Log in

View Full Version : Gerçekleştirilmeye Aday TSİ Mersin Buluşması

maNga 33
15.Haziran.2011, 23:55
Bakıyorum TSİ İstanbul, Ankara, Bursa gibi buluşmalar oluyor belki benim gibi Mersin'de oturan arkadaşlar vardır ve bir buluşma düzenleyebiliriz biraz zor bir durum biliyorum ama neden olmasın :D diğer konularda Adana-Mersin buluşması diye geçiyor ama bu konuyu ayrı açma gereği duydum Mersin buluşması yapabilecekmiyiz acaba :p

BaGa TaRKaN
16.Haziran.2011, 01:50
Temmuzun Son Haftası Adanaya Geliyorum. Adanada Buluşabiliriz Beklerim :)

Kozan'a da Beklerim :D

maNga 33
17.Haziran.2011, 18:23
Mersin'e bekleriz abi :D

footballer33
18.Haziran.2011, 00:12
Ben varım, ama Mersinli arkadaşlar fazla yok sanırım burada. Toplasan 5 kişiyiz belki de. :) Fakat 2-3 kişi de olsak önemli değil. ;)

maNga 33
18.Haziran.2011, 00:25
Ben varım, ama Mersinli arkadaşlar fazla yok sanırım burada. Toplasan 5 kişiyiz belki de. :) Fakat 2-3 kişi de olsak önemli değil. ;)

maksat buluşma, çok olmamıza gerek yok :D belki bu sayede gelende çok olur :p

BaGa TaRKaN
18.Haziran.2011, 00:32
Sırf Mersinli Olmasın Zaten Adana-Mersin Karışımı Yaparız Halı Sahada Adana ve Mersin Kapışması Olur. Sonra Maç Sonunda İnşallah Satırlar Konuşmaz :n:

maNga 33
18.Haziran.2011, 00:53
Sırf Mersinli Olmasın Zaten Adana-Mersin Karışımı Yaparız Halı Sahada Adana ve Mersin Kapışması Olur. Sonra Maç Sonunda İnşallah Satırlar Konuşmaz :n:

işte abi Mersin'e gel PS 3, halı saha, go card, forum, sahil vs.. sade Mersin değil tabi kapımız herkese açıktır güzel bi buluşma olur :D satırlar konuşmaz hepimiz kardeşiz :n:

footballer33
18.Haziran.2011, 01:22
Bugün de Mersindeydim mesela ve aslında sürekli de gitmeyi, gezmeyi istediğim bir yer. Bizim buralar (Tarsus) çok sıkıcı oluyor çünkü, hep aynı yerler. Ayrıca MİY maçlarını da düşünürsek sık sık Mersin buluşması yapabiliriz aslında. :)

maNga 33
18.Haziran.2011, 11:33
MİY maçlarına gidebiliriz aslında, Mersin güzel ya buraya gelin :p

maNga 33
11.Mart.2012, 23:37
konuyu aktifleştireyim var mı Mersine gelebilecek arkadaş ?
Faruk silifkede olmasa şimdiden foto falan atmıştık ama zamanlarımız çakışmıyor :D

DenizlispoR
11.Mart.2012, 23:44
2-3 kişi bile yeter yahu . :D Denizli buluşmaları bizim 3-4 kişi anca çıktı. :D

BaGa TaRKaN
11.Mart.2012, 23:49
Bırak Hakan Yahu :D Senin Buluşturacağın Yok Daha Aktif Lider İstiyoruz :p

Askere Gitmeden Kısmetse Geleceğim Oralara Yine (Haziran Ortaları Büyük İhtimal)

goosfraba
12.Mart.2012, 00:02
aslında adana-mersin buluşması yapılabilir.

ToRoSKaPLaNı
13.Mart.2012, 01:39
Adana buluşması yapılsa iyi olur bu aralar.

maNga 33
17.Mart.2012, 00:10
Bırak Hakan Yahu :D Senin Buluşturacağın Yok Daha Aktif Lider İstiyoruz :p

Askere Gitmeden Kısmetse Geleceğim Oralara Yine (Haziran Ortaları Büyük İhtimal)

ayıp ettin dedem :D senin geldiğin vakit buluşma yapabiliriz :P
dershane okul sınav maratonu olduğu için adanaya gidemem malesef mersin buluşması daha iyi olur Faruktan haber bekliyorum o gelirse ya ikimiz yada başka katılacak olan arkadaşlarla bi buluşma yapabiliriz

footballer33
17.Mart.2012, 00:19
Şu an sınava hazırlandığım için Mersin'i bırak, burada çarşıya bile çıkmıyorum pek. :) 7 Temmuz'a kadar tek yaptığım şey internete girmek olduğu için bu buluşma yaz ayına bırakılsa daha sağlıklı olur bence. Böylece okul, sınav, ders gibi şeyleri düşünmeden rahat rahat yaparız istediklerimizi. :)

A.FaruK
21.Mart.2012, 13:37
Mersin veya Adana buluşması olursa seve seve gelirim. Eğer öyle bi buluşma ayarlanırsa haber edin bana ben buralardayım.

maNga 33
24.Mart.2012, 00:12
Şu an sınava hazırlandığım için Mersin'i bırak, burada çarşıya bile çıkmıyorum pek. :) 7 Temmuz'a kadar tek yaptığım şey internete girmek olduğu için bu buluşma yaz ayına bırakılsa daha sağlıklı olur bence. Böylece okul, sınav, ders gibi şeyleri düşünmeden rahat rahat yaparız istediklerimizi. :)

dediğin gibi de olabilir aslında yazın daha rahat oluruz

Mersin veya Adana buluşması olursa seve seve gelirim. Eğer öyle bi buluşma ayarlanırsa haber edin bana ben buralardayım.

öncelik Mersin Faruk :p

A.FaruK
04.Nisan.2012, 03:08
Valla Mayıstan sonra ben yokum haberiniz ola (: