Originally Posted by
HeracLes
Leipzig ile 7 sezonluk bir kariyer yaptım ve bayağı bir zevk aldım. Amacım Dortmund ile Bayern'e yeni bir rakip çıkarmaktı. Alt ligler fazla zorlamıyor ama bundesliga'ya 2 yılda çıkabilirsen bayağı zorlayabiliyor. İlk başta öyle oldu ama lig gelirleri gayet iyi. Ama sonunda Bayern'in hegomonyasına son verdim. Finansı düzelttikçe hiç Dortmund ve Bayern'den transfer yapmadım. Ligin diğer takımlarının iyi oyuncularını aldım. Bi nevi Bayern taktiği. Volland, Meyer, Draxler, Timo Horn , Timo Werner vs. oynadığım en zevkli kariyerdi. Umarım senin için de böyle olur.
Ayrıca kadronla ilgili Coltorti ilk sezon için hiç de fena değil. Ama 2. sezon için kaleciler yetersiz. Terfi ettiğinde veya ne zaman paran olursa Köln'den Horn'u alabilirsin 4,5 milyon euroya taksitle felan. Tabi şu an için çok zor ama 10 yıl kaleci derdin kalmaz. Ama biraz çabuk olmak gerekiyor çok fazla taleplisi var.
Forvet olarak Frahn ve Poulsen gayet iyiler. Kaptan Frahn özellikle kariyerin sonuna kadar takımda tuttuğum bir isimdi. Duygusal bir bağ kurdum oyunda yetenekleri sınırlı olmasına rağmen sürekli şans verdim. Yardımcı kaptanlık da ondaydı. İlginç bir şekilde sürekli verim aldım. Alt liglerde zaten gol kralı oluyor ama bundesliga da da aynı performansı vermesi beni çok şaşırtırdı. Zaman zaman Volland'ı kestiği bile oluyordu. Çoğu kişinin vardır böyle bir oyuncusu, kariyeri boyunca yanından ayırmadığı, işte benimki Frahn'dı. Poulsen'de takımın en potansiyelli oyuncusu sürekli oynatırsan 2. sezon sonunda çok iyi teklifler geliyor onun için.
Dediğim gibi iyi de gidiyorsun zaten alt ligler kolay önemli olan bundesligaya hazırlanmak. İşin zevkli kısmı da orası zaten. Başarılar dilerim.