Originally Posted by
Selman Ozturk
Öncelikle başarılar...
2 gün evvel ben de Man City kariyerime başladım. Öncelikle şunu sormak istyorum: Bu transfer bütçesinde samimi misin? Zira Diego'nun fiyatını yazmadığın için onu hesaba katmadığım halde şu an toplam 85 milyon Euro'yu aşkın harcama yapmışsın transfere. Diego'yu da 20 milyondan hesaba katarsak = 105 milyon Euro... Bana gelen transfer bütçesi 8 milyon Euro idi. Ek transfer bütçesi istedim ve onunla birlikte 39 milyon Euro civarı bir rakama ulaştım ki bu da elde edilmesi güç bir rakamdı. Zira 8.0.2'de oyun başında Man City bakiyesi 45 milyon Euro civarı. Bunun maksimum %80 ini transfere ayıracaklarını hesaba katarsak elimizde harcayabileceğimiz nakit olarak 36-39 milyon Euro arası miktar olacaktır...Sanırım bütün takımı sattın bu transfer bütçesini elde etmek için....
Genel olarak transferlerin güzel. Ancak birçoğu gereksiz. Takımın öncelikli olarak kaliteli bir forvete ve beklere ihtiyacı var. Sağ Bek ve Sol Bek oldukça yetersiz. Orta sahanı 4 lü olarak düşünüyorsan orta alandaki ikiliden biri muhakkak defansif özelliklere sahip olmalıdır. Bunun için de Diego yerine Alou Diarra gibi güçlü ve defansı kuvvetli oyuncular düşünülebilir. Micah Richards'ın yanında Corluka oldukça yeterli. Petrov ve Bojinov da takımın önemli parçaları.
Benim Transferlerim:
--> Kerzhakov: 6.5 MN
--> Coloccini: 12 MN
--> Taiwo: 17 MN
--> Mudingayi: 10 MN
<-- Dunne: 12 MN
<-- Mpenza: 4 MN
<-- Hamann: 1 MN
<-- Vassell: 3.5 MN
<-- Benjani : 5.5 MN
şeklindeydi...
Dizilişim ise:
---------------Isaksson-------------
Coloccini---Richards---Corluka--Taiwo
Ireland S.--Elano---Mudingayi---Petrov
----------Bojinov----Kerzhakov-------
İlk sezonda şampiyonluk City için oldukça zor. Şu an 31. hafta itibarıyle 4. sıradayım fakat her maç defalarca taktik değiştiriyorum. Maçları kazanmak için adeta rakip menajer ile satranç oynuyorum. Ancak 1-2 sezon sonra takım oturduğunda şampiyonluk hayal değil.
Keyifli oyunlar...