Vincenzo Pincolininin fizyoterapisi 20 ancak kariyeri boyunca hep kondisyoner olarak çalışmış, doktor olarak alsam sorun yaşar mıyım, zaten 5 tane doktorum var ve son kontenjana onu almak istiyorum.
Printable View
Vincenzo Pincolininin fizyoterapisi 20 ancak kariyeri boyunca hep kondisyoner olarak çalışmış, doktor olarak alsam sorun yaşar mıyım, zaten 5 tane doktorum var ve son kontenjana onu almak istiyorum.
Gelmiyor genelde doktor olarak o tarz kişiler. Geliyorsa al sıkıntı olmaz bence.
İşine yarar mı bilmem ama kendimden şöyle bir örnek vereyim ben sana;
Savunmaya yönelik olarak Valdir de Moares'i antrenör ekibine aldım. Ama daha sonra antrenör görevlendirmesini yaparken fark ettim ki savunma yerine KL-Şut Durdurma eğitimi vermesi yönünde uyarılar aldım hep. Kendisinin görevini KL-Şut durdurma olarak ayarlayınca oldukça verim aldığımı söyleyebilirim.
Ama benim örneğim Antrenör <-> Kaleci Antrenörü görevi şeklinde olduğundan bir sıkıntı olmayabilir. Fizyo <-> Kondisyon arasında da böyle bir ilişki var mıdır tam olarak emin değilim.
Gerçek hayattaki mantığın bu kadar detaylı olarak oyuna aktarılabileceğini sanmıyorum. Zaten 5 tane doktorum var demişsiniz, bence hiçbir sıkıntı olmaz kondisyoneri almanız da. Ben de koçları kondisyoner yapıyorum genelde :)
Arkadaşlar yapabildiği meslekler yazıyo ya sayfasında, fizyoterapistlik yarıdan az gözüküyo. Demek ki yapabiliyomuş. Yıllık 375 bin tlye imza attırdım.