Arkadaşlar oyunum bozuldu ve silip tekrar yükledim. Bu sefer de oyun içindeki yazılar bembeyaz oldu. Başka bir skine geçince düzeliyor ama oyunun kendi skininde bütün yazılar bembeyaz. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
Printable View
Arkadaşlar oyunum bozuldu ve silip tekrar yükledim. Bu sefer de oyun içindeki yazılar bembeyaz oldu. Başka bir skine geçince düzeliyor ama oyunun kendi skininde bütün yazılar bembeyaz. Bunu nasıl düzeltebilirim ?
Bende de aynı sorun var.
Hangi Skini kullanıyorsunuz?
Başka bir skin yüklediğinde oyunun orjinal skininde sorun olmuş olabilir.
İkisini renk dosyası falan değişmiş olabilir.
Yüklü olan skinleri kaldırıp dene düzelecek mi? Düzelmiyorsa alternatif skinleri dene diyerek öneride bulunabilirim çünkü skinler hakkında malesef pek bir bilgim yok.
Orjinal skine dönüldüğünde oyun,önceki skinin renk kodlarının bulunduğu(colours.xml)dosyasını orjinal dosyasıymış gibi algılıyor herhalde.Bendede oluyor bu hata
aynı sorun bende de var
skinlerden fm 2008 e tıklarsan sorun çözülecektir
Yardım eden yok mu ya ?
Hiç kimsenin başına gelmedi mi bu sorun ? Oyunla alakalı herşeyi sildim, tekrar yükledim oyunu, ona rağmen olmadı delirmek üzereyim...
Yukardaki arkadaşlardan birisi Skin seçiminden FM 2008'i seçersen düzelecektir demiş ama bilgim yok pek onun dediğini dene istersen.
Onu da yaptım yine olmadı :(
hocam bu default tema'nın yerı varmı bılmıyorum eğer onun klasörü varsa senle paylaşayım benim default temayı sende ekle bir yerlere ? öyle olur mu ki acaba
Yapabiliyorsan çok iyi olur:)Fakat bildiğim kadarıyla onun klasörü yok..
1 haftadır ne bir yönetici ne de bir başkası kimse ilgilenmedi bu konuyla. Helal olsun vallaha. Bir Allah'ın kulu yok mu bunu düzeltmeyi bilen ?
Malesef herhangi bir çözüm bulamadım bu soruna. Oyunu tamamen kaldırıp, tekrar yüklemek belki bir çözüm olabilir.
SI'da böyle yapıyor her sorun için kaldır yükle diyor :)
Alternatif skinlerde sorun varmı peki?
Ben bir kere cache klasörünün yanındaki settings 'de silmiştim olmuştu bence denemeye değer..
Onu denedim olmadı ne yazık ki :S:S
Vallaha kaldır yükle yaptım ama düzelmedi. Format atmıştım, o zaman düzeldi ama yine aynı sorun çıktı. Delirmek üzereyim. Alternatif skinlerde problem yok. Sadece oyunun kendi skini arızalı.
Bu sorun sadece bende var galba anlaşılan...
Fotoğranı koyabilirmisin bi?
Oyunun orjinalmi?
Hayır. Daha önce böyle bir sorun olmadı. Skin yükledim daha sora oyunun kendi skinine döndüm böyle oldu..
Oyunun korsanlığı kendini belli etmiş olabilir bir süre sonra,kırek hatası olabilir.Yeni bir skin yükledinmi?Yüklemediysen değişik başka bir skin yükle birde öyle dene.
İşte başka bir skin yüklemiştim dedim ya zaten. Oyunun korsanlığı ile alakası olduğunu sanmıyorum. Skin yükleyinceye kadar hiçbişey yoktu, skini yükledim tekrar oyunun kendi skinine dönünce böyle oldu...
Silmeyi denedinmi oyunu tamamen bilgisayardan?
Denedim ama o da olmadı. Çıldırmak üzereyim artık...
Nasıl olmadı silerken? Hata verdiyse koyabilirmisin resmini.
Silerken bi hata olmadı. Gayet sorunsuz sildim, tekrar yükledim ona rağmen olmadı...
Bu kadarını bilemeyeceğim üzgünüm..