Samsunspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Printable View
Samsunspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
ksk - samsun maçından yeni geldim...
celil çok etkiliyidi, özellikleri düşürülmemeli... caner altın da iyi görüntü verdi, başarılıydı, çalışkan pozisyonların içinde olan ayağına hakim son vuruşları ortalamanın üstünde (tff 1. lig için) bir topçu kardeşimiz(finishing 12-13, acceleration 10-11, heading 12-13, strength 11-12 olabilir.). Kenan Yelek te büyük düşüş var, havadan çok etkisizdi (heading 11-12, jumping 9-10,acceleratin 8-9). ercüment kafkasyalı (gk) çok yetersiz göründü, vasatın altında bir kaleci...
Celil geçen sen çok az maç oynamıştu bu yüzden özelliklerini baya düşürmüştüm. İlk yamada tekrar üzerinde oynama yaparız. Geçen haftaki Ordu maçında da çok iyiydi.
İdeal Tertip 4-4-2 (YÜCEL İLDİZ)
1- Ercüment Kafkasyalı
2- Murat Duman (DR)
3- Sinan Demircioğlu (DL)
4- Emre Balak (genç milli takımda banko oynuyor, 1.80 üzeri boyu var geleceği parlak görünüyor) veya Hakkı Hocaoğlu
5- Kenan Yelek (DC)
6- Zafer Şakar (MC)
7- Feridun Sungur (MR)
8- Yücel Ömür Ejder(DMC)
9- Serkan Aykut(ST)
10- Celil Sağır (AML)
11- Caner ALTIN (ST)
Caner Altın ligin en iyi forvetlerinden biri... Dikkatle izlenmeli...
Erol bu sene 1. Ligte forvetlerin yili oluyor. Kartal' da İskender,Yaser, Sakarya' da Graf, Korfez' de Taner G, Malatya' da her zamanki gibi Taner D., Samsun' da Caner, Bolu' da Murat Uluç, Antalya' da Zitouni, Giresun' da Emrah Kol bu sezon çok iyi durumdalar.
Sercan Temizyürek FM'de olduğu kadar yetenekli bir oyuncu degil ca ve pa düşürülmeli.Genelde yedek kalıyor zaten ama şansı var bu aralar takım hastaneden çıkmadıgı için forma şansı buluyor.
Serkan ve Celil teknik açıdan iyi durumdalar fakat ikisindede fiziksel olarak baya bir düşüş var.
Ercüment kalecimi degilmi çözemedim neresinden tutsan elinde kalıyor.Her açıdan kötü durumda Samsun'un kalecisi olacak yeteneğe sahip degil.
Samsun Cem'i renklerine bağladı
Samsunspor yönetimi dış transferde kaleci Harun'dan sonra ligin ilk yarısında Orduspor forması giyen Cem Demir'e de imza attırdı. Bursaspor'lu Orhan Alemdar'la da anlaşma sağlayan kırmızı-beyazlılar, bu futbolculara lisans çıkarabilmek için federasyonla görüşmelerini sürdürüyor.
TFF 1'nci Ligi'nde mücadele eden Samsunspor bir yandan ekonomik sıkıntılarla boğuşurken bir yandan da dış transferde oyunculara imza attırmaya çalışıyor. İlk olarak Sivasspor'dan kaleci Harun Avgın'a imza attırıp federasyondan aldığı özel izinle lisans çıkaran Kırmızı-Beyazlı takım, bugün de ligin ilk yarısında Orduspor forması giyen ancak bonservisi Trabzonspor'da olan golcü futbolcu Cem Demir'le 1.5 yıllık anlaşma sağladı. İmza attıktan sonra Kırmızı-Beyazlı takımla ilk kez antrenmana çıkan Cem Demir'in ardından Bursaspor'un sağ kenar oyuncusu Orhan Alemdar'la da söz kesen yönetim, bu iki oyuncuya lisans çıkarabilmek için federasyonla görüşmelere başladı.
Geçen sezon Samsunspor forması giyen Ömer Ateş ve Erol Kapusuz'un toplam 800 bin YTL olan alacakları için federasyona başvurmaları nedeniyle lisans işlemleri askıya alınan Kırmızı-Beyazlılar bu sorunu gidermenin yollarını arıyor. Borcun ödenmemesi halinde lisans çıkaramayacak olan yönetimin para konusundaki girişimleri devam ediyor. Başkan Sezgin Gümüş, maddi kaynak bulmak için şehrin ileri gelenleri ile görüşmelerini sürdürüyor.
11.01.2008 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA
3 sene samsunda kaldım..bu takımın çok maçına gittim..herkes tutturmuş..para sorunu para sorunu diye...samsunporun içine düştüğü durumdan daha zor durumda olan takımlar bile ondan daha başarılı..parası yoksa nasıl transfer yapmışş...arkadaşlar..samsunspor sekreterliği yapmış..federasyon tahkim kurulu üyeliği yapmış çok değerli avukat abim refik beyle uzun uzun samsunspor muhabbeti yapardım zamanında para sorunu olduğunu o da söylerdi ama asıl sorunun parasızlık değil ruh olduğu çok açıktı..parası olmayan klüp nasıl oluyorda oyuncu alıyor...
bu çelikşi zaten ortada..
samsunspor kendi alt yapısına değilde trabzonun döküntülerine döndüğü günden beri başarısızlık yaşıyor..cem demir kadar forveti gitsin yolsporda 5 tane bulur...
Acaba izleyen varmı Sercan Temizyürek'i? Oyunda ki gibi mi Sercan?
sefa aksoy ve emre balak önemli bir çıkış yakaladılar, ancak yücel ildiz in istifasıyla takımın ilk 6 yarışından kopacağını düşünüyorum.
Bu Sercan Temizyurek gibi -8 PA olup da insanda neden bu oyuncuya bu kadar yuksek PA verilmis diye suphe uyandiran oyuncularin PA dusurulur umarim.