Devler Liginin Çaylakları | Fc KooTeePee [4.Sezon]
Daha önceki kariyerimde emekli olup FM macerasına son verdiğimi bildirmiştim. Gerçekten de steam falan kaldırmaya niyetlenmiş sonra kalsın arada onlayn oldukça muhabbet ederim düşüncesiyle dokunmamıştım. Herneyse kaç gün oldu bilmiyorum oyunu açmayalı ama bildiğiniz üzere sebebim vaktimi çalmasıydı. Fmsiz günlerde kendimi film kitap vs vurdum. Evet cidden özellikle işten geldiğimde bana epey vakit kalıyordu ama nedense hep bişeyler eksik gibiydi. Zaman zaman birkaç arkadaşla muhabbet ederken de söyledim. Sorunum aslında vaktimin çalınıp bana kalmaması değil asıl sorun otokontrol yapamamamdı. Yani vaktimi verimsiz kullanıyordum. Film, kitap, gezmek vs de FM gibi alışkanlıktı. Nefsimi dizginleyip vaktim üzerinde kontrol sağlayabildiğim zaman sorun falan kalmıyordu. Erkenden yatabiliyordum yani kısaca sorundan kaçarak değil onunla yüzleşerek bunu kontrol altına alabileceğim kanısına vardım. Halen verimsiz geçiyor vakitlerim ama umarım tamamen kontrol altına alacam kendimi. FMde kendimi kaptırıp 1 günde yarım sezon devirmek yerine 1 ay yani 3-5 maç yapabilirsem cidden bunu başarmış olurum. Baktım beceremiyorum cidden bu sefer alayını kaldırırım galiba. Bir nevi kendimi ölçecegim bu kariyerde.
Ön bilgiyi verdikten sonra birde genel olarak kariyer hakkında birkaç bilgilendirme yapıp konuyu açılmak üzere post edelim. Bu sefer işleyiş dedigim gibi çok hızlı olmayacak en azından eskisi gibi. ve elimden geldiğince her güncellemede hikaye'ye yer vermeyi planlıyorum. Bu doğrultuda gelen yorumlara işleyişin bozulmaması adına zaman zaman cevap veremeyebilrim. Yani yanlış anlaşılıp cevap vermiyorum gibi algılanmasın. Az çok bilen bilir beni . Haydi o zaman vira Bismillah
Kuralları okudum ve kabul ediyorum