Bir Kulüpten Daha Öte.. [FC Barcelona]
Evet yeni bir kariyerle kaşınızdayım.Bu kariyerde Avrupa'da desteklediğim takım olan Barcelona ile bir serüvene çıkıyorum.Rüyalarımı süsleyen Katalan kulübü ile başarıdan başarıya imza atacağımı düşünüyorum..
Marca:Efsane Türk Barça'da
Barcelona Frank Reijkaard'tan sonra boşalan teknik direktörlük koltuğuna Berk Koz'u getirdi.
Daha önce birçok kulüpte profesyonel olarak futbol oynayan Trabzonspor ve Türk Milli Takımı'nın efsane savunmacısı Berk Koz'u takımın başına getirdi.Birçok basın yayın organlarında sürprizle karşılanan bu kararda Başkan Laporta'nın önemli bir rolü olduğu düşünülüyor.İmza töreninde basın mensuplarına konuşan Koz 'Nasıl bir kulübe geldiğimin farkındayım.Burada beklentiler çok büyük ve bunu hep birlikte başarağımıza inanıyorum.Yeni sezonda tüm kupalar bizimdir' dedi.
Transfer Dosyası Birazdan Sizlerler!!!
Los Cules Transfer Dosyası
Arkadaşlar bakıyorumki yılzılar havada uçuşuyor ama bütçe bildiğiniz gibi değil:DKulüp transfer bütçesine sadece 3.44 milyon dolar ayırmış.Ek bütçe isteğide geri çevriliyor.Bu nedenle transferi 2 oyuncuyla kapadık:
Barça Transferi Erken Kapadı
Son iki yılın şampiyonu Barcelona transferi 2 oyuncyla kapadı.Taraftarın yıldız transferler beklediği kulüpte gerçekleşen transferler ise taraftarı hüsrana uğratacak gibi gözüküyor.
Transfer mevsimini çabuk kapayan Barcelona biri forvet ve biri defans olmak üzere iki oyuncyu renklerine bağladı.Koz'un her gittiği takıma transfer ettiği Iversen yine Koz'u yanlız bırakmadı ve Barça'ya transfer oldu.Koz Norveçli yıldızdan çokşey bekliyor.
Öte yandan genç yıldız Corluka'da Barça ile imzaladı.Gelecek vaad eden oyuncu için Barcelona Dinamo kulübüne 1.5 milyon dolar ödedi..
Hazırlık Dönemi,İspanya Süper Kupası ve UEFA Süper Kupası maçları yarına karşınızda..