söylenemez....

muztava
02.Şubat.2011, 20:49
artık aramızda değil ve hayatı hakkında yapılan yorumları doğru bulmuyorum.kimine göre iyi bir hayatı vardır kimine göre kötü... şen şa**** kişiliği, dobra sözleri ve kendine has hayatı tiye alan tavırları ile özenebileceğim bir insandı diyebilirm kendi adıma

sananes
02.Şubat.2011, 20:51
alkol alıp hap içtikten sonra astım hastası olduyğu için ölmüş. Allah rahmet eylesin, tabiki de Allah bilir ama özenilen bir hayat yaşadığı ve herkesin isteyeceği bir türden ölümle göç ettiği söylenemez....

bu söyledikleriniz ispatlanmadı yukarda otopsi diye yazılan şeyde yalandan başka bir şey değil.Doktoru çıktı konuştu düzensiz kullanıyormuş ilaçlarını bu yüzden astım olabilir dedi yoksa o astım krizi dediğimiz olay bir anda öldürmezmiş saatlar hatta 1-2 gün sürebilirmiş.Kısacası benim tahminim kalp krizi yada beyin kanaması geçirmiş olduğu ki bu bizleri ilgilendiren konu değil.

Ayrıca ne tür hayatlara özenilip,özenilmeyeceği konusunda kimse karar mercii değildir.Ölüm sebebi ne olursa olsun önemli olan bir insanın hayatını yitirmesidir.

Son olarak allah rahmet eylesin,çok takip etmeğim biriydi ama annem her zaman sempatik,sevimli bir tv insanı olduğunu söyler dururdu.

nannar
02.Şubat.2011, 20:56

Duamızı yapmışız... gerisi şahsi fikirler üzerine yorumdur... Tartışmaya açık olmayan yorum... ;)

muztava
02.Şubat.2011, 21:05
Duamızı yapmışız... gerisi şahsi fikirler üzerine yorumdur... Tartışmaya açık olmayan yorum... ;)

tartışmaya neden açık olmayacak ??? size de yorum yapmayın o zaman deniyor mu burada ??? uzatmak istemiyorum ama tavrınızı hiç doğru bulmuyorum.madem siz kişisel yorumunuzu yapabiliyorsunuz tartışmaya neden bu kadar kapalı kalıyorsunuz anlayabilmiş değilim.

nannar
02.Şubat.2011, 21:15
kişisel yorum olduğu için tartışmaya açık değil dedim ;) yani sabaha kadar tartışsak da sonuç olmaz diye öyle dedim. yoksa kimseye karşı bir tavır aldığımız yok. bir insan hayatını kaybetmiş ve allah rahmet eylesin dedik, arkasına da 2 satır yorum yazdık. bu kadar üzerinde durmanıza gerek yok. bazıları şen şak-rak,güleryüzdü hayat doluydu diye yorum yapabilir, bazıları da benim gibi yorum yapabilir. bunda uzatacak birşey yok .kimsenin özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir niyetimiz yok. tartışmaya açık olmaması benim sizlerle bunu tartışmayacağım anlamına gelir.yoksa siz aranızda tartışabilirsiniz...