Hedef : Al Karalari hak ettigi yere getirmek
Takim:Genclerbirligi
T.Direktor: Mehmet Bahceci
Sezona baslangic butcesi: 2.015.000 Ingiliz Sterlini
Veritabani Guncellestirmesi : Elhadji Maxi Update Yeni Sezon (v3)
Veritabani :Buyuk
Ligler: Turkcell Superlig ve TFF Lig 1
Fransa Ligue 1
Ingiltere Premier Ligi
Ispanya La liga
Evet bu ilk sezon anlatimim eksiklikler olursa mazur gorun
Haziranin ortalarinda yeni almistim Teknik Direktorluk sertifikami haziran sonu na dogru Federasyondan
almayi planliyordum gazeteyi incelerken Ersun Yanal in Genclerbirliginin basina gectigi haberi gozume ilisti aslinda
mutlu olmustum belki Genclerbirligi eski haline gelip ulkemize puanlar kazandirirdi yeniden
Quote:
Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Ersun Yanal bugün düzenlenen basın toplantısında resmi sözleşmeye imza attı. 2+1 yıl opsiyonlu olarak G.Birliği'nin başına geçen Yanal hedeflerinin Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil etmek olduğunu söyledi.
Haziran sonuna dogru Federasyon a Ankara gidip sertifikami almaya karar verdim 29 yasinda gencbir direktor olarak
Federasyon a girmeden once fanatik aldim ve Ersun Yanal in sozlesmesinin fesh ettigi ile ilgili haberini gorunce sasirmistim
Quote:
Ersun Yanal depremi!..
Gençlerbirliği'nde şok gelişme. 2 gün önce sözleşme yapılan Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Bu gelişmenin ise İlhan Cavcav ve Ersun Yanal arasında çıkan transfer tartışmasından dolayı gerçekleştiği belirtildi.
ve o haberi incelerken
Ilhan Cavcavi Federasyonun koridorlarinda gordum bir birimize slm verdik ve 1 saat sonra ben resmen direktor olarak TFF. merdivenlerinden
iniyordum cok yuksek basari puaniyla almistim bu diplomayi ve Ilhan Cavcav jeep iyle bekliyordu onumde durup konusalim dedi bildigin gibi Yanal istifa etti
Ve seni dusunuyoruz dedi bi anda cok sasirmistim bu teklifi red edemezdim zaten para sorunuda vardi (: ve kendimi bir anda GBirligi tesislerinde bulmustum
1 senelik kontrat imzaladim
Quote:
Genclerbirligi genc teknik direktor Mehmet Bahceciyle 1 yillik sozlesme imzaladi taraftarlar pek mutlu gozukmeselerde yinede sonuna kadar takimi destekliyeceklerini soylediler
Ve transfer donemini yakinda aktaricam saygi ve sevgiyle
http://img502.imageshack.us/img502/4198/gbte3.jpg