Treaquartista, Deep Lying, Poacher.
Printable View
Arkadaşlar şu an oyunda arsenalı yönetiyorum. İlerde tek forvet van persia yı oynatıyodum ama kendisi gol atma özürlü olduğu için kaleciyle karşı karşıya kaldığında %90 dağlara taşlara kalecinin ve kalecinin üstüne vurduğu için yerine 20 milyona villerealden rossi yi aldım. Van persia dan daha iyi olsada ondanda istediğim başarıyı alamadım. Poacher oynattığımda cont atacklardan gelen topları %90 filelerle buluşturmasına rağmen onun haricinde takıma pek bir artısı yok başka hangi rollerde oynatmalıyım sizce.
Nuri Şahin ve Andrea Poli ikisinide türkçe anlamlarıyla yazarsanız sevinirim...
nuri, orta saha atak; poli, geriye dönük oyun kurucu defans.
dzeko tam olarak ne oynar en iyi performans verdiği rol nedir tecrübeleri olan arkadaşlar bi yardım lütfen ama fm 10 değil fm 11 tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olsun çünkü aynı olmuyor bana komple forvet-atak mış gibi geldi orda fena değil ama tam istediğim verimi alamadım bi yardım
Diaby ne oynar neleri kısıtlanmalı neleri açılmalı yardımcı olabilcek varmı ?
gelir gelmez büyük katkı beklemen de çok sağlıklı bir beklenti değil. Her oyuncu bir değil.Adaptasyon özelliği düşük bir oyuncunun ülkeye alışıp tam anlamıyla kendini vermesi zaman alacaktır.Şartlara göre değişmekle birlikte ilk zamanlar ortalama 3 maçta 1-2 gol atan bir oyuncu,bir sonraki sezon 3 maçta 5-6 gol atmaya başlayabilir.
beyler bir yardım ya dzeko ne oynar çift forvet oynuyorum o kadar para verdik verim alamıyorum yanındaki forvetlerde diego milito,neymar,djibril cisse,drogba...
Dzeko 11.3 de CompLete Forward den başka hiç birşey oynamıyor. Bende çok denedim ama en çok verimi onda aLdım. Gerçi onda da çok verim aLamadım ve sattım,gitti.
Arkadaşlar yeri değil ama komple forvetin tam anlamıyla görevi nedir? Yani ne tür oyuncuları komple forvet oynatmak lazım? Bana komple forvet yapsan iyi iş yapar diyebileceğiniz forvetler var mı? En kısa sürede cevap verirseniz mutlu olurum
Komple Forvet gerektiğinde geri gelir top alır arkadaşlarını besler, yeri gelir çizgiye inip orta açar, top indirir, fırsat bulduğunda savunmanın arkasına koşar gol atar.
Yani aslında adam her işi yapar forvette, bunun içinde çoğu özelliklerinin iyi olması lazım. Güç, Takım Oyunu, Çalışkanlık, Dribbling, Passing, Jumping, Heading, Finishing, Composure, Determination, Crossing gibi.. :) Hücum için gerekli olan tüm özelliklerini ortalama seviyede olması gerek en az.. Hangi ligde oynadığını söylersen ona göre oyuncu ismi verebilirim.
klass jan huntelaar nerede oynar? ve yeterli midir schalke için?
jem karacan mcde ne oynar? clint dempsey mcde ne oynar?
Agüero Fm 2011 de en iyi ne oynar?