Turksportal TSL Tahmin Yarışması [12. Hafta Sonuçları]
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
http://img409.imageshack.us/img409/1683/tahminyz5.png
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 44 kişiden 36 kişi tahminde bulundu.
Denizlispor - Trabzonspor 1 5/36
Ankaraspor - İstanbul BŞB 0 11/36
Konyaspor - Ç.Rizespor 1 29/36
Kasımpaşa - Gençlerbirliği Oftaş 2 13/36
V.Manisaspor - Bursaspor 0 11/36
Ankaragücü - Gaziantepspor 1 12/36
Beşiktaş - Sivasspor 2 15/36
Kayserispor - Fenerbahçe 1 7/36
Galatasaray - Gençlerbirliği 1 27/36
En az doğru tahmin edilen maç, 5 doğru tahminle Denizlispor - Trabzonspor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 4 puanı kazandılar.
En çok doğru tahmin edilen maç, 29 doğru tahminle Konyaspor - Ç.Rizespor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincileri 6 maçı doğru tahmin ederek 14 puan toplayan ronnie91 ve sekocan oluyor. Kendilerini tebrik ediyoruz.
Bu hafta da liderlik el değiştirdi ve mustafa_ekici90 liderliği kaptı. Kendisini tebrik ediyoruz.
Tabloya yeni bir sütun ekledim. -1 ile gösterilen sütunda 1 hafta önceki sıralamanız mevcut. Yükselip düştüğünüzü görebilmeniz için ekledim.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre bu hafta inoraxtahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Bu kurala göre bu hafta tahminlerini yapmayan The Champion, CoşkuN ÖzdemiR, nekop ve Tozetahminlerini yapmazlarsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
Turksportal TSL Tahmin Yarışması [13.Hafta Sonuçları]
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem:
En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
http://img258.imageshack.us/img258/7859/tahmingp5.png
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 40 kişiden 32 kişi tahminde bulundu.
İstanbul BŞB - Denizlispor 2 6/32
Gençlerbirliği Oftaş - Beşiktaş 2 19/32
Sivasspor - Kayserispor 1 14/32
Trabzonspor - Galatasaray 2 10/32
Ankaragücü - Manisaspor 0 13/32
Bursaspor - Konyaspor 1 22/32
Ç.izespor - Kasımpaşa 2 27/32
Fenerbahçe - Ankaraspor 1 29/32
Gaziantep - Gençlerbirliği 0 9/32
En az doğru tahmin edilen maç, 6 doğru tahminle İstanbul BŞB - Denizlispor maçı oluyor. Bu maça 2 oynayanlar 4 puanı kazandılar.
En çok doğru tahmin edilen maç, 29 doğru tahminle Fenerbahçe - Ankaraspor maçı oluyor. Bu maça 1 oynayanlar 1 puan kazandılar.
Haftanın birincisi 8 maçı doğru tahmin ederek 18 puan toplayan aix2oluyor. Kendisini tebrik ediyoruz.
Bu hafta mustafa_ekici90 liderliği sürdürdü. Kendisini tebrik ediyoruz.
Tabloya yeni bir sütun ekledim. -1 ile gösterilen sütunda 1 hafta önceki sıralamanız mevcut. Yükselip düştüğünüzü görebilmeniz için ekledim.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre bu hafta tosunpasa ve eXcitinG tahminlerini yapmazsa yarışmadan çıkarılacaklardır.
Bu kurala göre bu hafta tahminlerini yapmayan inorax yarışmadan çıkarılmıştır.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.