Kralın Dönüşü [Juventus FC]
Merhaba FM Tutkunları,
Aldığım cezadan ötürü siteye giremiyordum.Uzun bir aradan sonra tekrar Turksportal forumlarına döndüm. Karne tatiliyle birlikte tekrar özlediğim FM’ye kavuşma fırsatı buldum.
Gelir gelmez de sizlerle uzun soluklu olacağını düşündüğüm, heyecanlı bir kariyerimi paylaşmak istedim.Şuan kariyerimin ilk sezonunu bitirmiş bulunuyorum.İkinci sezonla birlikte tüm maçları daha ayrıntılı bir biçimde sizinle paylaşacağım..
2006 yazında İtalyan ve Dünya futbolu şok bir skandalla karşı karşıya kalmıştı.Ligdeki usulsüzlük ve şike iddiaları nedeniyle Juventus, Milan, Fiorentina, Lazio mahkemeye sevkedilmişti.Mahkeme sonucunda ise son 20 yılın en büyük şike skandalına adı karışan kulüplerden önce Juventus, Lazio ve Fiorentina’nın alt lige düşürüldüğünün açıklanmasına rağmen daha sonra Fiorentina ve Lazio’nun bu cezası geri alınarak Serie A’ya eksi puanlarla başlaması kararlaştırılmıştı.Ayrıca Juventus’un Serie B’ye tam -30 puan ile ve Milan’ında Serie A’ya eksi puanlarla başlaması kararı alınmıştı.Son 2 şampiyonluğu elinden alınan Juventus tarihinin en zor günlerini yaşıyordu..
Bu gelişmelerin ardından 06/07 sezonunda takımın başına getirilen Fransız teknik adam Deschamps takımı eksi puanlardan alıp lider olarak tekrar Serie A’ya çıkardı ve takımdan ayrıldı..Efsane tekrar geri dönmüştü.Meydanı boş bulan Inter ise sezonu rahat bir şekilde şampiyon tamamlamıştı..
Takımın başına ise Deschamps’tan sonra ben geçiyordum.Hedefleri gayet iyi biliyordum ve bunları gerçekleştirebilmek için elimden geleni yapacaktım.İlk sezon ekonomimizin iyi olmaması nedeniyle sadece Hamburg’un Hollandalı yıldızı Van der Vaart’ı £10M karşılığında transfer etmiştik.Sezonun ilk yarısı inişli çıkışlı bir grafik sergileyerek ilk yarıyı 4.sırada tamamladık.İkinci yarı ise taktik değişikliğine gittim ve buda meyvelerini verdi.İkinci yarı oynadığımız 19 maçta sadece 2 yenilgi almıştık.Bu müthiş formun yanında ikinci yarı fikstür avantajını da iyi değerlendirince sezonu 2.sırada tamamlayıp bir sonraki sezon için rakiplerimize gözdağı vermiştik.Bunun yanında 2 yıl uzak kaldığımız Avrupa arenasına da geri dönmüştük..
http://img116.imageshack.us/img116/5...zonpuanzo2.jpg
1.Sezon Fikstürü - 1.Kısım
1.Sezon Fikstürü – 2. Kısım
1.Sezon Oyuncu İstatistikleri
1.Sezon Takım İstatistikleri
Transferler ve lige girişle yarın görüşmek üzere..