Osman Kardeşimle Can Sıkıntımızı Gidermek İçin İstanbul Ortak Kariyerlerine Karşı Başkent Ortak Kariyerine Girişelim Dedik ve STSL Şampiyonluğunu Ankara'mıza Getirmek İçin Uğraşacağız...
Bu Heyecanı Bizimle Yaşamanız Dileğiyle...
Printable View
Osman Kardeşimle Can Sıkıntımızı Gidermek İçin İstanbul Ortak Kariyerlerine Karşı Başkent Ortak Kariyerine Girişelim Dedik ve STSL Şampiyonluğunu Ankara'mıza Getirmek İçin Uğraşacağız...
Bu Heyecanı Bizimle Yaşamanız Dileğiyle...
Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar ve uzun soluklu olmasını dileriz.
Başarılar .
Başarılar.
Başarılar.
Ankaragücü'nün kadro kalitesi daha iyi bu sebeple favorim BaGa.
Güzel seçimler olmuş.Osman'a başarılar dilemek yerine Allah'dan sabır diliyorum.Mehmet abiyle maç yapamazken kendisi kariyere girmiş :p
Başarılar.
Başarılar.
Başarılar. Ankaragücü daha iyi olacak :)
Mehmet abi naptın sen ankaragücünü almışsın bizim ezeli rakibimiz o yüzden favorim gençlerbirliği :D
İki takımada başarılar dilerim. İki takımdada önemli oyuncular var. Taktik ön plana çıkacaktır bu takımlarda.
başarılar.favorim ankaragücü :)
Başarılar dilerim favorim büyük Göztepe'li Baga :)
Baga varsa uzun sürmez maalesef 1 maç bile zor oynanır :D :D :D Osman'a Allah sabır versin :D
Favorim Ankaragücü Başarılar...
Başarılar :)
Başarılar .
bağadan sonunda bir kariyer...
ama çok uzun süreceğini zannetmiyorum.bkz: yönettiği takım:)
favorim gs yada fb alır :)
gerçi nasıl olduysa ayın kariyeri ödülünü almış:D
bu arada ı3esiktas henüz yorum yapmamış.vaz mı geçti acaba:D
favorimi söyledim ama tuttuğum tabii ki bağa.
kariyeri de -eğer olursa- takip edeceğim.
Teşekkürler Murad'ım Umarım :)
Teşekkürler :)
Teşekkürler Sincanlı :D
Saoalsın Kardeşim :)
İnşallah Ama Kariyer Yapmayalı Unutmuşuz Bayağı Oyunu :D Kadro Bayağı Şişik Epey Bir Temizlemek Farz :)
Görende Gerçek Sanır Cık Cık Cık ! Benden Kaynaklanmıyor Ulen Korkutma Osmanımı :D
Sağolasın Kardeşim :)
Bakalım Gökçekler Bizide İnşallah Topa Tutmaz :D
Emmioğlu Dedik Bağrımıza Bastık Sana Hiç Yakıştı mı ? :uzgun:
Osman'ım Sakatlıklarla Başladı Haydi Hayırlısı Bakalım Biz Napacağız :D Sağolasın Tolgam :)
Doğru Yolu Bulmuşun Eren'im :D İyi İyi :D Teşekkürler Kardeşim :)
Herkes Sen mi Ulen :n:
Çok Fazla Favori Olduk Küme Düşersek Gökçekler Bizi Asar :D Öfff ! Baskı Fazla Geldi :0:
Sağolasın Murad'ım :)
Teşekkürler Kardeşim İnşallah Güzel Bir Paylaşım Yaparız
Hacım Seni Burda Görmek Güzel Kaybolma Sakın Kariyerden Sonra Burdan Umreye Gideceğiz :D
Mehmet abi hiç ama hiç yakışmamış Ankaragücü..Diyeceğim tek şey ya 18. yada 17. olabilirsin.
Bastır Mehmet abi Sincan seninle :zuhaha :p
Bir Ankara K., Bir Ankara Komedisi mi oluyor simdi ben anlamadim :n:
Kariyer kim Memocan kim, birakin bunlari canim peh :n:
Basarilar beyler. Uzun soluklu, eglenceli, keyifli, nefes kesen, disedis, puan puana, kiran kirana, centilmenlik sinirlarinda, uzun zaman unutulmayacak, herkesin diline dolanacak, efsane olacak, parmak isirttiracak, temposu hic dusmeyecek, kaliteli, seviyeli, ilham veren, ozendiren, ornek olacak, ibret alinacak bir kariyer diliyorum.
bu arada nerdeyse 2.sayfaya geçicez,hiç resim yok kariyerden.
oyun başlamadan bitti mi yoksa :)
Valla Ben Açıkcası Gençler Fanıyım Ama Osmanda Sıkı Gençler Fanı Olunca Mecburen Ankaragücü Bana Kaldı :D Yinede Desteklerini Beklerim Yarenim :zuhaha
Sapancama Laf Yok Number Four Benim Gözümde :n:
Bak Sende Sevmiyorsun Göz Gözü :zuhaha
Sincan Bizi Destekliyorsa Ölüm Saatimiz Gelmiş Haberimiz Yok :0:
Senin İçin Fesat Üstat :D Bilirsin Ne Kadar Ciddi Olduğumu :)
O Nasıl Bir Temenni Hocam Ben Onu Okuyana Kadar Kariyerden Soğudum :n:
Osman Çok Sık Giremiyor İnternete Ama Girdiğinde de Oyunu Yaşayarak Oynayacağız :)
Başarılar mehmet abi destekler seninle :D
Başarılar ikinizede Mehmet Abi sana hep destek tam destek arkandayım :D