-
Alaska yolculugu
Evet gecen seneki gibi bu senede yazin 3 ay boyunca Work & Travel programi ile Alaskaya calismaya gidiyorum. Yine 3 ay boyunca aranizda olamayacagim. Arada bir artik ugrarim :) 22 haziran pazar yola cikiyorum yavas yavas alaskaya varicaz bir kac gun seattle da oylanicam 27si aksam alaskaya varicam artik oraya vardigimda arada bir girer haber veririm...
haydi kendinize ii bakin kalin saglicakla
-
Hoşçakal Burak abi.Sabah 6'da ben netteyken falan geliyodun yazın birkaç kez.(: Hayırlı yolculuklar.
-
GüLe güLe git, güLe güLe geL burak.
Artık paso baLık tutarsın, boş zamanLarında :D
-
iyi yolculuklar burak abi bende washington ve newyork a gitmiştim ama hiç alaskaya gitmedim umarım hem gezer hemde çalışırsın:D
-
İyi yolculuklar...
Geçen sene isyanlar falan çıkamışıtnız :P ...Farklı bir şehir deneseydin bu sefer :)
-
-
Quote:
Originally Posted by
Jesus_FB
git artık...
aynen katılıyorum
-
Seneyede ben gidicem ama Alaska'da duramam ben :D
California düşünüyorum. :)
İyi yolculuklar, iyi balıklar :)
-
Work and Travel'de Alaska para kazanmak ve biriktirmek için çok iyi bir yer. Orada normalin 2 katı para veriliyor diye biliyorum. Hayırlı olsun. Ben de seneye Orlando yapmak istiyorum.
-
geçen sene de aynısını yazmıştım bu sene de yazayım. dualarım kabul oldu. git ekimde gel. ya da gelme.
-
Bu Alaska'nın götürüsü, getirisi, elinde net kalanı nedir? :)
Para kalıyosa eline orayada gidebilirim :D
-
Güle güle Burak abi.Umarım programını en iyi şekilde bitirirsin :)
-
-
Beni cekemeyen yonetici arkadaslarim sizi kaaaale bile almiyorum.. elimde yaklasik 3-4 bin dolar para kalacak.. seneye gitmeyi dusunen alaskya yada amerika yardimci olurum :) Iyi dilekleriniz icin tesekkurler
-
3-4 bin Dolarmı :D:D:D
Birdem yüz gülmeye başladı :)
Work&travel icin harcadıgın para var ama bide. Zarar etmeden dönsem ben bana yeter :)
-
ben kar olarak soyledim 3000 harcasan hadi ilk senen diye dusunsek 2bin-3bin kar yaparsin rahat rahat
-
3bin Kâr mı.
Ohaa :D Alaskayı ciddi ciddi düşünüyorum :D
Diğer yerlerde de böyle karlı iş varmı acaba :) Deniz kenarında falan :D
-
-
Hee iyi o zaman :)
Yazlık mekan olcak böle:D İşten zaman kalırsa denize falan gircen :)
ama 3000$ iyimiş:D Bir dönemlik okul parası benim :D
-
valla 3000 olmasada 2000 olur..seneye konusuruz :) erken kayit falan biraz belki indirim seni ucuza goturturum :)
-
Seneye bakarız artık :)
Ben seneye erkenden yapcam basvurumu bi kac arkadas ile beraber olabilir :D
-
tamam her turlu kolaylik saglariz.. eylul sonu gelcem ekimde benle irtibata gecersin burdan seni yonlendiririm gider konusursun :)
-
Abi git bir daha git.Güle güle Burak abi.
-
-
Oralarda kendine iyi bak abi..:)
-
güle güle git benim 4 arkadasım gidiyor work&travel ile new jerseye bisiklet taksicilik için ilk seneleri birazda kafa yapcaklar ama bin dolar kalır dıolar bi sonraki sene için bende dusunuyorum bu sene kacırdıgım için.
-
Yolculuk yarın kazasız belasiz varırsın inşallah...
-
-
Hayırlı Yolculuk Burak. ;;)
-