arkadaslar forumda sorunu aradim , aradim ve buldum ama yine olmadi .. schedules dosyasini kendim olusturdum , oyuna girdim taktigin linklerini bulamadim yardimci olursaniz cok sevinirim ..:(
Printable View
arkadaslar forumda sorunu aradim , aradim ve buldum ama yine olmadi .. schedules dosyasini kendim olusturdum , oyuna girdim taktigin linklerini bulamadim yardimci olursaniz cok sevinirim ..:(
oyunda antrenman ekranında schedules'den edit schedules diyeceksin. İmport deyip antrenman dosyanı nereye koyduysan seçeceksin. Bu ylu izlediğinden emin misiin?
evet eminim .. import'a basiyorum dosyayi buluyor ama icindeki o linkleri bulamiyor :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
acaba ayni grafikleri indirdigimizde cache dosyasini siliyoruz ya bundada siliyormuyuz ?
hayır cache dosyası ile alakalı değil. Bir ekran görüntüsü koyabilir misi import ederken? Yada hangi antrenman programını import etmeye çalışıyorsun?
screenshot nasil yapiyorduk .. makalele diye bir program
print screen tuşuna bas painte yapıştır imageshacktan upload et.
http://img110.imageshack.us/img110/9...vngivetpx4.jpg
iste link bu ..
tsh linkleri bulamiyor :(
raradan çıkardınız mı dosyaları?
evet cikardim ...
ozaman sorun olmamalı diye düşünüyorum. Birde dosyaların sonuna .tsh ekleyip dener misin?
ekliydi .tsh diye :( of of
dosyayı bana ulaştırabilir misin? msn adresim var profilimde mail atarsan sevinirim.
tamam msn adresin tam olarak nerde yaziyor .. ben sana simdi yollayayim msnden .. 20 dk sonra cikmam gerekiyor ise gidecem cünkü :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tamam buldum mail adresini simdi ekliyorum
ekledim msn adresinini
Hocam ALLAH senden razi olsun yaptim hele sükür, sagolasin, emegine saglik ..
nasıl yaptın anlatta sorun yaşarsak yardım alırız ?
Arkadaşımız antrenman dosyalarını hatalı yere attığından dolayı hedef dizini bulamıyordu bu yüzden sıkıntı yaşadı ama halletmiş.