Manisaspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
Printable View
Manisaspor oyuncularının mevki hataları, yetenekleri, oyunda göze çarpan eksiklikleri ile ilgili hataları burada belirtebilirsiniz.
F.Holoskonun FM2008 özellikleri bence hissedilir şekilde artmalıdır
Holosko kötü olmus...
Arkadaşlar ben Holosko konusundaki düşüncelerinize pek katılmıyorum. Herşeyden biraz var olmuş ve bu oyunda çok gol atmasına yetecektir. Zaten Holosko izlediğim kadarıyla 1 kere canlı izledim diğerleri tv de. Herhangi bir özelliği çok iyi olan bir oyuncu değil. Hani şu özelliği bariz diğerlerinden ço0k iyi diyemezsiniz. Onun içi Holosko çok az değişmelerle daha da gerçekçi olabilir. Eğer holskonun finishingini 15-16 tekniğini 15 bekleyen varsa hiç beklemesin böyle birşey tahmibnimce olmayacaktır. Zaten Holosko bu değerlerde bir oyuncu değil.
Holosko milli takimda as oynuyor. Slovakyanin son 3 macina bi bak diyorum. Finishingi en az 15 olmalidir...
Finishinginin 15 olacağına katılmıyorum ama tekrar gözden geçirdim ozelliklerine oyunun kendısı tarafından özelliklere +1 verilmesini de dikkate aldığımızda, gerçekte iyi olan özelliklerinin oyunda da artırılması gerekiyor düşüncesine vardım. Ama son 3 maçta 2 gol attı diye finishingin 15 olması da gerekmez.
Tartıştığımız oyuncunun özelliklerini de ekleyelim.
http://www.resim-yukle.com/img01/14/868018holosko.gif
F.Holosko'nun Favori takımını Beşiktaş yapılmalı bence dün gece ki görüntülerinden sonra :)
Elano11 ;
Ocak ayındaki yamaya yapılırsa galiba gerçek takımı da Beşiktaş olacak :)
manisaspor siyah-beyaz dır!!! hele vestel sponsorluktan çekildikten sonra, sürekli siyah beyaz giyiyor.
saygılar...
Holoksoyu en son Sivasspor maçında izldim 90 dakika. Boş alan bulduğuğunda çok iyi adam eksilten, diklemesine oynayan bir oyuncu. Sivas maçında etkiliydi ama gol kaydına muvaffak olamadı. Fiziklsel özellikleri ve driblingi yükseltilmeli.
Bencede Holosko Daha İyi Olmali.
Evet mutlaka yükselmeli
ferhatın güç ve dengesi 6-7 olmalı
Holosko'nun sadakati düşürülmeli, kulübüne bağlılığı zayıf olmalı ve favori takımına Beşiktaş eklenmeli. Ayrıca özellikleri arttırılmalı, şu anda da oyunda durumu çok iyi fakat daha da iyi olabilir, PA'sı ciddi anlamda yükseltilmeli.
Holosko'nun sözleşmesinde 6.1 milyon Euro serbest kalma bedeli vardır. Bunun da oyuna yansıtılması iyi olur.
Uğur inceman çok beğendiğim bir oyuncudur ama bu sene düşüşte. Geçen senenin sonlarında da pek iyi değildi. Ca' sı 120' ye inebilr.
selçuk inan'ın özellikleri artırılmalı
Filip Holosko:
http://img406.imageshack.us/img406/9...holoskoio6.jpg
Önceden sezmeyi bir basamak arttırıp bitiricilik bir basamak düşerse bence daha iyi olur İlhan abi ayrıca çeviklikte 1-2 sayı artabilir.
Holosko'nun en önemli özelliği iyi bitiriciliği gözlemlediğim kadarı ile. Türkiye standartları üzerinde bir bitiriciliğe sahip. Önceden sezme özelliği bu seviyede daha iyi bence. Çeviklikten öte doğru zamanda doğru yerde olmasını bilen bir forvet. Vücudunun çok çevik olmadığını düşünüyorum.
long shot 13, balance'da 12 olabilir.
agility 13 olabilir bence ama genel olarak iyi bir profil peluk
Holosko' yu bu sene bir kere canlı izledim. Tutuktu, çok fazla bir varlık gösteremedi ama Tekniği ve driblingi olan bir oyuncu. Bileklerine hakim patlayıcı bir oyuncu.
Bence Manisa'da Holosko'dan baska goz agrilari var. Manisaspor arastirmacisinin Manisaspor resmio sitesine bakmasina siddetle oneriririm. Ozellikle bir cok oyuncunun boy ve kilo bilgileri yanlis mesela bi Nizamettin Caliskan 172 cm boy ve kilo 67 kg olmali ki yanlis hatirlamiyosun bu bilgiler FM 2007'de dogruydu ama bu sezon nedense iki cm kaybetmis boy 170 cm olmus garip yani.
Bir de turksportal'in cikardigi guncelestirmeden (o zaman dogru yapilmisti) beri yanlis yapilan ve beni hasta eden bir olay artik Oguz Sabankay'in bu bilgilerini dogru girin mesela onun da boy 171 cm kilo ise 66 kg (ama oyunda bi bilgiler bos yani rastgele her yeni oyunda degisiyor) ayrica gene o yamada ona verilmis PPM'ler ona gene verilmeli "Runs With Ball Through The Center" ve "Tries Killer Balls Often." Oguz oie siradan bi oyuncu degilyani daha detayli yapilmasi gerekir yoksa diger hersei guzel . Neyse su sayfadaki oyuncularin bilgilerine tek tek bakmak lazim hatda sonra teknik heyet bilgilerine de her ne kadar halen dogru duzgun guncellenmemis olsada:
http://www.vestelmanisaspor.com/web/takim_a.php
Holosko' nun driblingi en az 13 olur bunu da ekleyeyim.
Kisacasi Holosko daha cok fiziksel ozellikleri ile one cikan bir oyuncu.Quote:
- Holosko sizce Beşiktaş'ta başarılı olur mu? Siyah-beyazlıların şu an hücum hattında Bobo ve Nobre gibi isimleri var.
Giray Bulak: “Olabilir, çünkü daha da gelişebilecek bir oyuncu. Bobo ve Nobre'ye göre daha farklı bir oyuncu. Holosko tam bir santrfor değil, santrfor etrafında gezinen bir oyuncu. Fuleli koşan, kuvveti devamlı bir oyuncu. Bunun yanında teknik özellikleri düşük, dar alanda zorlanacaktır, ama büyük alanda Beşiktaş'a fazlasıyla katkısı olur.”
Cok iyi bir bitirici olduguna katilmiyorum Dripling'de bence Burak'in yazdigi gibi oldukca yuksek seviyede olmali.
Dribblingi 15 olsun, pace 13, agility 12-13