-
Staines İngiltere 6.Lig Beta
-
-
Başarılar, zorlu bir kariyer olacak.
-
-
Quote:
Originally Posted by
Firat1907
Başarılar, zorlu bir kariyer olacak.
teşekkür ederim.
-
-
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
egebartu
başarılar sayın hocam
teşekkür ederim
-
Quote:
Originally Posted by
3842
Kolay gelsin hocam :)
teşekkür ederim
-
Quote:
Originally Posted by
5267
Başarılar hocam :D
teşekkür ederim
-
Quote:
Originally Posted by
tevez15
başarılar hocam :)
teşekkür ederim
-
öncelikle lig hakkında bilgi verim.karman çorban takımlar var.bir sürü maç var.yılmadan oynicaz.maçlar zevksiz geçiyor. çok gol yiyorum ama vazgeçmicem.kümede kalsak iyidir.
ssler le devam edelim
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
egebartu
maçlar kötü
yok arkadaş 2013 te beri aynı. adamlar döve döve gol atiyor . antrenman taktik seslenme v.s hiç birini yapmıyom. uğrasıncada aynı malesef.
-
Quote:
Originally Posted by
fmhastasi
yok arkadaş 2013 te beri aynı. adamlar döve döve gol atiyor . antrenman taktik seslenme v.s hiç birini yapmıyom. uğrasıncada aynı malesef.
betadır o yüzden abi bide steam ismini verirmisin
-
Quote:
Originally Posted by
egebartu
betadır o yüzden abi bide steam ismini verirmisin
inş.steam gönderdim özele bak.
-
Quote:
Originally Posted by
fmhastasi
Bence sen oyundan önce forum'daki taktik ve antrenman rehberlerine iyice bir göz atmalısın , çok faydasını görürsün taktik , antrenman yapmadan bu oyundan hiç bir keyif almazsın ve son olarakda kariyer paylaşımına biraz özen göstermeni tavsiye ederim.
-
Quote:
Originally Posted by
19karabulut07
Bence sen oyundan önce forum'daki taktik ve antrenman rehberlerine iyice bir göz atmalısın , çok faydasını görürsün taktik , antrenman yapmadan bu oyundan hiç bir keyif almazsın ve son olarakda kariyer paylaşımına biraz özen göstermeni tavsiye ederim.
öncelikle yorum için teşekkür ederim.taktiklere bakacam.1 tane var sanırım.kanat oyuncum olmadığı için indirmedim.şimdi ssler geliyor.inşallah toparlıcam.
-
öncelikle oyuncularımla konuşcam.daha sonra taktik sonra bilinmezlik.
-
Quote:
Originally Posted by
fmhastasi
öncelikle yorum için teşekkür ederim.taktiklere bakacam.1 tane var sanırım.kanat oyuncum olmadığı için indirmedim.şimdi ssler geliyor.inşallah toparlıcam.
yanlış anladın taktik indir demiyorum , taktik nasıl hazırlanır onu öğren diyorum forum rehberlerinden !!
-
Quote:
Originally Posted by
19karabulut07
yanlış anladın taktik indir demiyorum , taktik nasıl hazırlanır onu öğren diyorum forum rehberlerinden !!
HERNEYSE İLERİDE OLANLAR ÖNEMLİ HALİL ABİ İLERİDE GÜZEL SUNAR BENCE
-
öncelikle teşekkür ederim.lig hakkında görüşlerim değişti.her gün maç yapıyosun.çok zevkli .herkese öneririm.
-
-
-
Uzun soluklu olursa güzel olur :)
-
Quote:
Originally Posted by
davidalaba27
Uzun soluklu olursa güzel olur :)
inşallah.teşekkür ederim.
[IMG]http://img545.imageshack.us/img545/5685/d4df.png Uploaded with ImageShack.us[/IMG]