Fiorentina patlamalı artık
Printable View
Fiorentina patlamalı artık
yaşlısın artık, mankenliğe daha çok zaman ayır
Bütün yıl transferi konuşulan Amauri’nin Juventus’lu olması an meselesiydi, Hatta Palermo başkanı Maurizio Zamparini hafta başında yaptığı bir açıklamada transferin %98 bittiğini söylemişti.
Ancak dün akşam şok bir açıklama yapan Amauri, sezon sonunda takımda kalabileceğini ve lig biter bitmez bu konuda başkan Zamparini ile bir görüşme yapacağını açıkladı.
Sorun para
Gazzetta dello Sport’un bugünkü haberine göre Amauri’nin fikir değiştirmesinin sebebi, Juve’den istediği ücreti alamaması.
27 yaşındaki Brezilyalı golcü sezon başına 3.75 milyon avro isterken, Alessio Secco ve Juventus yönetimi 3 milyondan bir kuruş fazla vermeye yanaşmıyor.
Gazetenin haberine göre Juventus, yıldız futbolcunun istediği ücreti ödeyebilecek olan Milan’a transfer için yol verecek, karşılığında da Gilardino’yu alacak.
2005’te Parma’dan transfer edilen Giladino oldukça kötü bir sezon geçirdi ve lig bitiminde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Milan’ın 3 sene önce 24 milyon avro ödeyip aldığı golcü futbolcu için ne kadar bonservis bedeli talep edeceği ise belirsizliğini koruyor.
goal.com
Roma'nın yıldızı oyuncusu 19 nisanda 1-1 biten Livorno maçında sakatlanmış ve uzun süreliğine sahalardan uzak kalmıştı. Doktorların "Dört ay da sürebiliiiir, 9 ay da" şeklinde görüş bildirdiği Totti'nin sakatlığı hızla iyileşiyor.
Eylülde gel
Totti "Kendimi hızlı bir şekilde toparlıyorum. Koşmaya bile başladım. Temmuzda yeşil sahalara geri döneceğim" dedi. Böylelikle eylülde formasını giymeyi hedefleyen Roma kaptanı, takımının hazırlık kampına da katılabilecek.
Kerlon İtalya'da yapabilir Inter'de yapamaz :)
Juve'yle özdeşleştirmiştim seni keşke Juve'de bıraksaydın..
hiçbir yere gitmez.bu sezon sonu Juvede oynayıp bırakıcak.
Milan, Arsenal'lı Flamini'yle anlaştı anlaşmasına ama Kaka hâlâ Ronaldinho'nun transfer edilmesini istiyor.
Milan, Arsenal'lı Flamini'yle anlaştı anlaşmasına ama Kaka hâlâ Ronaldinho'nun transfer edilmesini istiyor. 26 yaşındaki yıldız oyuncu, Ronaldinho'nun gelmesiyle beraber, Pato'yla birlikte 'Brezilya Şeytan Üçgeni' kuracaklarına inanıyor.
"Bu sezon O'na ne oldu bilmiyorum ama Dinho muhteşem bir oyuncu, süper bir yetenek" diyen Kaka "O'nunla birlikte oynamak göz kamaştırıcı olurdu. Millî Takım'da da çok iyi anlaşıyoruz" diyerek transferin gerçekleşmesi konusundaki istekliliğini gösterdi.
Sen çok daha iyisin Kaka,bırak Ronaldinho'yu...:)
Ronaldinho gelirse Kaka ikinci plana düşer bence
İlginç maç olmuş zaten inter çok güven veren bir takım değil dağıldımı tam dağılacak cinsten ayrıca keşke maçı seyretseydim
ikinci ayaga gerek yok bence :)
Okulda Interli arkadaşlar vardı... Artık yoklar. :D
Brezilya şeytan üçgeni çok iyi olabilirdi fakat Ronaldinho konusu kapandı artık
Baslik biraz sakincali :D Zira yanlis anlasilma durumu olabilir :D
Juve'nin simge futbolcularından, Juve bir kıyak geçecektir..
Roma eger son hafta Catania´yi gecerse sampiyon olabilirler.
Parma ligde kalabilmesi icin Interi yenmesi gerekiyor,Romanin da maci Catania ile oldugunu düsünürsek,Parma yenerse Interi ligde kalirlar.Böylelikle sampiyon da Roma olur.Catania Romaya dis geciremez,ama Lucarelliye güveniyorum,Interden 1 puan alirlarsa Roma sampiyon olur.
Roma'dan Parma'ya çantalar gitsin :D Siz onları yenin bizde Catania'yı :D
Roma'nın şampiyon olmasını istemiyorum. Inter'i ise hiç desteklemedim. Ancak birisini seçmem gerekirse, ben yine Inter derim..
Umarım Parma'ya karşı kazanıp şampiyon olurlar..
oo milan daki oyuncular ne kadar sorumsuz atarsa kaka' atıyor atamazsa milan yatıor.
kaka 10 maç oynamasın milan küme düşerdi.
artık uefaya giderler.
Bu sene Milani genelde Pato ve Kaka tasidi zaten.Milanda devrim sart,bu futbolcularla küme düsmemeye oynarlar seneye.
Yok artık yav ne düşmesi, naptınız.. :D
Lafin gelisi küme düsmeme seyi :D Bu sene ne halde olduklarini gördük ama,Kaka,Pato,Gattuso,Inzaghi gaza basmasalar Milan birak Clyi,Avrupa kupalarina gidemezdi.Yeni bir sisteme,yeni bir teknik direktöre,yeni genc oyunculara,yani devrime ihtiyaclari var. :)
hakem yine çaldı intere penaltıyı ama olmadı gol..
şaka maka milan yoann gourcuff u harcıyor.destek çıkıp daha fazla oynatmaları lazım seedorf bulunmaz hint kumaşı değil çünkü.
Ben İtalyanlardan bu turnuvada bir sürpriz bekliyorum.Zaten ölüm grubundalar bence gruptan çıkamazlar
Amauri, Milan’a gidiyor
Gazzetta dello Sport’un haberine göre Palermo, yıldız golcüsü Amauri’nin transferi için Juventus’la anlaşamadı.
Brezilyalı golcü Amauri’nin transferi adeta yılan hikayesine döndü. Bundan bir kaç hafta önce Juventus’a imza atacağı söylenen golcü futbolcunun, şimdi de Milan’a gideceği iddia ediliyor.
Bilinen bir şey var ki, Amauri iki sebepten dolayı Juve forması giyemeyecek: İlki, yıldız futbolcunun talep ettiği yıllık 3.75 milyon avro’luk ücret, diğeri ise Palermo ve Juventus’un transferde kullanılacak oyuncu konusunda bir türlü anlaşamamaları.
Milan devrede
Gazzetta’nın iddiasına göre Juventus’tan istediğini alamayan Palermo, Milan’ın daha cazip teklifini kabul edecek. Habere göre Milan, Sicilya kulübüne hem 15 milyon avro hem de Empoli’de kiralık oynayan futbolcuları Lino Marzorati ve Ignazio Abate’yi verecek.
Juventus, transferde hedeflediği önemli oyunculardan birini kaçırmış olmasına rağmen, taraftarlar anlaşma gereği Palermo’ya gidecek olan Giovinco’nun takımda kalmasıyla rahat bir nefes aldılar.
Milan'ın ihtiyacı olan bir transfer
valla italya en son izlediim maçında portekizi sahadan silmişti.tecrübeli oyuncularla yarı final yüzü görür bence.
valla sıkıldık artık hayırlı olsun,çok faydasını görür,mükemmel transfer...
git bir takıma artık:D