Milton Keynes Dons - Hedef Premier Lig
Merhaba arkadaşlar,
Normalde fm forumlarında kariyer paylaşma alışkanlığım yoktur, fakat nedense bu forumda bir anda bir paylaşma isteği geldi. Sebebi sanırım bu takımla olan kariyerimin heyecanlı bir noktaya gelmesi. Evet, heyecanlı bir noktaya geldi, çünkü kariyerimde 3. sezonumdayım. :)
Normal olarak oyunun başlangıcında açmam gerekiyordu konuyu fakat kariyerimin beni bu kadar memnun edeceğini düşünmediğimden böyle bir işe gerek duymadım, ancak tarih ilerledikçe oyunumun güzelleştiğini farkettim ve tam bu aşamadan sonra oluşabilecek muhtemel başarılarıma sizlerin de tanıklık etmenizi istedim. :) O nedenle kariyerimin ilk 2 yılını sizlere özet olarak bir sonra ki mesajımda aktaracağım. Umarım sizi de heveslendirir bu kariyerim. :)
Başlangıç mesajında sizlere kulüp ve hedeflerim hakkında biraz bilgi vermek istiyorum...
Başlıktan da anlaşıldığı gibi kariyere başladığımız takım Sky Bet League 1 ekibi olan Milton Keynes Dons.
Hedefimiz ise tamamıyla şu; Premier Lig'e yükselebilmek. Kaçıncı sezon olursa olsun Premier Lig puan tablosunda Milton Keynes'in de adının yer almasını sağlamayı ve bu takımın o ligde de mücadele etmesini amaçlıyorum. Bu doğrultuda önümüzde bulunan iki lig olan League 1 ve Championship'de şampiyon olmamız gerekiyor. Bu iki aşamayı geçtikten sonra Premier Lig'de de 1 sezon takımı yönetip kariyeri noktalayacağım.