wolsburgsdaki d'alessandro var harika birr oyun kurucu ama biraz pahali olmadi tümer metin ii oynuyor gerceketen hic beklemedigin anda uzaktan harika goller atiyo
Printable View
wolsburgsdaki d'alessandro var harika birr oyun kurucu ama biraz pahali olmadi tümer metin ii oynuyor gerceketen hic beklemedigin anda uzaktan harika goller atiyo
Arkadaşım Oyun Kuruvu Arıyorsun Gir Oyuncu Aramaya Takım Oyunu ve Söz Geçirmesi 15 in Üstünde Olan Oyunculara Bak.Benim Önerim Kristoffer Heasted 22 Yaşında Güzel bir DMLC Oyuncusu.Ben Galatasaraya Aldım İlk Sezon Orta Saha Da Yılan Gibi Oynuyor.2.Sezon Daha Da İyi Oluyor
takımın ve bütçen ne ona göre söyleyebilirim
arkadaşım para sorunum yok sen yeter ki ortasahayı canlandıracak biri olsun.:cool::cool::cool::cool::cool::cool:$$$$$$$$ $$$$$Quote:
Originally Posted by hurmet
Pablo Barrientos ve Dinijar Bilyaletdinov. İkisi de genç ve iyi oyun kuruculardır. Çok iyi gelişirler ayrıca.
bunu çok söledim heryerde barry van galen ama yaşlı genc olcaksa bilemem vallaaa
pedretti, mascherano, juninho, petrov, hasan şaş, kaka, riccardo montolivo .....
bi vepa pls başka klonulara kaçmış herkesss
niahtı orda oynatabilirsin.veya bojinovu.
ama daha da istersen fabio grosso,del piero,c.ronaldo(pahalı ama),deco falan filan.
ozaman d'alessandroyu al olsun bitsin hem genc hemde müthis biri istersen özelliklerine bak:eek:Quote:
Originally Posted by TARPON_1
joao moutinho/sporting...süper... eski talebem
sebastian deisler 26 yaşında ama değer
Poblo Vitti 2 yıl sonra dünyanın en iyi ilk 3 forvetinden biri(çok yönlü)
jefferson (Trabzonspor) mükemmel gelişiyor.
Muslu, İlhan Demirci,
Ramaric (harika) Catatau (harika)
Chelsea'nın Paf takımları kalecilerini kesinlikle deneyin ama elinizi çabuk tutun
ben bi adam buldum güçleri çok yüksek sizinle de paylaşmak istedim.teklif yaptım,kabul edildi.adam sene sonunda gelicek.siz de bi bakarsanız sevinirim.
guillerma barros schclotto adamın adı.
evet boca juniors'da oynuyor gercektende iyi bir oyuncu arkadasımıza katılıyorum.Quote:
Originally Posted by cüneyt11
abi kusura bakma ama oyunda en az 100 tane serkan var.soyadlarını da yazarsanız sevinirim.gerçi benim bilmediğim oyuncu yok ama olsun.doğru bilgilendirme olsun die.Quote:
Originally Posted by ahmed
ben west bromdayım 6. sıraya çıkmayı başardım ilk yarı 14. filandım ama bir transfer beni kurtardı
VALERENGA'DAN STEFFEN IVERSEN mükemmel bi oyuncu 28 yaşında 20 maçta 20 golü var asist de yapıo ayrıca robert earnshaw 21 yaşında mükemmel vuruşları var chris kirkland'ı da mükemmel yapmışlar
anderlecht'den vander borre defansın sağ tarafında vazgeçilmezim
banada defansın ortasında güzel mi oyuncu lazım
BORDON DC Süper Adam.Zaten Bilirsin.Bi de Uygun fiyatta Olivier Deschact var.
bende edcarlos ve edinho(edinho edimo yazarsan bulursun) var ikiside guzel oyniyor.
ben hiç denemedim birde ben deneyeim bakalım
ayrıca iverseni devre arasında almama rağmen gol kralı oldu son gelişme 21 gol 4 asist hepsi ligde 2. devrede
ligi 6. sırada bitirdim iversen saolsun
sezon öncesinde alisen kandil, shabani nonda, alvaro recoba(bedava), richard wright ve volkan babacanı aldım hayırsever bir arkadaş yorumlayabilir mi transferlerimi :D
Karl Svensson.............defans Arayanlara Siddetle Öneririm
Furkan BaŞtan
Archilles tam arkandayım devam et yasin yasin yasin ::D
freddy guarin,Fredy Adu,Carlos tevez,kompany,hudderstone,sneijder,leo messi
bence kaleci arıyorsanız PETER CAVİT AKMAN çok ii oynuyor daha sonra a milli takıma kadar yükseliyor.ayrıca ben türk oyunculardan ALİ CANSUN BEGEÇARSLAN ı aldım maç oynadıkça öz. gelişiyor bitiricilik şu anda 18 bana geldiinde 13 tü
savunmacı arıyorsanız hamburgdan atouba yı alın defansın solunda geçit vermez hem de 1983 doumlu hamburg hemen satmayabilir ama ısrarcı olun oyuncu gelmeye sıcak bakar aldıınız paranın 3 katına büyük takımlara satarsınız
arkdaşlar nuri şahin ii bir ant. la çok ii gelişio tavsiye ederim
peter cavit
serkan gedik
....... kocadam
fırat türker
murat esen
kılıcarslan(ii bir kaleci)
teoman ak
tahir alegöz
birand
semavi uzun
sercan ermiş
bunlar çok güzel cebinizede uygun tavsiye edrim
forvet:pablo vitti, mokoena ön libero:vabian vargas(bu adam süper bisey bi bakınderim bende süper onuyo her mac 8 7 oynuyo ama genellikle 8 oluyo)
Diego Tardelli
Sao Polao Da Oynuyor
Leblebi gibi Gol Atıyor
beyler bu adamı deneyeniniz varmı oyun başında 15 yaşında bryne de oyunuyo adam iki sene içinde felaket bi forvet ve forvet arkası oluyo
özellikleri kotu gozukuyo ama gelir gelmez özellikleri felaket artıyo
zaten bu oyunda norveçlilerde bişey war
loe bing diye bilinen adamda markajı 2-3 falan oyun başında ama sen alıp 18 yaşında ilk 11 oynatırsan markaj falan baya bi özelliği 20 oluyo
Şimdi gözlemcilere göre görev verdim bakalım nasılmış :)
bi de özel bi antreman programı falan uyguluyo musun bu adam için??
walla ben her adama mevkisine göre özel antreman programları uyguluyorum
arkadaşım oyuncu tartışma platformuna ya da hangisine uygunsa sabit konulardan birine yazcan ...
burası oyuncu platformu değilmi işte doğru yere açılmış
hayır tek bi oyuncu için açamıon ...
allah allah ben baya bi tek oyuncu için burda konu açtım ama kimse bişey demedi
ewt hoiland ii bi adama benzio bn baktm 4 maçta 4gol 2 asist yapımş. :eek: sözleşme imzaladm ocakta gelio.:idea: