Arkadaslar hepinize merhaba bugün itabri ile girdigim güvenlik kodunu unuttum :D yada kaydırdım , suan güvenlik kodunda telefon ve acılmıyor bunun herhangi bi çözümü var mı ?
Şimdiden Teşekkürler.
Printable View
Arkadaslar hepinize merhaba bugün itabri ile girdigim güvenlik kodunu unuttum :D yada kaydırdım , suan güvenlik kodunda telefon ve acılmıyor bunun herhangi bi çözümü var mı ?
Şimdiden Teşekkürler.
Abicim senin de ne alıp veremediğin var bu kodlarla :D Önceden pin kodunu yanlış girip hattı kapatmıştın şimdi güvenlik kodu :D Bilmiyorum ama bir netten araştırıyım ben (:
Teknolıji bana göre degilmis Aygüncüm :0:
Netten buldum çözümünü.Ama Nokia için olanı bulabildim sadece.Nokia içinse ve netten bulamadıysan bana ulaş abi :)
Yaptım olmadı yardımlarınız için teşekkürler Mert ve Aygünüm ama olmuyor :D
Beyin jimnastigi yaptım be rakamlardan olusan bir kordinasyon denedim 43. sünde başardım
123456 olarak koydum diyordum ama 214873 müş :D
Böyle kod mu olur abi :D İnsan unutur tabii :D
tus takımında bozuklu vardır :D ondan yoksa 123456 oldugunu zannediyordum.
Aynısı bendede var. 6630 kilit kodu kıramıyorum :S eski kız arkadaşlarımın hepsinin ismini denedim :D ama yok çıkmıyo şifre :D
Telefonlar için master code denen kodlar var güvenlik kodu yerine yazdığınızda kodu kaldıracaktır. Google'da telefon modelinizi yazıp arattığınızda siteler bulabilirsiniz. Bunun için az önce yaptığım bi arama ile master codeları bulan http://nfader.z-host.ru/ şöyle bir site buldum deneyin belki işinize yarar.
Mustafa o Mastercode olmuyo. Sabahtan beri Kilitkodunu deniyorum ama yok kabul etmedi.
O Mastercode olayı olmadı valla bende .
telefon markası ne?
Telefona format attığında olma ihtimali yüksekmiş. Ama telefonda kayıtlı en az 4000 mesaj var. Formatla onlarda gidecek o yüzden yemişim kilit kodunu :)