Halısaha olsun bence de ama adam bulabilirmiyiz ki?
Printable View
Halısaha olsun bence de ama adam bulabilirmiyiz ki?
12 Nisanı bekleyin.
Bu seferlik ben yokum :p
Benim ki piyango, çalışmıyorsam o gün gelebilirim. Hafta sonu kavramı olmadığı için. :D
Şemsi, merak etme her türlü adam bulunur, birkaç sene önceki karlı kışlı dolulu bluşmaya gelen şişman nekop'a sorun,
Ayrıca şişman nekop 12 Nisan vs. anlamam ben, gelecen başka yolu yok,
mesaj atarsınız artık gençler
gençler diyeceğim ama kartlaşmış arkadaşlarımız da var tabii aranızda :D
fotoğrafsız buluşmamı olur yahu.. hiç mi 2mp kamera yoktu telefonlarınızda..
kesin aydın katılmamıştır bu buluşmaya yoksa hemen teknoloji canavarı telefonunu çıkarır foto çekerdi.. ondankaçmaz :D
Artık kaçıncı oldu biz sayamadık,
Yeri geldi halı saha yaptık, yeri geldi oyun oynadık, sohbet ettik, işte madem yaz geldi, sınav vs. stresi bitti birçoğunuzun yine oturalım konuşalım, biraz eğlenelim isteriz.
Tarih olarak net bir tarih yok ama haftaya ya da öbür haftaya olması planlanıyor.
Gelecek olanlar konuya görüşlerini, isimlerini yazsın, liste yapalım ondan sonra ayrıntıları konuşuruz burada zaten.
Gelecekler
Bursaspor (Oğuz Kağan)
nerazzuri (Serkan)
Eren
Universal (Batuhan)
25-26-27 de İstanbulda'yım, işlerimi erken bitirirsem, bu tarihteki buluşmalara katılırım.
uygun tarihte, EREN
Eğer PES yapılırsa sırf Emrah abiyi yenmeye gelebilirim :p Şaka bir yana gelebileceğimi pek sanmıyorum katılanlara iyi eğlenceler zaten benim yoldaşım da Çin'de :D
Valla bizi bilen bilir, 3-5 kişide olsak bu buluşma olacak,
Aygün ayıp ayıp, tatil oldu hala yan çiziyosun.
net bi şey söylemiyimde gelmek isterim :D
Daha önce hiç yan çizdim mi abi :D Bugün çıktım dışarı şu an her yerim yanıyo hiç dışarı çıkasım yok gerçekten :)
Ama Memo ve Özgür gelirse olabilir :D
Sen git ben geliyorum Özgür :D
Uygun bir tarihte olursa bu sefer gelebilirim ben de.
Ben bu sefer yokum beyler dememe gerek yok sanırım.:icon_biggrin:
Toplanalım Çin'e gidelim Şemsi'yi ziyarete.
Tarihe ve duruma göre ben de gelebilirim.
Şakamı yapıyorsunuz huleannnnn.....
Daha dün İstanbul'dan döndüm 1 aydır oradaydım(Geçen buluşmaya gelmek istemiştim yetişememiştim :( )
Şimdi döndüm bi buluşma daha diyorsunuz :p
Ağustos sonuna doğru tekrar gelme ihtimalim var o zamana bi buluşma ayarlayın :D :zuhaha
Bu sefer geliceeeeeem. Kaçtır gelemiyorum ya :D
Çin seddinde çay demleyelim, sevmeyenler için kahve de yaparız. Orada şimdi esiyordur püfür püfür güzel olur bence. Şemsi bir yer ayarlasın gidelim.
Duruma göre gelebilirim.
Pasaport'a vizeye gerek yok. Çok yakin insan ticareti yapan arkadaşlarım var. Onlar çözer sorunu.
Gelin abi burada banklarda yatarsınız.Yer problem değil yani.:icon_biggrin:
Yatacak yere gerek yok zaten. Olmadı günü birlik yaparız.
Gelirim; ama bu sıcakta ne olur gündüz buluşmayalım. Öğlen'in saat 12de yürümek istemiyorum. =))
Beyler, artık okul vs. yok haftaiçi, haftasonu farketmemesi gerekir, siz uygun olduğunuz zamanı yazın madem orta yolu bulalım.
bu cumartesi pazar gelememe durumum var ama diğer günler büyük ihtimal gelirim diye düşünüyorum :)
Zaten bu haftasonu olması zor, haftaya rahat olur.
Ayın 2'sinden itibaren haftaiçi gündüzleri akşam 4 veya 5'e kadar boş olacağım ben. :) Son haftamız malum. :p