Soğuk Ülkede Sıcak Bir Macera-Tom Tomsk (1.Sezon)
Kariyer hakkındaki düşüncelerim:Artık yavan gelmeye başlayan güçlü klüp maceralarımdan sonra benim için yeni bir mücadele arenası olacak Tom Tomsk.Açıkçası 1-2 gün önce Arsenal'de Jesus Navas'ı satın alırken şimdi David Barral'in bile benimle görüşmemesi biraz alışılması zor bir durum gibi duruyor ancak kariyerime uzun soluklu devam edersem bu sorunu da aşarım diye düşünüyorum.
Hedeflerim:İlk sezon ligi ilk 8'de tamamlayıp sonraki sezon da UEFA'ya katılıp orada en iyi şekilde mücadele etmek.Takımın finansından memnunum,ikinci sezonda güzel transferler yapabileceğimi düşünüyorum.
Kişisel Değerlendirmem:Sezon başında hedefimi Continental Qualification seçtiğimden ötürü kovulma ihtimalimin olduğunu düşünüyorum.Bunun yanında eğer sene başı uyum sürecini atlatabilirsek güzel bir rotasyon oluşturduğumuz kadromuzun UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilecek potansiyeli var.
KURALLARI OKUDUM,KABUL ETTİM
Tom Tomsk'u 2. yaptıktan sonra Moskova'ya Geçiyoruz.-Spartak Moskova- (2.sezon)
Tom Tomsk ile güzel bir başarı yakaladık ancak klübün finansal sıkıntılar yaşaması,kiralık oyuncularla tekrar anlaşamamamız ve yeni transfer yapamamamız belimizi büktü.Geçen sezon 11.olduğu için menejeri Valery Karpin ile yollarını ayıran Spartak Moskova'ya başvuru yaptım bunun üzerine.Onlar da bana senelik 500.000 € ve transferde dilediğim gibi kullanabileceğim 41 milyon euro sundular.Böyle cazip bir teklifi reddedemedim ve şampiyonluk parolasıyla bavulumu toplayıp Moskova'ya geçtim.
Leonid Fedun
STADIMIZ
5. yıldızlı stadımız Luzhniki Stadium
Bu sezonun hedefi:Şampiyonluk!
ve maçlarımız...
UEFA CHAMPIONS LEAGUE BEST OF 16 1st LEG
Çok güzel bir maç oldu.Gönül isterdi ki kazansaydık ama Milan gibi canavar forvetleri olan bir takımdan beraberlik almak iyi.
UEFA CHAMPIONS LEAGUE BEST OF 16 2nd LEG
Güzel oynadık,beraberlik golü için saldırırken 2.yi yedik.Sonrasında duraklamalarda bir gol attık ama iş işten geçmişti.
RPD 1.HAFTA
Sezona rahat bir galibiyetle güzel başladık.
RPD 2.HAFTA
Eski takımım sahasında bizi bir hayli zorladı,fakat 3 puanı alan biz olduk.
RPD 3.HAFTA
Lige yeni çıkan rakibimizin bütün üst ligde oynama hevesini aldık.
RPD 4.HAFTA
İlk 4 hafta sonunda lideriz,güzel gidiyoruz.Hedefimiz olan şampiyonluğu bu güzel kadro ile almak istiyoruz.En çok şey beklediğim isimler olan Neymar,Paulo Henrique,Alex ve Welliton sezona güzel başladılar.Fakat en iyi oyuncumuz Rubin'den sırf kaliteli bir Rus oyuncumuz olsun diye aldığımız Alexandr Ryazantsev.4 maçta 3 gol 5 asist gibi rakamlarla oynadı.