Orduspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Printable View
Orduspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Erkan Ferin' e DL eklenmeli
okan yılmaz ve gökhan kolomoç ordusporla resmi sözleşme imzaladı...
Bazı eski oyuncular hala ordusporda onlar yeni yamada olmassa sevinirim:)
G.Günay--Sanlıurfaya gitti
Cumhur---A.demiere gitti
Mustafa bedir---Bulancak gitti
Müslimcan--Almnayaya gitti
Aytaç sahim--Ünyede kiralık
Durmuş zavalsız--Siirt kiralık
Hamit asar--Isparta kiralık
Necati---İsparta kiralık..
Erkan ferin sol bektede çok seri..Kolomoç ve Okanı aldık evet:)
Ali sakal özellikle top kapma ve fiziksel özellikler yüksek olması lazım..Çok dayanıklı 90 dakika sürekli kosuyor..
Baska gelişmeler oldukca bildirecem:)
Erkan Ferin'in boyu 174 cm olmali.
ferin erkan galatasarın alt yapısından değilmiydi..galatasaray satmışmı onu orduya yoksa kiralıkmı...birde orduspor araştırmacısına şunu sorayım ..ben orduda davalara girerken bir iki maçını izleme fırsatını bulmuştum 2 sene önce muzaffer diye bir orta saha oyuncusu vardı..sonradan galiba samsuna gitti..çok yetenekli bir çocuktu..şimdi ne yapar nerelerde haberiniz varmı...
muzaffer (taşkın) geçen sene ksk deydi şimdi lig b de şanlı urfa bld. ye de...
Ordu'da Okan Yılmaz şoku
TFF 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un yeni transferi Okan Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.
Kulüp doktoru Yurgör Yaylı, Okan Yılmaz'ın topuk bağlarında iltihaplanma oluştuğunu ve bu futbolcunun 3 hafta forma giyemeyeceğini söyledi.
ugur Erdogan icin -5 PA asiri derecede dusuk -6 PA hatda belki de -7 PA verilmeli.
Bazı oyuncuların mevkisi düzeltilmeli veya yeni mevki eklenmeli...
Ugur erdogan-AMR-ST
Emre aygün-AMR-ST
Serkan Merç--DMRC--serkan sürekli pres yapan biri..teknigi yok sadece kosar top kapar..
Emrah Ekmekçi---ST(Allahtan 2 maç oynadı:D)
Erkan Ferin--DL eklenmeli..
Ercan ÜNAL---Gercekte Sol bek...
CihanCan--Sadece DC eklenmeli..(yerden iyi havadan dökülüyor)
Yigitcan--Hava hakimiyeti eklenmeli..güclü yapısı fizik gücü iyi agır ama..
Ugur Akdemir: Ca'da artis olmali
Cafercan: Freekick ve long shot 14-16 olmali. Teknik'de en az 14 olmalidir.
Yapma Yusuf.Ne yaptın sende Cafercan'ı. :)
Cafercan'ın zaten şu anda ;
FreeKick - 15
Long Shots - 13
Teknik - 14
Bu özellikler bile bence çok ama..Yani en son bu şekilde yapıldı Cafercan :)
Alt Liglerde çok iyi ama bir türlü Süperlig kalitesinde oynayamadı.
YusufT biz bu adamı çıplak gözle izledik sahada yürüyor adam.Ayağına gelen topları da iyi değerlendirdiğini söyleyemem.O değerleri verirsen süper lig düzeyinde olur.Adam TFF 1.ligde zor oynar.
Bu arada Orduspor'un maçlarına ortalama 8-9 bin taraftar gelir oyuna aktarılmasını rica ediyorum
Ercan ünal:DL ama sag ayak:)dün dikkatle izlediM:D
Ordu seyirci potansiyali yüksek..Zaten burak abi ayarlar onu o iyi biliyor:)
Yukarda yazdıklarım aynen gecerli:) Baska merak ettiginz varsa yazarım
Cafercan' ın son hali ca: 95 pa: -6
acc: 12 agility: 14 pace: 12 Balanca: 7 stamina: 12 strength: 6
passing: 12 teknik: 14 dribling: 13 crossing: 11 first touch: 11 creativity: 11
teamwork: 10 work rate: 11(bu biraz fazla oldu sanırım) anticipation: 8 bravery: 6 composure: 7 konsantrasyon: 6
Takımın En yüksek ca' lı 5 oyuncusu da şunlar.
Ümit Tütünci ca: 105
Ali Sakal ca: 102
Şenol Demirci ca: 100
Şenol Karagöl ca: 95
Cafercan Aksu ca: 95
Bence Cafercan pace 11 hat da 10 olabilir, teknik 15-16 olsun, work rate 10 olsun, creativity ya da first touch 12 olsun. Teknik cok yuksek digenlere Yusuf'un dedigi gibi teknigi yuksek diye bi oyuncu'nun iyi performans gostericegi anlamina gelmez ben Cafercan'i bildim bileli teknigi cok yuksek bi oyuncudur ama asiri derece de dusuk fiziksel ozellikleri ve gelistiremedigi mental ozellikleri yuzunden buyuk topcu olamaz Cafercan yoksa teknik Turkiye standartlarinin ustunde kesinlikle. PA'de bence -7 olmali en azindan ilerde Super Lig'de basarili bi oyuncu olabilir bence hala sonucta yasi 20-21 sansi var.
Ugur Erdogan icin de -5 PA dusuk bence -6 dogru tercih olabilir.
Burak abi aynen katılıyorum...
Ali sakal fizikmen çok iyi biri top kapması iyi teknigi yok..Cafercanda tam tersi..Fizikmen berbat..Gücsüz biri..Aynen carusca gibi..Ama ofansif yönleri çok iyi..Zaten hepsi iyi olsa Türkiyede olmazdı..
Mesela cumhur falan takımda sanırım onlar düzelecek
Mustafa bedir:Bulancakta..
Stadyum kapasitesi:12350 ve 13000 oldusanırım..Köselerde kapatıldı:)
Merak ettiginiz oyuncu veya mevki varsa buraya yazabilirsiniz..
Emrah biz sormayacağız kim nasıl diye.
Sen kim hakkında ne biliyorsan yazacaksın ki biz de aktarabildiğimiz kadar oyuna aktaracağız :)
Cafercan kendini göstermeye basladi.
Bu arada muhabbet icersinde kaynadi sanirim Ugur Erdogan icin -5 PA olucak is degil en azindan -6 hak ediyor belki de -7. Tabi Ugur'a -7 verilirse Cafercan'a kesin -7 verilmesi gerekir o da var.