ben de ilgileniyorum ve bateri kursuna gidecem:)
Printable View
ben de ilgileniyorum ve bateri kursuna gidecem:)
ne kadar iyi ya herkesin müzikle uğraşmak istemesi :)
ÖSS de bitti artık bu sene başlıyorum.:D Başlangıç için nasıl bi elektroyla başamamı önerirsiniz?Yoksa iyi bi tane alıp öğrenince de onla devam edilebilinir mi? Hangi markaları önerirsiniz?
arkadaşlar benden başka gitarla uğraşan warmı?(dd)
Ben uğraşmıyorum. :) Ama nisan ayında kursa başlayacağım. 1.5 yıl falan gitmeyi düşünüyorum :rolleyes:
davul olsa ok ama elektrodan çok az anlarım.Birkere elime yamaha aldım onuda çok sevmiştim pasifika mı neydi...
vartabi yaw olmamı...bende cort x11 var alacalı mavi....gitara başlayalı 3 yıl felan oluyo elektroyu geçen sene ocaktamı ne almıştım..buda örnek resmi:) http://www.mydukkan.com/media/x11-mavi1_y.jpg
ben oss hazirliklarina baslamadan once klasik gitar calardim .. ama simdi calarmiyim bilmiyorum 4 sene oldu :D
1.5 yıl gitceğini sanmam..en fazla 5 ay.sorada ewde calışırsın arkadaşlarınla flan.ben şimdi bateriye başladım.konservaatuara gitmeyi düşünüyorum.ama kesinlikle bateri daha zewkli.tabii ritim kulağınız warsa...
ben de uğraşıyorum yarım yamalak çalabiliyorum
Az bişe anlıyorum işte o kadar...
ÇaLıyorum grubumd vardı ama bitti
Fender Telecaster var...en iyisi bence soLağım ve ayrı bi havası var :)
Bateri kesinLikLe daha iyi kardeşim için digitaL bateri aLmıştık ondan çok ben çaLıyom :D Ritimde soLoda ve baterida Athena nın tüm parçaLarını koLayca çaLıyorum..
Bir ara çalmaya çalıştım ama olmadı
Ablam uğraşıyor ama elektroyla değil, normal =)
ben de elektoyla ilgileniom..3 sene klasik+1 sene elektro..ayrıca 2 senedir de davula gidiorum