-
Yarım Kalan Hesaplar / Trabzonspor & Bursaspor
-
-
-
Halile söylemiştim hiç dinlememiş (: aynı şey Trabzonspor içinde geçerli aşırı hücum düşünüyorsunuz..full hücum düşünerek iyi oynanılmaz maç kazanılmaz arka taraflarınız yayla gibi maşAllah rakibin hızlı adamları yada sizi orta sahasıyla basarak boğan adamları olursa epey zorlanırsınız..ek olarak birçok açıklamada daha bulunurdum ancak çok bilmiş artiz kendini beğenmiş vs damgası yemek istemiyorum tercih elbette sizin nihayetinde takımlar sizin yönetiminizde umarım ben yanılırım (: Neyse uzatmadan ikinize de başarılar
-
Diaz... Artiz ne arar la bazarda :) Halil'in durum o kadarda kötü değil be üstat. hiçte boş değil gerisi. ne yapsın adam daha 8-1-1 mi oynasın :D Trabzonun ileri adamları tembellik yaptığı anda Trabzon zorlanmaya başlar ama. Aşırı hücum taktiklerinin ne yazıkki yaratıcı takımlar karşısında inanılmaz zorlandığı aşikar buna dikkat etmek gerek.
-
Quote:
Originally Posted by
trinitrotloen
Diaz... Artiz ne arar la bazarda :) Halil'in durum o kadarda kötü değil be üstat. hiçte boş değil gerisi. ne yapsın adam daha 8-1-1 mi oynasın :D Trabzonun ileri adamları tembellik yaptığı anda Trabzon zorlanmaya başlar ama. Aşırı hücum taktiklerinin ne yazıkki yaratıcı takımlar karşısında inanılmaz zorlandığı aşikar buna dikkat etmek gerek.
Şimdilik herhangi bişey demiyorum üstadım (: umarım ben yanılırım saha sonuçları ve özellikle performansları Halil'in lehine olur..Zaten ben kendimce tavsiyelerde bulunmuştum eminim sıkıntı olduğunda dikkate alacaktır..Hele ligde falan 3-5 maç yapsınlar akabinde Çağrı içinde birkaç kelam ederiz
-
Ben Damiaoyla kelepir fiyata klübüyle el sıkıştım da herif pas vermediydi şayet sende geliyorsa şanslısın demek bas parayı getir Damiaoyu dicemde saolsun beni kırmayıp kelepir fiyata Emelecten golcüyü getirmiş (:
-
-
fm14 te zuculini serbest mi :icon_eek: müthiş olmuş o iki tarafta iyi takviyeler yapmış :D
-
Halil'e söyledim de Çağrının da yüzüne söyleyim Jem boş transfer aga :p hele o fiyata ayrıca emraha da o kadar para yedirmezdim ben geçen seri de geliştiğini ve pek bi faydasını göremedim hadi inş ikisi de fayda sağlar ancak ciddi ciddi jem transferine gerek yoktu
-
Çağrı söylemem gerek Emrah Başgan'a o kadar para vermek yerine daha verimli veya alternatif oyuncu alabilirdin. Birazcık fazla vermişsin başgana :)
-
iki tarafta çok sağlam trasfer yapmış..Özellikle Bursa Denis transferi ile çok güzel bir bitirici adam almış :) ama favorim Trabzonspor :D
-
Quote:
Originally Posted by
01demirspor
iki tarafta çok sağlam trasfer yapmış..Özellikle Bursa Denis transferi ile çok güzel bir bitirici adam almış :) ama favorim Trabzonspor :D
Yanlız Denisi Trabzonspor aldı sanırım (:
-
Quote:
Originally Posted by
Juan Diaz
Yanlız Denisi Trabzonspor aldı sanırım (:
o kadar transfer olunca insanın aklı karışıyor sanırım :) yaşlılık da var tabi :) :)
-
Başarılar dilerim :) İki tarafta sağlam transferler yapmış baya güzel,heyecanlı bir kariyer olacak gibi :)
-
Quote:
Originally Posted by
benbenim
Başarılar dilerim.
Teşekkürler
Quote:
Originally Posted by
trinitrotloen
Başarılar...
Teşekkürler
Quote:
Originally Posted by
Juan Diaz
Halile söylemiştim hiç dinlememiş (: aynı şey Trabzonspor içinde geçerli aşırı hücum düşünüyorsunuz..full hücum düşünerek iyi oynanılmaz maç kazanılmaz arka taraflarınız yayla gibi maşAllah rakibin hızlı adamları yada sizi orta sahasıyla basarak boğan adamları olursa epey zorlanırsınız..ek olarak birçok açıklamada daha bulunurdum ancak çok bilmiş artiz kendini beğenmiş vs damgası yemek istemiyorum tercih elbette sizin nihayetinde takımlar sizin yönetiminizde umarım ben yanılırım (: Neyse uzatmadan ikinize de başarılar
Yok artizlik falan değilde emin ol FM 2013'de bu taktikten çok daha fazla hücumu düşünen taktiklerle oynuyodum
Quote:
Originally Posted by
trinitrotloen
Diaz... Artiz ne arar la bazarda :h: Halil'in durum o kadarda kötü değil be üstat. hiçte boş değil gerisi. ne yapsın adam daha 8-1-1 mi oynasın :D Trabzonun ileri adamları tembellik yaptığı anda Trabzon zorlanmaya başlar ama. Aşırı hücum taktiklerinin ne yazıkki yaratıcı takımlar karşısında inanılmaz zorlandığı aşikar buna dikkat etmek gerek.
Yokya öyle abartılı bir durum yok ama taktik hala test aşamasında
Quote:
Originally Posted by
The Special One
fm14 te zuculini serbest mi :icon_eek: müthiş olmuş o iki tarafta iyi takviyeler yapmış :D
Aynen serbest
Quote:
Originally Posted by
Juan Diaz
Halil'e söyledim de Çağrının da yüzüne söyleyim Jem boş transfer aga :p hele o fiyata ayrıca emraha da o kadar para yedirmezdim ben geçen seri de geliştiğini ve pek bi faydasını göremedim hadi inş ikisi de fayda sağlar ancak ciddi ciddi jem transferine gerek yoktu
Laa full gömüyon bizi :D
Quote:
Originally Posted by
MakiLee
Çağrı söylemem gerek Emrah Başgan'a o kadar para vermek yerine daha verimli veya alternatif oyuncu alabilirdin. Birazcık fazla vermişsin başgana :h:
Adamda para var huzur var :)
Quote:
Originally Posted by
01demirspor
iki tarafta çok sağlam trasfer yapmış..Özellikle Bursa Denis transferi ile çok güzel bir bitirici adam almış :h: ama favorim Trabzonspor :D
Trabzonspor Denis'i bitirir sıkıntı yok :)
Quote:
Originally Posted by
Krios
Başarılar dilerim :) İki tarafta sağlam transferler yapmış baya güzel,heyecanlı bir kariyer olacak gibi :)
Teşekkküler :)
-
Kariyere başka heyecan lazım beyler oda olacak gibi :) :) :)
-
Quote:
Originally Posted by
MakiLee
Kariyere başka heyecan lazım beyler oda olacak gibi :) :) :)
durlaa daha kariyere başlamadık ne heyecanı :D akşam hallederiz o kısımı
-
Quote:
Originally Posted by
19karabulut07
durlaa daha kariyere başlamadık ne heyecanı :D akşam hallederiz o kısımı
o başka bi heyecan açılmadan heyecan yapalım :D
-
Quote:
Originally Posted by
MakiLee
o başka bi heyecan açılmadan heyecan yapalım :D
Mikoyu almayın kariyere herif 2. yılı görmüyor alacağı takımı mundar eder :p
-
Quote:
Originally Posted by
Juan Diaz
Mikoyu almayın kariyere herif 2. yılı görmüyor alacağı takımı mundar eder :p
Al işte sırf sana inat Liverpool kariyerini kapatmıcam müdür ölene kadar açık dursun :D
-
Quote:
Originally Posted by
MakiLee
Al işte sırf sana inat Liverpool kariyerini kapatmıcam müdür ölene kadar açık dursun :D
taş çatlasa 2 hafta durur arada selam naber falan yazarsın artık kapanmaması için :zuhaha
-
Quote:
Originally Posted by
Juan Diaz
taş çatlasa 2 hafta durur arada selam naber falan yazarsın artık kapanmaması için :zuhaha
Hahaha bu iyiydi işte :D güncelleme geliyor birazdan fakat bu Liverpool'da en büyük sıkıntım taktik ya bir türlü olmuyor :)
-
Quote:
Originally Posted by
MakiLee
Hahaha bu iyiydi işte :D güncelleme geliyor birazdan fakat bu Liverpool'da en büyük sıkıntım taktik ya bir türlü olmuyor :)
sıkıntı Liverpoolda değil aslında (: sen liverpoolda olduğun için haliyle hücum düşünüyosun eskisehirde aynı kafa yapısıyla oynamıyordun birkaç ince kıl ayarla her takıma bir taktik yapılır elbet..ha diyeceksin ki sen naaptın ben de bocalıyorum aha da taktiğim oturdu diyebileceğim bi taktiğim suan yok
-
Başarılar dilerim, benim favorim belli zaten, bu arada transferler müthiş ikinizde :)
-
Quote:
Originally Posted by
Juan Diaz
sıkıntı Liverpoolda değil aslında (: sen liverpoolda olduğun için haliyle hücum düşünüyosun eskisehirde aynı kafa yapısıyla oynamıyordun birkaç ince kıl ayarla her takıma bir taktik yapılır elbet..ha diyeceksin ki sen naaptın ben de bocalıyorum aha da taktiğim oturdu diyebileceğim bi taktiğim suan yok
Müdür sende bizi gömüyorsun çıkartıyorsun tekrar gömüyorsun :) bu konuyu kirletmeyelim bizim liverpool konusuna gelelim orada güncelleme ile değişik maçlar görürsün :)
-
Basarilar ikinizede.. Iki takimda saglam transferler yapmis. Bursa yine iyi kar etmis
-
İki FM ustasınada başarılar :)
-
Mane çok iyi transfer. :)
-
Başarılar diliyorum 2 tarafa da.Favorim her ortak kariyerde olduğu gibi yine Sakaryaspor.