Ne zamandır bu soru kafamda,nihayet bir konu açmak aklıma geldi.Nede olsa turksportal resmi bir forum ve idare edilmesi şüphesiz ki basit değil.Sorum basit.Umarım bir cevap alabilirim :D
Printable View
Ne zamandır bu soru kafamda,nihayet bir konu açmak aklıma geldi.Nede olsa turksportal resmi bir forum ve idare edilmesi şüphesiz ki basit değil.Sorum basit.Umarım bir cevap alabilirim :D
Sanmıyorum iyi bir forumuz ama, bir reklam olurmu bilmem ama alexada iyi değiliz yani.. ama moderatörler belliki görev seven insanlar, ama nerden estiki bu :n:
Ayda rütbesine göre 50 ila 150 tl arası alıyorlar... 1.000 tl alanı bile var.
Turksportal'dan bahsediyoruz, sanmıyorum ben.
Google ile birlikte çalışıyorlar hatta Facebook ile de birlikte çalışılıyordu.Sağ aşağıdaki beğen butonları facebook ile sözleşme fesh edilince kaldırıldı zaten.Sait'in dediği gibi 1.000 Tl alan bile var...
Turksportaldan bahsediyoruz beyler, kaçak işçi çalıştırırmı ? Adamların sigortaları bile var. SSK'dan emekli olanınıda gördü bu forum.
Birini sigortalı bile yaptık sonra bu durumlar yaşandı. http://siz.net/izle/leyla-ile-mecnun...intihar-ediyor
ciddimisiniz siz ya :D
deseydiniz ben sevabına da yapardım yöneticiliği:D
Adminlerden resmi bir cevap yok mu hala ? :)
Ben para almadan çalışırım. Elimden her iş gelir. Ne iş olsa yaparım abi.
Asgari ücret alıyorum, sigortam var.
Bu konuya bakmak lazım :D
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=9992
Geçen ay zam istedim. Maaşıma ek olarak Aylık Akbil verin dedim vermediler bıraktım :n:
Beklediğim cevap nihayetinde geldi :D
Sence hiç para alıyoruz der mi? Mantık kullanalım... :n:
Yahu gerçek söleyin para varmı ? Sigorta felan ne ayak :n:
Para almıyoruz.Ama araştırmacılara orjinal fm veriliyor bildiğim kadarıyla.
Vieri bana dün aşağıdaki sözleşmeyi teklif etti :
1.250 TL garanti para.
Konu başı para : 10 TL
2 senelik sözleşme, 9'u opsiyonlu.
Bence iyi abi. Bazı forumlarda sadece konu başı çalışanlar var.
Ben niye deli gibi konu açıyorum sanıyorsunuz
Hee bende diyorum neden gereksiz gereksiz açıyor bu iyide Şemsi abimi almıyor ? :n: , Emrah Abi 1.250 TL çok iyi bence ayriyetten Polissin her ay cebine 3-4 Milyar giriyordur Memur vergisi konu başı 10 TL felan üzerinden 3-4 çok rahat olur ama bu 1.250 TL tek seferlikmi ?
Bilin ki çok konu açanların konu başına aldıkları ücret konu açmayanlara göre çoktur. Mesela Emrah abinin konu başına alacağı ücret 10'ken herhangi bir konukolik modun aldığı ücret en az 150'den başlıyor.
Zaten son çıkan bilişim yasasına göre kaçak çalışamıyorlar. O nedenle ücretler hep tavan yaptı. Yerli piyasada fiyatlar çok uçuk.
Abi peki sitenin geliri nedir ? onun hakkında bilgin varmı ?
Benim bildiğim aylık 200 bin ciro :0:
Dışardan aradaki muhabbete bilmeyen biri okusa direk foruma kayıt olup yönetici olmak için elinden geleni yapar :D :n:
bu smile işi çok gerekli bu konuda :D :D :D
Bir ara aylık 45 bin euro deniyordu aylık gelir için... :n: