Aynen 2-3 gün önceden bi tarih belirliyelim buluşalım.
Printable View
Aynen 2-3 gün önceden bi tarih belirliyelim buluşalım.
Yaparız bir ara yahu, benim bu aralar pek planlı olmuyor işlerim, o nedenle en azından bu durumum durulana kadar ses etmemiştim, sorun değil önce tarih belirleyelim, gerisi gelir.:p
Haftaya Pazar nasıl ? 1 - 2 gibi buluşur 6 ya kadar veya uygun olduğu vakite kadar takılırız.
Olabilir, bana uyar. Eğer başka bir planım olursa hafta içerisinden belli olacak, haber ederim. İl dışına çıkma gibi bir durumum var da.
Yapma şimdi Serkan abi :D Sen yoksan iptal ederim buluşmayı.Bu gençler hep erkenden dağılıyor yoksa :D
7 Kasım pazar diyelim o zaman, ben gelemeyecek olursam iptal ederiz, merak etme.:D
7 KASIM PAZAR
Mekan: Ksk veya Konak olsun bence Bornova bende yan etki yapıyor :D
Katılıcak Arkadaşlar:Sekopej(Kesin değil),Uchiha Itachi, Homer J.S, Kage ..... evet diğer arkadaşları bekliyoruz.
Hele Bornova dersler de başladı ya, şimdi cıvıl cıvıldır Yaşar.:D
Eren ve Bursalı arkadaş da gelir, Ferdi'ye haber verirsek o da gelir kesin.
Ahh bilmez miyim, senelerim geçti orada.:D Bir anda sapların ortasında kalacağım ben de, yavaş yavaş alıştıra alıştıra gitmek lazım, o nedenle dediğin gibi o yerleri ziyareti azaltmakta fayda var.
7 KASIM PAZAR
Mekan: Ksk veya Konak olsun Bornova Serkan abiyle bende yan etki yapıyor :D
Katılıcak Arkadaşlar:Sekopej(Kesin değil),Uchiha Itachi, Homer J.S, Kage, Eren, Ferdi ve Crocodile diyorum.
Allah kolaylık versin şimdiden abi ne diyim zor yahu.
Sentugo değil Crocodile1963 :)
mehmetd yide çağırın ne olursunuz :(
Ben geçen sefer çağırdım, halı saha maçı yapacaksanız kaleci olurum yoksa gelmem dedi.
Serkan abi nasıl kesin olmaz ki anlamadım, onsuz bir buluşma düşünemiyorum.
Ben yoksam buluşma da olmaz koçum, sen merak etme.:n: Kendimin katılmadığı bir buluşayı anında iptal ederim, şimdilik bir durum yok, pazar uygundur.
Tamam o zaman.. Şu aralar hastayım ama Pazara rahat toparlarım, nerede buluşacağız?
Bende gelebilirmiyim acaba?
Elbette gelebilirsin, herkes gelebilir, bir kısıtlamamız yok.:)
Bornova'yı Yaşar istemiyor:p, Konak ya da Karşıyaka yazmış, farketmez geçen sefer Karşıyak'ydı bu sefer karşı taraf olabilir.
Yok, o tarafta olmaz.:D
Ben yüksek ihtimalle gelirim cuma günü filan kesinlik kazanır ayrıca Karşıyaka'da buluşmuyalım bu sefer Konak iyidir aslında Bornovada iyi ya neyi varmış ki :p
:D iyi öyle olsun şey sekopej msn adresim [email protected] bi gelirmisin soracağım bir kaç şey vardıda :)
Çoğunluk için sorun olmayacaksa cumartesi de olabilir, sorun değil.
Cmt süper serkan abi bencede :D
Cumartesi zor gibi çalışıyorum malum.
Hangi saatlerde senin dershanen ?
gelmek isterdim:l::l: