Bende son mesaja kadar öyle bir niyet sezmemiştim ama son mesajdan sonra acaba dedim..:icon_smile:
Printable View
Bende son mesaja kadar öyle bir niyet sezmemiştim ama son mesajdan sonra acaba dedim..:icon_smile:
kurban bayramında halı saha değilde görüşüp kaynaşma baabında bir atraksiyon yapabiliriz belki.
2010'dan itibaren buluşmalara katılırım artık :p Koskoca İstanbul'a yakışmıyo böyle ayda yıl bir buluşmalar.Her ay olmalı 5-10 kişilik (:
duy da inanma:)
Sigara güç verir koşarsın abi:Dorta sahada sigara yakarsın diğer sahaya gidene kadar biter:DQuote:
Valla hocam en nihayetinde kendi aramızda amatör olarak bir maç yapıyoruz.Diğer arkadaşlar nasıldır bilemem ama tüm maç boyunca ileri git-gel yapacak kapasite değilim şahsen..:icon_smile:
Eğer organizatörümüz (kıymetlimiz :p) Eren düzenlerse bir organizasyon herkes için ortak bir yerde ayarlayacaktır..
İlla 2010 mu olması gerekiyor? :icon_smile: Gel işte bu yakınlarda bir organizasyon olursa..
Sigara kullanmıyorum.Kullanmakta benim için normal bir insana göre daha tehlikeli.Çocukken astım tedavisi gördüm çünkü.
Aygün bayramda buluşcaz senle.
Aygün buluşmaya gelsin, YHT ile sabah gelir akşam dönerim o buluşmaya :D
Kartal yakacık, valla sitede görüşmek istediğim iki kişi var biri Tr. Captain'dı ama ankara'ya gittiğimde yok pederden arabayı kaçıracakta yok bilmemne ohooo :p O gelene kadar ben ayrıldım ordan :) Ama seni kaçırmak istemiyorum ya :D Ne zamana geleceksin buralara?
Maça ne oldu:D
artık aygün bunuda enstantenelerin arasına eklersin:D
Kadıköy civarını düşünüyorum gençler?
ben kadıköy'e gitmem Beşiktaş olsun.
Bence uygundur.
Yapalım derseniz yaparız. Ama ne yapacağımıza karar verelim :D
Çamut atmayalım Serhat Bey :D Gayet teknik müdahale idi onlar, soralım kime soralım mesela Mehmet'e soralım :D
üstüme düştü ve gayet acısızdı :D
Uçağımı karşılarsanız gelirim :0:
Sırf uçaksa tamam derim bak :D
Yemek vs. hiç bir şeye karışmam.
sokaklarda kalırsın:D
Bak hala konuşuyor :D
Hadi maç şuan için birinci planda, maç olmazsa ne yapıyoruz?
bende geliyorum yazın benide:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maç olmazsa ps3 yapalım o zaman pes2010 da çıkar bir turnuva yaparız aramızda:)
Nekop varsa yokum :D
Bende yanıma bir arkadaş bulabilirsem okuldan veya eski sınıftan gelicem:)
şu anda belimde sorun var çok ağrıyor 17 ekim yakınlaştıkça cevabımı söylerim:)
Arkadaşlar, maçta oynamak isteyen arkadaşlarda gelsinler, sorun değil, içimizde oynamak istemeyenlerde olacaktır. Onlarda video, fotoğraf olayını gerçekleştirirler.
Benide kesin yaz Oğuz abi.Çok büyük bir aksilik olmazsa geleceğim..
Orası öyle ancak uzaktasın ya ondan dedim. Oğlum neredeyse İstanbul-İzmit arası yol yapıcan... :D
Senin sırf Kadıköy'e gelmen 2 saat, :D