Printable View
Ben nedesen İtalya'nın kazanacağını düşünüyorum bu turnuvada. Belki Fransa ve İtalya finali izleriz tekrardan.
Almanya favorim benim hazırlık maçında dağılsada turnuvada çok iyi oynayacaklardır. :)
Şampiyon B grubundan çıkar. Almanya ya da Hollanda. Artık hangisi yarı finalde İspanya ile eşleşir bilmiyorum ama ikisinden birinin finale kalacağını düşünüyorum.
Oyumu niye Hırvatistan'a verdiğimi ise bilmiyorum :D
Şampiyona elendik diyebilmek için belki de :p
Almanya'nın bu sefer kupayı kazanacağını düşünüyorum. Diğer adayımda Hollanda ama en büyük favori şu an İspanya gibi gözüküyor.
B grubu ölüm grubu olmuş. Böyle zor gruplardan çıkan takımlar genelde final göremez. Almanya , Hollanda ve Portekiz'den her hangi birinin final göremiyiceğini düşünüyorum. İspanya büyük favori.
Yine Portakalları destekliyorum :)
İngiltere diyorum bu kez . Almanya alsın istiyorum o ayrı .
B grubundan Almanya ve Portekiz çıkar diyorum.Sürpriz olur ve Hollanda çıkamaz.Portekiz'i destekliyorum bu turnuva ama Almanların da oyun stilini begeniyorum.Portekiz yada Almanya alsın isterim.Portekiz-Almanya maçı muhteşem olacak.İspanya'da bu turnuva fos olacak gibime geliyor.Ronaldo Nani ve Pepe dagıtacak ortalıgı. :D
Italya Tabiki , ve sonrada yasadigimiz ulke ispanya diyoruz :p :D
İspanya diyorum ama Hollanda'da alsın isterim :)
Her zamanki gibi Almanya taraftarıyım. Fakat Portekiz'i de Cristiano Ronaldo faktöründen dolayı tamamen takip edeceğim. Almanya makineleşmiş oyun düzeni ile turnuvayı süpüreceğini düşünüyorum. Fakat Ronaldo'nun kupa kazanma vakti geldi.
Turnuva'da desteklediğim takım İtalya olacak. En azından son dörde kalacaklarını düşünüyorum. Kupanın favorisi İspanya'dır.
Şampiyonluk favorim Almanya. Diğer adaylarım da İspanya ve Hollanda. Bu 3 takım birbirleriyle eşleşmezlerse yarı finale kadar gelirler. Diğer yarı finalistin kim olacağını ise, şu anda kestiremiyorum. Adaylarım; İngiltere, İtalya ve Portekiz. Ev sahipleri, gruptan bile çıkamazlar.
Bence İsveç alacak Eurovision'u aldılar bunu da alırlar :D :D
Futbolu en iyi bilenlerin oluşturduğu takımı , Hollanda' yı destekliyorum :D Grup da mükemmel olmuş. O maçlar izlenir.
Desteklediğim 2 takım olan Almanya ve Hollanda'dan biri alacak gibi. Çok çok iyiler rakiplerine oranla.
Hollanda,Almanya,İspanya üçlüsünden birisi kazanır gibi geliyor.
b grubundan çıkıcak ikiliden biri(almanya - hollanda) şampiyon olur en azından umarım olur :D ispanya 2 kez üst e kazanamıcak bence çeyrek veya yarıfinalde italya elicek gibi geliyo :D
Ingiltere bu turnuvada onemli sonuclar alicak gibi, gonlum onlardan yana ama turnuva favorisi olarakta Almanlari goruyorum.
Detaylı olarak yazasım geldi tahminlerimi :D
A Grubu'nda Rusya ve Yunanistan çıkar diye düşünüyorum .
B Grubu'nda Almanya ve Hollanda.
C Grubu'nda İspanya ve Hırvatistan.(İtalya favori tabii çıkmak için ama bir tahmin benimkisi)
D Grubu'nda İngiltere ve Fransa.(İsveç çıkarsa da şaşırmam Fransa yerine)
Ne zaman bir ülkenin kulüp takımı bir başarı elde etse , milli takımı da genelde ediyor desem çok yanlış olmaz son 10 - 15 yıl için.
İngiltere ' den bu kez bir şeyler bekliyorum. Gruplarını lider tamamlayıp çapraz eşleşmeden gelecek olan Hırvatistan veya İtalya'yı eleyerek yarı final görürler en azından.
Onun dışında Almanya ve Hollanda zaten oynadıkları futbolla keyif veren ekipler ve İspanya'nın 2008 ve 2010'daki başarılarından sonra şampiyon olmasını istemiyorum , yani Almanya ve Hollanda kazanırsa da hoşuma gider.
Sürprizler de olur büyük turnuvalarda , 2008 de hem Rusya hem Türkiye yarı finaldeydi mesela o kadar ülke arasından . 2004'te Yunanistan örneği de var . Ama uzun zaman sonra sürpriz takım olmayan bir yarı final göreceğimizi düşünüyorum . Müthiş eşleşmelerin olduğu ; Almanya , Hollanda , İspanya ve İngiltere'den oluşan bir yarı final.
Yalnız B grubunu inceledimde çok fena bir grup olmuş. Cristiano Ronaldo'ya gruplarda bile veda edebiliriz.
Geçen turnuvanın şampiyonu İspanya bu kupayı da kaldırır.Hem bunu istiyorum hem de şu an dünyada hiçbir ülkenin onlara yaklaşamadığını düşünüyorum.Almanya'nın kadrosu iyi ama çok tecrübesizler.Bu tür turnuvalarda önemli olan tecrübedir.
Ya bu İtalya ve Fransa'yı çok büyüttünüz gibi.Fransa yine eh beh ama İtalya'dan cacık olmaz. :D
Polonya turnuvanın sürprizi olur.
Artık PortakaLLarın O efsane kadroLarından sonra Turnuva ŞampiyonLuğu zamanı geLdi. Ama beni sadece Robben faktörü düşündürüyor. Robben oynamazsa, bir taLihsizLik feLan yaşamazLar :)
Irlandanin kazanmasini istiyorum. Kupanin favorisi cok formda olan Almanya ama gonlumden gecen Irlanda.1-0lik skorlarla finale kadar giderler umarim :p