Milan revizyona gittiği için transfer %90 gerçekleşir Amauri kaliteli forvet
Printable View
Milan revizyona gittiği için transfer %90 gerçekleşir Amauri kaliteli forvet
İtalya en az yarı final oynar gibi geliyor.. Hazırlık maçlarında kalitelerini belli ettiler
Kadro çok iyi, ortasahada 3 Milan'lı 3 Roma'lı ve bence İtalya'nın en değerli futbolcusu Camoranesi.
Düşündüm, düşündüm tartışma oLsun diye yok bu isim neden var bu oLsun diyecektim ama buLamadım ki :D
Roma Kaptanı Francesco Totti, son haftasına girdikleri şampiyonluk yarışında rakibine şans tanıdı
goal.com
Roma'nın efsanevi ismi Francesco Totti, şampiyonluktan ümitli değil. Lider İnter'in iç sahada Siena'yla 2-2 berabere kalması ve son haftaya girilirken iki takım arasındaki puan farkının 1'e kadar inmesiyle doğan soru işaretlerini rakip takım lehine yanıtlayan Totti, "Senaryo şimdiden yazıldı. Pazar günü kazanacaklar" dedi.
Corriere dello Sport'a konuşan tecrübeli yıldız, "Biz de kazanacağız. Ama onlar da kazanır. Yine de sakibiz. Birşey olacağını sanmıyorum. Ama olursa, göreceğiz şeklinde konuştu.
Serie A'da 38. ve son hafta maçları Pazar günü oynanıyor. Şampiyon olmak adına, ligde kalma mücadelesi veren Catania'yı yenmek zorunda olan Roma, bir yandan da İnter'in Parma karşısında puan kaybına uğramasını bekleyecek.
İtalyan Federasyonu işini bilir İNter'in şampiyonluğu kaybetmesine göz yummazlar.
Hakemler inanılmaz derecede tavır koyuyorlar o yüzden İtalyanlar klüp bazında 2oo8'de kötüydü İnter hakemlede olsa kazanır şampiyonluğu...
Inter 1 maç kala şampiyonluğu bırakacağını sanmıyorum Totti rakibini rehavete sokmak içnide bunları söylemiş olabilir ...
Totti'nin Inter'li oyunculara karşı psikolojik bir oyunu olabilir bu sözler :)
Ama bencede Inter buradan bırakmaz gibi geliyor Şampiyonluğu..
seneye böyle olmamalı.. meydan boş kalıyor hep
Milan'a forvet lazım zaten
Inter'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, teknik direktör Mancini'nin takımda kalması durumunda Inter'de ayrılacağını açıkladı.
Juventus'un küme düşmesiyle beraber 2006 yılında Inter'e imza atıp, son iki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Ibrahimovic, takımın başında Roberto Mancini kalırsa takımdan ayrılacağını açıkladı.
Real Madrid devrede
Son haftalarda ismi sıkça Real Madrid'le anılan Zlatan Ibrahimovic'in bu açıklamasının ardında bonservis bedelini düşürme strajesinin yattığı düşünülüyor.
Bakalım Mancini takımın başında kalabilecek mi? Inter, kendi evinde Siena'yla 2-2'lik skorla berabere kalınca şampiyonluk şansını da riske attı.
hadi bakalım :D rest ise rest.. bence Zlatan zaten İnter'e katacağını kattı, zaten İnter öyle böyle (!) şampiyon oluyor, bence macera arasın, bi la liga ya da premier yapsın
Çok konuşuyor bu Zlatan yahu.
Ama yinede seviyorum Zlatanı yeri ayrı bende. Real'e gitsin.
İsveç Milli takımı içinde aynı şeyleri söylemişti böylesini atıcaksın paf takıma futbol hayatı sönücek. :D
Zlatan çok konuşuyo ama sahada havası yetiyo :)
Kendisini Madrid'te görmek isterim
Real'e giderse
-Çocukluğumdan beri R.Madrid'liyimdi der artık...
İnter de üstü örtülü bir çok sorun var...
bir yerden sonra artık futbolcular teknik direktörlerin üstüne çıkıyor:)bu futbolcular yani zlatan böyle konusuyorsa bunun nedeni mancinidir.takım üzerinde otoritesini kuramamıs böyle adamlara şahsen bende hoca demem:)zlatan sonuna kadar haklı.ayrıca hoca dedigin jose mourinho gibi olucak
çok iyi bir futbolcu olsa da,bu şekil de konuşma hakkı bence yok...
Yollasinlar, Inter forvetsiz kalcak sonunda
Zlatan'ı artık başka bir takımda görmemiz %100 :)
ibrahimoviç gibi temiz kalpli,iyi niyetli,mülayim adama bu sözleri söylettiren bir şeyler olmalı.hiç böyle değil normalde.
İnter ne yapar ne eder şampiyonluğu alır..
Bir futbolcu için çok fazla konuşuyor bence..Haklı olabilir ama böyle olmamalı..
Ama beyler bazı hocalarda var ki yani adama İllalallah dedirtiyo.İbo yeni sezonda başka takıma gitmeli bencede.(Adamı iki dakkada İbo'da yaptık:D)
Aslında İnteri'in şampiyon olmasını hiç istemiyorum ama özellikle ligin ilk yarısındaki performansla bunu hakediyorlar
Juve ye gelmesin de nereye giderse gitsin !
İnter alır şampiyonluğu.
İbrahimoviç haklı.