-
Fenerbahçe Yeni Sezon Forma Örnekleri
-
Güzel tasasrımlar olmuş ama bunların bazıları Tarık abiye ait değil mi zaten ? :)
-
3-4-5 ve sondan 2.güzel...
-
Hepsi güzel. 3.sıradaki lacivert forma harika gerçekten. Eskiden de öle formamız vardı hatta beyaz şort lacivert konçla giyilirdi. Enine çubuklu olacaksa turkuaz olsun. Klasik çubuklu ve geçen seneki gibi sarı beyaz çubuklu ile 4 forma güzel olur. Ama lacivert olan harika :)
-
-
Hepsi birbirinden güzel ...
-
Son 3 tasarımı beğenmedim, fazla detaylı olmuş.
-
Formalar genel olarak güzel. Umarım adidas basit formalar yapmaz.
Formamızda Türk bayrağı olacak mı ? Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye kupasını alan ve lig şampiyonu olan takımda Türk bayrağı oluyordu.
-
Üzerinde Fenerbahçe arması olduktan sonra gerisi yalan ...[Hepsi güzel]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote:
Originally Posted by
TR.CaPTaiN
Formamızda Türk bayrağı olacak mı ? Yanlış hatırlamıyorsam Türkiye kupasını alan ve lig şampiyonu olan takımda Türk bayrağı oluyordu.
maalesef türk bayrağı olmayacak
-
Quote:
Originally Posted by
TR.CaPTaiN
Sadece son lig şampiyonunda oluyor sanırım.
-
Bence olması lazım...Türkiye'yi temsil ediyorsak Türk Bayrağı olması Şart ..
-
Son lig ve kupa şampiyonunda oluyor Türk bayrağı, maalesef bu yıl bizde olmayacak ama bu kural bence çok saçma. Avrupa'da ülkemizi temsil etmeye hak kazanan her takım formasına Türk bayrağı koyabilmeli.
-
Dördüncü ve son formalar en beğendiklerim..
-
2. sırada olan tasarım degil sanırım. Gözlerim yanılmıyorsa gercek formanın resmi cekilmiş. Bir örnek mi yoksa gelecek sezonki turkuaz forma o mu ?
-
Quote:
Originally Posted by
eGowiCh
Son lig ve kupa şampiyonunda oluyor Türk bayrağı, maalesef bu yıl bizde olmayacak ama bu kural bence çok saçma. Avrupa'da ülkemizi temsil etmeye hak kazanan her takım formasına Türk bayrağı koyabilmeli.
Geçen sene saçma gelmiyordu size.:)
Güzel tasarımlar.Tarık abiye ait olanlarda Ay-Yıldız var çünkü geçen sezon tasarlamış.
-
-
Quote:
Originally Posted by
Ayg.22
Geçen sene saçma gelmiyordu size.:)
Güzel tasarımlar.Tarık abiye ait olanlarda Ay-Yıldız var çünkü geçen sezon tasarlamış.
Geçen sene de saçmaydı, şimdi de saçma, her zaman saçma Aygün :)
Sivasspor, Beşiktaş, Kayserispor, Galatasaray ve Fenerbahçe bence Türk bayrağını taşımalı.
-
şampiyonlar ligini kazanan milan italya arması taşıyor muydu?ülkemizi avrupada temsil eden takımlarda Türk Bayrağı ve Arması olsun diyen arkadaşlar,sizce formada taşınacak yüce bir simgenin bol bulunup bol saçılması uygun mudur?
konu biraz sapmış gibi..ben fenerbahçe nin tasarımcılarının adidasınkinden daha zevkli ve iyi olduklarına inanıyorum..güzel formalar dizayn edeceklerini düşünüyorum
-
Baştan 3.süper . İnşallah öyle olur
Ben Türk bayrağını sadece son şampiyonlar takabiliyor diye biliyorum.
-
Aslında nostajiye dönülmeli. Benim avatarımda Lefter'in forması var. Bu renkde yeni formalar yapılması gerektiği düşünüyorum. Birde Celtic tarzı forma kötü görünüme sahip olur. Özellikle benim gibi iriyarı insanlar o tarz yatay çizgilerde baya kilolu gözükür. :)
-
1 numaralı forma almanyanınkine çok benziyor :)
Bence Gök mavisi renginden vaz geçilmeli
-
Formalarla ilgili olmayan mesajlar silinmiştir.Lütfen konuyu saptırmayın.
Tasarımların hepsi hoşuma gitti.Zaten taraftarların hep hoşuna gidiyor yapılan bu çalışmalar ama maalesef esas yapımcılar bu kadar güzel yapamıyorlar..
-
ABOOOnun gösterdikleri güzelmiş
-
-
Lacivert - Turkuaz güzel uyum sağlamış. Bana göre Turkuaz forma kaldırılmalı bu getirilmeli. Sarı-Beyaz forma ile devam.
-
Güzel tonda lacivert bir forma çok güzel olur bence, umarım öyle bir forma tasarlanır, en çok istediğim o.
-
Fenerbahçe'nin renkleri arasında Turkuaz-Lacivert varmıydı ?
-
Cubuklu forma simdikinden cok daha iyi.Sarı-beyazlada devam edilmeli
-
Quote:
Originally Posted by
LaigLeNoiR
Fenerbahçe'nin renkleri arasında Turkuaz-Lacivert varmıydı ?
Ona bakarsan Turkuaz'da yoktu. Ama bu formalar sadece ticari amaç ile üretiliyor.
-
Aragones sarı giydirmiyormuş takımına.