Cüneyt Çakır ağır Madridli :D
Printable View
Cüneyt Çakır ağır Madridli :D
Nani atıldı oyundan ama bu adamlar yine yemez. Dünyada savunmayı en düzgün yapan takım Manu. 0-0'ı çok iyi oynuyorlar.
Görrdüğüm en cesur karar ve doğru karar de jong'un 2010 dünya kupası finalinde yaptığından bir fark yok hem dikkat ederseniz nani ayağını çekmek yerine tekme atıyor
Noluyor İngilterede ben izleyemiyorum maçı.
Pozisyonu tekrar izleyince (Nani yerdeyken) benim tanıdığım Cüneyt Çakır kırmızı verir dedim, yanıltmadı.
Bu arada kırmızı olması için bilinçli olmasına gerek yok ağır yaralıyıcı hareketlerde de dahil o pozisyonda bir kaç kaburga kemiği kırılabilirdi
Mooooooodriiiiiic !!!
Ahahah :zuhaha
Olan Benzema'ya olmuş gene :D
Modriccc Modriccccc enfes bir gol geldi tur geldi
Fena gol, Modric sağlam attı
Mourinho gaza geldi Benzemayida aliyor:)
Ronalllllllldoooooooooooooooooo 2-1 Ronaldoooooooooooooo
Roonaaaaldoo
Benzemayı almıyor, alıcaktı. Gol olunca vazgeçti.
Yarın İngiltere'de Cüneyt Çakır'a ulusça sağlam eleştiri getirir, sustur bu İngilizleri susturabiliyorsan artık : )
Cüneyt Çakır kırmızı kart çıkarırken resmen mutlu oluyor. Kart doğru yanlış tartışılır da, onun bu özelliği çok tuhaf.
Yapma Manchester Yapmaa, Sustur Şu Madridcileri :D
Kart doğru değilmi yahu adam resmen havada uçan tekme attı :D
Baski isini zorlastiracak hakemin dedim ve oyledw oluyor bu macda daha kirmizi cikar baski cok artti.
Kırmızı Kart %100 doğru yapmayın Allah aşkına :D
Bu da mı kırmızı değil şimdi yapmayın gözünüzü seveyim :)
Ben doğru karar düşünüyorum ilk başta ikili mücadele; ama pozisyon devamında ayağını hiç çekmiyor yani oyuncu şeytani düşünüyor bunu gördü Cüneyt Çakır. Ama bundan sonra hayatı boyunca bir daha adaya basamaz.
Bence ağır karar, Nani topa bakarak geliyor. Sarı vermeliydi.
D.Lopez Casillas'ı aratmıyor; ama R.Madrid'in savunası çökmüş gitmiş.
Diego Lopez'in çıkardığı pozisyonlarda Casıllas olsa kalede mutlaka birini içeri alırdı. Hele ilkinde iyi çıkardı.
Off Lopezz Ne çıkardı adam valla Maça damga vurdu Lopez.
Lopez ve Çakır ManU - R.Madrid maçının önüne geçti.
Alex Ferguson ' ın Çakır' a yaptığı o el hareketi neydi la öyle seni bulacam oğlum gibisinden :D
Ferdinand alkışlıyor Çakır'ı aynısını başka hakeme biz Türkler yapsak ne olurdu acaba maç sonunda :) Bence kart doğru bir kaç hata olabilir Çakır'ı yerden yere vurmaya gerek yok :)
Çakır böyle bir maçta isminden cidden söz ettirdi. Bakalım UEFA bu duruma nasıl yaklaşacak.
Son pozisyon penaltı değil miydi ?
Kart doğruydu bence. Nani ayağını çekmek yerine daha da ileri itiyor vurmak istercesine. Madrid o dakikadan sonra maçı aldı götürdü. Tabii bunda Mourinho'nun payı çok büyük. Arbeloa-Modric değişikliği çok iyi bir değişiklik olduğunu hemen gösterdi zaten.. Cüneyt Çakır'da maçı oldukça iyi yönetti hiç baskı altında kalmadı.. Madrid'i kutlamak gerek.
Nani bariz tekme ediyor yani pozisyonun sonlarına doğru bakın ayağını kaburga kemikleri arasına yerleştirmeye filan çalışıyor ve maçın adamı lopez 4-5 tane %100 çıkardı
Cüneyt Çakır konusunda herkesten farklı düşünüyorum herhalde. :) Bana göre özellikle kırmızıdan sonra saçmaladı, klasik Türk hakemi özelliği olan eyyamı da es geçmemek lazım.
Bence kişisel bir gıcıklık var gibi.Çünkü biz severiz kendimizi çok eleştirmeyi,kötülemeyi :)