Arkadaşlar Yılbaşı Haftası Aldığım Oyunu Bugün İndirip Kurdum Oyuna Girmek İstediğimde Karanlık Bir Pencere ve Hızlı Yanıp Sönen Bir İmleçten Bir Gram İleri Gitmiyor Daha Oyunun Reklamlarını Hatta Ana Menüsünü Bile Göremedim :(
Nedir Bunun Çaresi ?
Printable View
Arkadaşlar Yılbaşı Haftası Aldığım Oyunu Bugün İndirip Kurdum Oyuna Girmek İstediğimde Karanlık Bir Pencere ve Hızlı Yanıp Sönen Bir İmleçten Bir Gram İleri Gitmiyor Daha Oyunun Reklamlarını Hatta Ana Menüsünü Bile Göremedim :(
Nedir Bunun Çaresi ?
Ekran kartından kaynaklanıyor olabilir gibi geldi, bilgisayarın donanımlarının eksiksiz yüklü olduğundan emin misin?
Steam Oyun Dosyalarını Doğrulatmaktan Bahsediyorsunuz Sanırım Onuda Denedim Girdim Olmadı
Bu Arada Direct X'i Yüklemedim Steam Kendi Yüklemiş Olabilir mi ?
Demoyu Oynamıştım Ama;
Sistem Özellikleri;
İntel(R) Core (TM)2 Duo CPU T5470 2.00GHz
Bellek (RAM) 3,00 GB
32 Bit İşletim Sistemi
Bu Arada Vista Home Basic Kullanıyorum
Az Önce 2013'e Girdim Oyuna Girdi 2014 ile 2013 Arasında Çok Fark Var mı Acaba ?
Emektar Laptop Atmaya Kıyamıyorum Bir El Uzatın Bre :D
Yok mu Bir Çaresi ?
Hocam yalnız @Vieri steam oyun doğrulatmayı dememiş. Donanımların driverlarını demiş.
Oyun Dosyalarını Doğrulattım, Driverları da Güncelledim Ama Sorun Halen Devam Ediyor
O zaman emektarı değiştirmenin vakti gelmiş sanırım dedem.
Uleyn Özgür Durup Dururken Hemen Masraf Açacaksın Başıma :(
Bu Arada Sorunu Çözdüm;
Driverleri Güncelledikten Sonra Bir de Temiz Format Attım Sonra Oyunu Açtıktan Sonra CTRL + ALT + F11 Basınca Nihayet Oyuna Erişebildim
Özellikle Sorunun Temel Kaynağı Hakkında Fikir Verdiği İçin Mustafa Hocama Teşekkür Ederim
Oyunu benden almassan böyle olur tabi :D
Şansına Küs Bu Sene Öğrenci İndirimi Gelmedi :D