Rengi Yeşil Kendisi Kara Bir Sevda [AS Saint-Étienne][1. Sezon][11.1.1]
Merhabalar, uzun düşünmelerin ve çalışmaların sonunda oturdum ve kariyerimi yazmaya karar verdim. Daha önceki senelerde de gerek eğlenceli, gerek uzun süreli kariyer paylaşımları yaptım. Oyun çıkıncada bu seferde yapmalıyım diye düşündüm. Takım seçme konusunda oldukça sıkıntılı anlar yaşadım, kendi takımımı seçmeyi düşündüm önce ama sonra olası yaşayabileceğim başarısızlıkların bünyeye vereceği hasardan dolayı vazgeçtim. Önümde birkaç seçenek vardı bunlardan biri alt liglerden bir takım alıp yukarılara çıkarmak diğeri de eski günlerini arayan efsane bir kulübü hayata döndürmekti.
Ben ikinci seçeneği seçmeye karar verdim. Ben yetişemedim bu efsanenin güzel günlerine, benim için sadece anılardan hatırlanarak büyüklerim tarafından anlatılan bir masaldı. O masalın içinde kimler yoktu ki; Jacques Santini'ler, Michel Platini'ler, Johnny Rep'ler...
O günleri göremesemde yeterince dinledim o yılları yaşamış, görmüş kadar oldum. O yıllardan sonra benim hatırlayabildiğim zamanlarda efsane takımın sadece adı kalmıştı, o adı da sık sık ligden düşmeler ve yaşanan skandallarla anılıyordu. En sonunda kulüp ait olduğu yere dönecekti ancak bu dönüş sürecinde büyük bir yapılanma ve değişim yaşanacaktı.
İşte o efsane kulüp AS Saint-Étienne'di.
http://img529.imageshack.us/img529/774/as180x180.png
Hem yazdım, hem okudum, hem de kabul ettim.