Adrese dayalı nüfus sayımı tamamlandı. Nufüs 70.586.256 kişi olarak açıklandı. 12 Milyon insan ise İstanbulda yaşıyor. Nüfus'un %70.5'i ise şehirlerde yaşarken en az nüfus ise Ardahan'da bulunuyor.
Printable View
Adrese dayalı nüfus sayımı tamamlandı. Nufüs 70.586.256 kişi olarak açıklandı. 12 Milyon insan ise İstanbulda yaşıyor. Nüfus'un %70.5'i ise şehirlerde yaşarken en az nüfus ise Ardahan'da bulunuyor.
İnanılmaz bir rakam İstanbulun büyümesi hiç durmuyor..
Bunun önüne geçilmeli artık. Yoksa İstanbul'da olaylar iyice artar. İpini koparan İstanbul'a gidiyor.:)
İstanbul böyle giderse, Tekirdağ ve Kocaeli ile birleşecek. Canım şehirde ormanlık arazi kalmıyor... Daha bugün 500bin ev satışa çıkacak.
İstanbul'un nüfusu Bulgaristan'ın tüm şehirlerinin nüfusundan fazla.Boşuna MEGAKENT demiyorlar.:)
parayı bulan ver elini istanbul...........
Bende bunlara Çek Cumhuriyetini ekleyeyim...
Kısaca İstanbul bir ülke gibi.:)
Rakam çok inandırıcı gelmedi bana. Daha fazla insan yaşıyor bence Türkiye'de de İstanbul'da da.
Yıllar önce 70 Milyon kişi denilmiyor muydu ?
Emre abiye katılıyorum. Bana da pek inandırıcı gelmedi.
Birkaç milyon dediğin en az 10 milyon bence Aygün. Tabii nüfus kağıdı olmayanları nüfusa yazılmayanları falanda sayarsak. :) Belkide 100 milyonu bulduk. :D
Emre abi afedersinde oha :zuhaha
ne 70 milyonu hangi 70 milyon yanlış o sayım:D
bizim burda biri var şey diyo.15 yıldır Ordu'nun tabelasında nüfus 110 bin hiç mi artımıyo bu diyo:D
Emre abiye katılıyorum. Sayılmayan insanlar çok fazla. Ayrıca eskiden 70 milyon diyorlardı; ama o zaman nüfus 63 milyondu.Aradan 8 yıl geçti 70 milyon demeleri doğal.
O 5 kişiden 1 i ben deilim ama :)