Trabzonspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Printable View
Trabzonspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Kiki Musampa hala kadroda görünüyor.
Ezeli ve Diğer Rakipler yeniden gözden geçirilmeli.
kesinlikle..Rize ve Samsun ezeli rakiplerden çıkarılmalı..Fenerbahçe(100),Galatasaray(95),Beşik taş(85) böyle olmalı bizim başkada Ezeli rakibimiz yok..Bursayla da aramız iyi değil ama o 1-2 senelik bi olay ezelden gelen birşey yok..Fenerbahçe'nin reputation'u 100 olmalı çünkü tarihimiz boyunca şampiyonlukları hep onlarla çekişerek kazandık ve kaybettik bjk ve gs ile hiç şampiyonluk yarışına girmedik..
Murat sen demo'ya baktın mı ???
Ezeli ve diğer rakipler için ???
yok abi demoyu indirmedim farklı galiba.kusura kalmayın editleyeyim...ben 2007 için konuşmuştum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit.. yanlış oldu kusura bakmayın
Demo'da çünkü Trabzonspor'un
Ezeli Rakipler : Fenerbahçe
Diğer Rakipler : Yok
Bu şekilde çıkmış demo'da.
Favori Personeller'de Shota Arveladze ve Şenol Güneş.
Demoda sadece Fenerbahçe görünüyor rakip olarak.Beşiktaş ve Galatasaray'da eklenmeli oraya.Ayrıca favori kişilerde Fatih Tekke kesinlikle olmalı..
Favori personellere Fatih Tekke kesinlikle eklenmeliydi...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide Hamİ Mandıralı olmalı artık..
Bence Gökdenizde eklenmeli favori kisilere
Ya Favorı kısıLerde Zıya Dogan oLmasında kım oLursa oLsun hatta benı koyun vaLla daha cok sevıLıyorumdur Trabzonda :D
Aslında eklenmesi gereken onlarca kişi var Özkan Sümer,Fatih Tekke,Hami Mandıralı, Ali Kemal Denizci, İbrahime Yattara, Milan Stepanov vs...
Hele bir tam sürüm çıksın öyle bakalım.
Belki orada bu isimler eklenmiş olarak karşımıza çıkar :)
milan stepanov eklenirse onun gibi 100 tane daha futbolcu eklemek zorunda kalırız
şota arvaledze hami şenol güneş fatih tekke yeteli bence
Favori kisiler diyor arkadaslar.Kulübe uzun yillar katkida bulunmus,kulübü icin cok sadik,Trabzonspor`u candan seven kisiler anlaminda bu favori kisiler.
Yattara,Stepanov gibi isimler eklenirse sacma olur.
Yattara'nın Trabzonspor'da bu 5. senesi ve taraftarın en çok sevdiği oyunculardan biri Stepanov'da oynadığı oyunla kısa sürede tüm Trabzonsporluların sevgisini ve taktirini kazanan bir oyuncu gören bir Nouma'yı 10 yıl Beşiktaşta oynadı sanıcak ama favori personellerinde var neden çünkü herşeye rağmen tüm taraftar kulüp Nouma'yı seviyordu.
Yattara favori personellere girmeli. Benim Usagumunda en sevdugu oyuncudur daa..
Shota'da bu takımda 10 sene oynamadı 2 sene oynadı ama taraftarın kalbinde taht kurdu..Bence Yattara eklenmeli fakat benim çokta sevdiğim bir oyuncu değildir Yattara..Trabzonsporlu olupta Yattara hakkında benim gibi düşünen çok az sayıda oldugundan full sürümde favori personel bölümüde olmalıdır..Özkan Sümer demiş Serhat arkadaşımız..bence kesinlikle eklenmemeli..Çünkü Özkan Sümer'i seven kadar sevmeyen var klüp ve taraftar içinde..Klübün çogunlugunun benimsediği bir isim değildir Özkan Sümer..
Özkan Sümer Trabzonspor'u teknik direktörken şampiyon yaptı başkanken zeminini hazırladığı öze dönüş projesi sayesinde Trabzonspor 2 sene şampiyonluk için son haftaya kadar savaştı.Trabzonspor'a kattığı oyuncuları falan saymıyorum bile...
tamamda abicim bu adamın Trabzonspor üzerinden 2 tane ev aldıgı iddiaları var..Dogru olmasa bile bu iddialar yüzünden bazı insanların kafasında kurtları silmek zor..ayrıca Aurelio gibi bir adamı 50.000£ yüzünden kaybettirende Özkan Ssümer'in ta kendisidir..getirdiği en iyi adamlardan birini böyle ucuz bir fiyat artışı yapmadıgı için kaybettik..
Yattara oLabılır hakLısın cunku taraftar cok sevıyor Taraftarın sevgısını kazanan bırı o kLub ıcın favorı oLmustur demek.. AsLında Stepanov da yoLlanmasaydı !! emınım bu kLube uzun yıLlar hızmet verırdı..
Zıya Doganı kımse sevmıyor TaraftarLar oLsun yonetıcıLer bıLe sevmıyor ıstemıyor cok yakın Kaynaktan bıLıyorum ama Nurı aLbayrak cok ısrarLı bu konuda.. SenoL Gunes Hamı MandıraLı Sota ArveLadze Unal Kahraman bunLar daha onemLı tabı eskıLerden cok ısım var A.Suat Ozyazıcı Ozkan Sumer oLsun ama gunceLlık lazım heralde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ozkan Sumer e haksızLık etmeyın beyLer .. Ozkan Sumer kLubu 30 trıLyon borcLa aLdı... Takımı yenıden Kurdu.. Brezılyadan Oyuncu getırdı.. 2.Lıgden futbolcu cıkardı.. Erdınc Ibrahım Ege oLsun aLt yapıdan oyuncu cıktı.. Fatıh Tekkeyı Huseyını gerı getırdı.. Yattarayı Ozkan Sumer buLdu beyler .. Dıgerlerının aLdıgı adamLarı cok ıyı bıLIyoruz Rune Lange fln.. Atay Aktug baskanım da cok degerLıdır tek zaafı maLum Tomas Jun Transferıdır... Yoksa cok ıyı bır baskanLık yapmıstır ama Özkan Sumerın futboL bıLgısıne kımse laf edemez..
Ben cok ıyı bıLıyorum.. Mınık Takımda oynarken Ozkan Sumerden herkes korkuyordu karsısına cıkmaktan cekınırdım.. Cok dsıpLınLı bırısı.. ama tek sansızLıgı zor donemde takımın basına geldı ve o kurdugu takım sampıyonLugu kacırdı.. Zaten Ozkan Sumer su an oLsa takımın basında zIya Dogan oLmazdı cunKu futboLu bıLıyor .. Nurı aLbayrak ıse futboLu bıLmemesıne ragmen Sıyaset ıcın BaskanLıga geLmıstır ayrıca Trabzon Lımanımızıda Trabzonun eLınden aLmıstır..
Özkan Sümer'e haksızlık etmek istemem gerçekten büyük katkıları vardır klübe geçmişte ve bugünde fakat bence Başkan olmak için sadece futbol bilgiside gerekmiyor..Parada şart.. hele de bizim gibi bir klüpte.umarım aralıkta başkanılga adaylıgını koymaz...neyse konu başka yerler sapıyor..
Nuri Albayrak zaten diskired persona kesinlikle eklenmeli tarihe geçti yaptıklarıyla...
Nurı aLbayrak futboL adamı degıL parası vardır dogru ama kendıne war .. Hanı ne harcamıs takıma.. Fatıh Tekke MarceLınho Fabıano eLler Stepanov bunLardan geLen para nereye gıttı .. DemesınLerkı ayman La rısp e .. Sen bu adamLarı sat Zıya doganın yuzunden gıt Ayman Rısp aL
Bence Nurı aLbayrak ta o kdar suc yok neden dersenız.. Sımdı Bu futboLcuları Nurı aLbayrak Satmıyor beyLer.. TekLıf gelıyor SoruyoLar Zıya Dogana Hocam ne dersın sen ?? Zıya Doganda Bu adamLar kotu ya guya ıse yaramazLar ya noLcak Stepanov dan sataLm gıtsın Bana ToLga Seyhanı aLın yeter der.. Bu dogrudur..
AntaLspor ceLaleddın ı ıster ama Zıya Dogan sankı ceLaleddın ıyı bır adammıs gıbı Hayır bana Lazım o der ızın vermez..
Ayman ı Mısırın Zamalek kLubu ıster ama Yıne Zıya Dogan Hayır der karsı cıkar..
Aynı Zıya Dogan Trabzonun oz cocugu Ufuk Bayraktar ı ıdmana bıLe aLmaz Neden acaba..
KonuyLa alakası yok kusura bakmayın ama .. Sımdı Bır Baskan Futbolcuyu tek Basına satMaz hocaya sorar Hoca Eger karsı cıkıpta yonetım yınede o oyuncuyu satarsa bu durumda hocanın azcık onuru varsa zaten ıstıfa eder..Yazık oLdu Stepanov a...
aa shamur öyle olurmu celaleddini değil antalya milan istese satmaz senelerdir oynar o takımda murat ocağı yemiştir izleyin bakın ibb de neler yapıyor eller i yemiştir eller şimdi tek başına trabzondaki oyuncuların hepsinden daha pahalı ya ben bilmiyorum bu işi yada ziya doğan bilmiyor benim bildiğim musampa aml adamı değilmi atletico madrid te mancester city de sol açık oynamadımı neden hiç oynatmadın neden 2-3 maç önliberoda denedin
özellikle o erdinç hüseyin yok ya dünyada onlardan başka stoper önlibero kalmamış anlayamıyorum ziya doğanı şaşırıyorum sadece
Kesinlikle öyle tüm Trazbzonsporlular olarak kendisine hasta oluyoruz.
Trabzonspor'u hangi arkadaş araştırıyor acaba ?
EKİP ŞEFİ - Türker Tozar ilgileniyor Trabzonsporla...