güzel karıyer sabrsızlıla beklıorum:)
Printable View
güzel karıyer sabrsızlıla beklıorum:)
Sizden 1 cacık olmaz :D şaka şaka ama bence blackburn sıralamayı üstte bitirir gibime gelio :P murat kızma :P
hehe noldu :D Bakın işte gerçekleri söyleyen bir arkadaş :)
Man City kadrosu daha iyi,sonra Aygün'ün sonrada Murat'ın(anladınız siz onu):D
www.anti-aygun.com =/ şaka şaka ;) ben tarafızım. üçünüzü de destekliorm.
bu arada bi oyuncu önerim var size:
Micah Richards ! 17-18 yaşlarında defans ve defansif ortsaha orta... Ben fb'ye 2009'da aldım 8'den aşağı oynamadı. Man. City'den 8.5M aldım.
Hehe anti-aygün :n:
Hepimiz Antiyiz Aygünüz :D
Herkesten özür dilerim...
Lig'imize Pazartesi günü devam edeceğiz.
Özel işlerimden dolayı Pazartesi'ye kadar ANKARA'dayım...
İyi oldu iyi bu akşam Kurtlar Vadisi vardı onu izlerim :D
Erdem abi msn açsa oynuycaz ama yok :(
5400. SANİYE PROGRAMI
Spiker :::Sayın seyirciler bir 5400. saniye programı ile daha karşınızdayız.Bugün İngiltere'ye tartışmalı bir şekilde gelen ve medyanın gündemine oturan 3 önemli ismi ağırlayacağız.Bu kişiler tabiiki de tahmin ettiğiniz gibi Mourinho,Wenger ve Ferguson olacak..:D.Tabiikide şaka yaptım.Bu üç ismi biraraya getiremek imkansız ötesi.Bunu yapan ilk kanalın tuvaletlerini bedava temizleyecem..:D.
Neyse konumuza dönelim.Şimdi stüdyomuza Murat Özdemir,Erdem Kazan ve Aygün Hagi geliyor...
Spiker :::Merhabalar efendim.Öncelikle Aygün Beyle başlayalım.Sayın Aygün bey ilk sorum takımda ki hedefleriniz.Blackburn'ü nerelerede görmek istiyorsunuz.İkinci sorum ise Charlton'la oynadığınız ve kaybettiğiniz hazırlık maçı hakkında neler diyeceksiniz.
Aygün Hagi :::İstediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz..:D:D
Spiker :::Evet ama işlemleri de yapmak zorundasınız.:D.
Aygün :::Şimdi her takımın bir hedefi vardır.Ama bizim iki.:D.Her takımın bir başkanı vardır ama bizim transferden sonra olmayacak.Zaten yaşlıydı,kalpten gider...
Spiker :::Yani büyük bir yıldız almayı düşünüyorsunuz.
Aygün Hagi :::Bunu da nereden çıkardın.Ben transfer diyerek paraları benim hesabıma transfer etmek demiştim..:D.
Spiker :::Peki hazırlık maçına ne diyeceksiniz.
Aygün Hagi :::50 defa dedim şike var diye hala soruyosunuz.
Spiker :::Aman Aygün bey ne şikesi.Bu bi hazırlık maçıydı.Ne diye şike yapılsın ki.
Aygün Hagi :::Olurmu kardeşim.Ben bu maçı kazansaydım taraftarların gözüne girecektim ve başkan bana istediğim ek ödeneği verecekti.Ama Murat'ta aynı düşünceyle hakemin karnını doyurdu.
Murat Özdemir :::Yalan
Aygün Hagi :::Ne yalanı be Murat.Sen değilmiydin Türkiye'de iken şu İngiltere'ye gideyim bütün paraları hakemlere yedirip kendimi şampiyon yaptırıcam diye.:D.
Murat Özdemir :::Aygün'cüm o paraları karıştırma istersen:o
Erdem Kazan :::Aygün Fanatiği geçtin be oğlum.
Aygün Hagi :::Hele sen hiç konuşma Erdem.Paraları ortaklaşa vericem dedin,iki gün sonra ben sizin kurucunuzum diyerekten bir sana 3 bana yaptın..:D.
Erdem Kazan :::Aygün şu anda linç etmek istediğim ikinci kişi olmaya adaysın ona göre.:D.
Aygün Hagi :::Tabi doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Hem niye ikinciymişim.Bu söylediğim yalanlarla birinci olmam lazım.:D.
Erdem Kazan :::Çünkü sen Oral Eğin gibi konuşmuyorsun..:D:D.
Spiker :::Beyler lütfen biraz sakin olalım.Canlı yayındayız.
Muray Özdemir :::Haklısınız.Aygün'ün gençliğine vermek lazım.
Spiker :::Tamam neyse.Sayın Murat bey siz ne gibi takviyeler yapıcaksınız.
Murat Özdemir :::Sağ kolon çok zayıf.Oraya biraz beton atıcam.Ayrıca çatı da çökmek üzere.:D.
Spiker :::Murat bey takımınız Charlton'dan bahsettik.
Murat Özdemir :::He şey ben Aygün'ün evinden sanmıştım.:D.
Spiker :::Peki Erdem Bey sizin görüşleriniz nedir.
Erdem Kazan :::............
Spiker :::Erdem Bey ...
Erdem Kazan :::............
Murat Özdemir :::Sanıyorum Erdem uyuya kalmış.:D.
Spiker :::Uyuya mı kalmış.İyide bu adam programdan önce kestirmemişmiydi.Geceleri bebek mi sallıyor yahu.
Aygün Hagi :::Erdem geceleri HCBC'ye girmenin yollarını araştırıyo da.:D.
Murat Özdemir :::Aygüüüün.Öhö öhö.Düzelterek tekrar de bakalım demin ne dedin.
Aygün Hagi :::Doğru düzeltiyorum.Erdem abi geceleri HSBC'ye girmenin yollarını araştırıyo.Abi demeyi unutmuşum.:D.
Murat Özdemir :::Aygün şu su bardağına bak.Ama iyi bak.Çünkü az sonra onu mor göreceksin.:D.
Erdem Kazan :::(Sayıklayarak) Murat sen arkayı tut.Aygün sende önden gir.Bende uzaktan sizi gözetlicem.:D.
Murat Özdemir :::Eyvaaaaah bu şimdi susmaz da.:D.Neyse benim telefonumun şarjı bitmiş eve gideyimde şarja takayım.:D.İyi akşamlar.
Spiker :::İyi ama Murat Bey...
Aygün Hagi :::Benimde duvar saatimin pili bitmiş bi zahmet gidip değiştireyim.:D.
Spiker :::Ama program...
Erdem Kazan :::Bu bankada tamam sırada Fortis var.:D:D.
Herkese bol Teşekkür...
Bizi okumaya Devam edin...
Of be Erdem abi gülmekten yarıldım :D:D:D:D
Gülmekten karnima agrilar girdi :zuhaha
güzel olmuş :D ellerine sağlk =)
Sağolun arkadaşlar.
:D:D:D:D demek istiyorum:D:D:D:D.
Ozellikle Erdem Abinin sayikladigi yerlere bittim:zuhahaSuper oLmus tebrikler:D
bunun videosu fln olsa haberlere cikar en cok da o sag kolon cok zayifa bittim:)
Aslında Erdem abi bir video yapsa iyi olur :)
Erdem süpersin dostum yine ;;)
Bizi izlemeye devam edin...
TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ !!!
Beyler yarın büyük sürpriz var bekleyin be-be-bekleyin :)
hayır kurtulamamışsın.Sürpriz Erdem abiden :)
Yarin bombalar var hazir olun;;)
Erdem abi, yine ortalığı silip, süpürmüş(rakipleri). Çok komikti. Bu arada sürprizi tahmin edebiliyorum ama söylemem:zuhaha.