FM2017 Beklentileriniz....
Hadi bu yıl ben açayım dedim baktım kimse elini taşın altına sokmuyor :icon_lol:
1- Lütfen artık tek kale oynadığım maçta kaleme 1 kere gelip golü atan zayıf takımın sezonda 50-60 gol yiyen kalecisi benim kaleyi tutan 20 şutumu çıkarmasın. Bari 1-2 tanesini yesin...(zz)(zz)
2- İyi bir sezon geçiren ortalama adamımı 60 milyon verip alan Real Madrid yarım sezon sonra 3 maçta yedekten sokup adamı 15 milyona satılığa çıkarmasın.(z)
3- CA-PA olayları sebebiyle değeri 200.000 olan adama 80 milyon istemesinler yuh yani...(c)
4- Bulduğum yetenek klübünden yıllık 95.000 alırken benden 9.5 milyon istemesin..Ayıp..Hadi yüzsünsün istedin ben 3-4 verdim kabul etmedin sonra da x takıma yıllık 200.000'e imzalama arkadaş.Varsa bir sorunumuz çıkalım dışarıya halledelim ne yani şimdi böyle dolaylı yollara ne gerek var...:4:
5- Sırf maçta 2 gol attın diye takımın penaltıcısı itip yerine penaltı kullanmayın arkadaş kaç maç berabere kaldım bu yüzden...(/l)
6- Berabere ya da mağlupken son 10-15 dakika su gibi akıp gitmesin. Ne talimatlar işe arıyor,ne konuşma ne de değişiklik...Kimse demesin tempo yükselt falan diye yapıyoruz zaten....:director:
7- 10 sezon içinde Leverkusen,Liverpool,PSV küme düşmesin,Bayern 16. Fenerbahçe 15. Manchester United 14. bitirmesin ligi...Bu kadar aptalca transfer olmaz...35 yaşında adama 20 milyon verip sezon sonu emekli olduğunda sap gibi kalmayacaksın böyle...:uzgun:
Aklıma gelen,oyunda gözüme çarpanlar bunlar..Rezil bir Avrupa Şampiyonasından sonra sinirimi yatıştırmak için gecenin bir yarısı yazdım,çizdim.İmla hataları olduysa affola...:icon_lol: