2013-14 sezonunda UEFA Avrupa Ligindeki maçların konuşulduğu konu.
Printable View
2013-14 sezonunda UEFA Avrupa Ligindeki maçların konuşulduğu konu.
Genk - Hafnarfjordur maçı oynanıyor şuan, ilk yarı 1-1 bitti, ikinci yarının başında Hafnarfjordur 2-1 yaptı skoru, uyuyan devi uyandırdı resmen dakika 58 skor ise 4-2 şuan :)
Maçlarda baya sürpriz oldu Rijeka,St Gallen falan sürpriz ekipler katılıyor bu sezon Avrupa Ligine.Trabzonspor'un ve katılırsa Beşiktaş'ın gruplardan çıkma ihtimalleri yüksek katılan takımlara bakarsak.
Fenerbahçe'den gittikten sonra yere göğe sığdırılamayan Stoch Paok - Maccabi Haifa maçında 6 dakika içinde 2 penaltı kaçırmış :)
Stoch kötü topçu penaltı kaçırsa da kaçırmasa da.
Hiç kimse Stoch'dan bir Ronaldo performansı beklemedi. Ancak sen elindeki kanadı yollayıpta yerine forvetlerini kanatta oynatırsan ahirete kadar eleştirilirsin. Stoch çapındaki bir adam bizim takımı sırtlayacak seviyedeydi. Penaltı kaçırsın kaçırmasın. Ondan öncede kaç tane gol attı adam. O zamanda yaranamadı... Stoch bence şu kadroya bakınca üst düzey oyuncular arasında sayılabilecek bir topçu. Webo'dan Sow'dan daha kanat en azından...
Malesef topu sağ dışına alıp sert şut atmaktan başka yaptığı birşey yoktu. Geldiği günden bu yana futbolunun üzerine hiç koyamadı. Tabiki bir Ronaldo olmasını beklemiyorduk ama en azından farklı birşeyler yapmasını biraz daha üretken olmasını bekliyorduk.
Paok-Haifa Maçında FM'den Tanığımız İsrailli Eyal Golasa'nın Golü Güzelmiş
2010'da Ne Oynardım Bu Adamla Be :(
Ben her zaman topu ayağına aldığı zaman "İşte şimdi bir şeyler yapabilir, bir şeyler değişebilir" diye içimden geçirdiğim oyuncuları sevmişimdir. Stoch böyle bir oyuncuydu ve böyle oyunculara her takımın ihtiyacı vardır, Mesela Arda, Erkan Zengin veya Olcay, adam geçerken genelde feyk atarak bunu gerçekleştirir, neredeyse hep aynı hareketi yaparlar ama geçme olasılıkları, topu kaptırma olasılıklarından fazladır. Stoch'un da mevzusu aynı, çoğu defa topu ayağının içine oturtmak için çeker ve vurur ama hala öyle goller attığına göre, gerisi teferruat.
Ben kötü futbolcu demedim 2 penaltı kaçırdığını söyledim. Penaltı sorumluluğu vermeleri için 10 sene bi takımda oynamaya gerek yok. İyi penaltı atan oyuncu daha ilk maçından da olsa penaltıyı kullanabilir. Tutucak yada tutmicak bi yorum yazmadım yani rahat ol.
Stoch hakkında ki düşüncem aynen budur. İleri gidemedi yerinde saydı ve artık onu çözdüler.
Quaresma harika atmis
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
bu arada uefanin kesin ve kesin favorisi bence salzburg adamlar makine gibi abi ne top oynuyorlar oyle yahu
Salzburg'u bende çok seviyorum bu sezon efsane oynuyorlar hakikaten ama şampiyon olmak öyle kolay değil geçen sene Basel'in yaptığını yaparlar gibi geliyor bana.
RB Salzburg SL elemesinde de kendini belli etmisti zaten. Fenerbahcenin rakibiyken medya bizim takimi yerden yere vurmustu ama bu adamlarin oyunu olaganustuydu asil. Arsenalle eslesmeleri durumunda ne yaparlardi merak ediyorum. gol makinesi gibi adamlar. rakip ayird etmeksizin skora devam.
esas benim dikkatimi ceken takim ludogorets razgrad, gruplardan birinci ciktilar dur bakalim dedik. simdi de lazioyu evinde yenmisler.
Razgrad'ı FM sayesinde keşfettim. Hep ön elemeleri geçiyorlardı dedim bu takımda iş var dün de bunu gerçek hayatta gösterdi. Bir Bulgar takımın buralara gelmesi kolay değil. İmrenilecek bir durum.
Salzburg iyi bir takım oldu Avusturya futbolunu üst sıralara taşıyabilir. Kaldı ki kadrolarını özenle seçmişler iyi bir araştırma yapmışlar.
Razgrad Avrupa liginde oynadığı 4 deplasman maçının 4'ünü de kazanmış. Road to Torino be kardeşim
Razgrad takımı aynı zamanda her sene üstüne koymuş sürekli üst lig atlamışlar ve 2 sezon önce sanırım 1. lige çıkmışlar şimdi de Avrupa Ligi'ni fethediyorlar. :D Helal olsun vallahi.
salzburgdan press dersi
http://vimeo.com/87236400
salzburg finale falan cikarsa kampl ruya olur bizim icin. keske devre arasinda alsaydik su adami. mane de cok etkili, forvetleri alan da. membaa gibi takim (:
Salzburg'un hocası 10 numara adam. Öyle bir takım yaratmış ki Roger Schmidt, Ersun Yanal'ın yaratmaya çalıştığının sahaya yansımış hali. Bizim ülkede 100 bin €'luk adamlara Milyon €'ları saçtığımız için aynı presi, baskıyı bulmamız biraz zor tabi.
Salzburg mükemmel bir takım olma yolunda ilerliyor cidden.
skora bakılırsa Razgrad müthiş bir maçtan sonra turu geçmiş, sıradaki rakip Valencia olacak büyük ihtimalle. Bu yolun sonu FİNAL
Salzburg şiir gibi top oynuyor :D
Şaktar da elenmiş Plzen'e
Uefa Avrupa Ligi Günün Sonuçları;
Rubin Kazan 0 - 2 Real Betis
Basel 3 - 0 Maccabi Tel Aviv
Eintracht Frankfurt 3 - 3 Porto
Ludogorets Razgrad 3 - 3 Lazio
Napoli 3 - 1 Swansea City
Salzburg 3 - 1 Ajax
Sevilla 2 - 1 Maribor
Shakhtar Donetsk 1 - 2 Viktoria Plzen
AZ Alkmaar 1 - 1 Slovan Liberec