iyi de bu kral kim onu söyle???
Printable View
merhaba arkadaşlar asıl kral geldi:D
bu kral kim yaw
memoliye dondu ordada vardi bi jral
oburlarin kraliysa o benimdir (=
off çok fena üşütmüşüym ya hayatımda ilk defa 24 saat uyudum ama şimdi biraz iyi gibiyim :)
demin evde yangın çıkıyodu elektrikler kesikti 3-5 saattir elektrikli sobayı masa olarak kullanıyodum yani koltuğun dibindeydi sonra elektrikler geldi ben bilgisayara geçtim direk elektrikler gelince sobada direk açıldı tabi
arkama baktımki ne göreyim dumanlar püfür püfür çıkıyo koltuk tutuşuyo sonra yastıkla felan vurduk söndü elim ayağım titriyo ya
Saolun arkadaşlar
Bide onlarda yetmez gibi bide gece anneme bulaştı benim hastalığım (nasıl bulaştıysa) annemin tansiyonu düştü ellerini ayağını hissedemedi hastaneye götürdük serum felan taktılar heralde hayatımın en kötü günlerini aşadım
Geçmiş olsun Cİhan, önemli bir zarar yoktur umarım. Gerçi sende bir zarar olmasın, eşya nasılsa alınır.:)
Selamun aleykum Beyler nasilsiniz :)
iyiyim Sagol :)
Günaydınlar
A.s Ersin
yeni gördüm mesajını:)
Yamada oyun ilerledikçe beni as kaleci olarak alıyorlar.Chelsea'ye transfer olursam şaşırmayın.:D
;;) bende geldim ne var ne yok??;;)
günaydın
saat 14 de Dershanenin ÖSS sınavına gidicem ve 3 saat 15 dk sürücek. Ben patlarım orda ya of :(
hoşgeldin hiçbişi yok boşuna geldin:D
adam gelmeden önce derdi:D:D
koskoca hayaticiki görmedinmi avatarı zaten üç kişilik yer kaplıo:D
yooo öok güzel ben kötü demedimki?
gel git yalama oldum bende yanlış anlamayın :D
iyi akşamlar herkese :)
sanada iyi akşamlar...
Merhaba....
İyi akşamlar Serhat'cık.
SeLamun ALeyküm ßeyLer Naparsınız..:D
öle konuları dolaşıoz valla...sen napıon?
Beyler TurksportaL'n uyeLerinin ResimLerini topLamaktayiz isteyen Varsa resimlerini Buraya ekLeye biLir :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tr.Captain (Ismin Ne ? ) Bu Resmi ben yaptm kendimcede Cok beyendim :)
http://img254.imageshack.us/img254/9...tainco7.th.jpg
HaKKatten Yani Kanımca GüzeL resim oLmuş tebriKLer SerHat.:D
selamlar arkadaşlar mafiada son bölümdeyim bitürlü geçemedim çok zor yaa kaç saattir uğraşıyorum