Sınırsız SMS atabileceğiniz bir site.
Denemesi de bedava .)
Dikkat edimesi gereken yerler.
Türkçe karekter ve noktalama işaretlerini kullanmayın arkadaşlar
Örn:
hayatimda senin kadar sisko biri gormedim
su sakizi siplatma
Printable View
Sınırsız SMS atabileceğiniz bir site.
Denemesi de bedava .)
Dikkat edimesi gereken yerler.
Türkçe karekter ve noktalama işaretlerini kullanmayın arkadaşlar
Örn:
hayatimda senin kadar sisko biri gormedim
su sakizi siplatma
Gerçekten oluyor.Teşekkürler.
Allah Allah bende sürekli güvenlik kodunu yeniliyor nedense :)
Ah yaaa. Daha simdi 2 tane sms attim. Keske once siteye girseydim. Neyse ilerisi icin kullaniriz da bu site illegal mi ki acaba?
oraya yazdığımız numaraya bir arıza çıkmasın?
Açılmıyor yahu. :)
Kendi telefonuma mesaj attım oldu. Teşekkürler ama yakın zamanda patlar gibime geliyor:D
yurtdışından hizmet veriyor galiba. patlaması uzun sürebilir biraz :)
Belirlenemeyen bir hata oluştu diyip duruyor.
Patlamış :D
yok olmuyor :)
Oluyor yahu :) Şimdi kardeşime attım benim telefonla oynuyordu Bırak lan o telefonu yazdım tırstı bıraktı :n:
Bakın konuya bir daha, oraya yazdım neden olmuyor diye.
Bende de "belirlenemeyen bir hata oluştu" dedi.Bu tür siteleri kuranlar mesaj gönderilen numaraları kayıt altına alıp,reklam mesajları yollamak isteyen yerlere satılıyormuş.
Oldu şimdi.:icon_biggrin:
Ona bakacaksan ben 10 milyondan fazla telefon numarası cıkartırım aklımdan. hepsini yazar satarım :D
bende olmuyor kardeşim ya :) begen e bile tıkladım ha.
Ne olmuyor Muhammed abi ? Beğene tıklamana gerek yoktu ayrıca. :schaf:
sms gitmiyor :) beklenmeyen hata deyip duruyor bende aha buldum dedim beğen e tıklamam lazım dedim o da olmadı :)
Dikkatli okuyun konuyu bi kaç hatadan dolayı gitmiyordur.
Hakikatten oluyor.Adamların kafası programlamaya iyi çalışıyor demekki.Nasıl bir sistem yapmışlar.Denildiği gibi patlamaz inşaallah.İyi oldu zaten sms hakkımda bitmişti:)
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Explorer 9
mesaj gönderdiğiiz numaralarla ilgili bir sorun çıkabilir. ne bileyim , mesaj karşıya ücretlendirilir ya da cep no kayıt altına alınıp başka işlerde kullanılabilir. çok güvenilir olmamakla birlikte ihtiyacı olanlar kullanabilir :D