4 dk uzattı hakem.
Printable View
4 dk uzattı hakem.
Şampiyon olduk bence :D
ohhhhhhh.... ter boşandı resmen yawww. bitti. diğer maç 3-2 ,bizim maç 0-1
haha catamzarodan gol haberimi var :D:D:D
http://catanzarocalcio.altervista.or.../Esultanza.jpg
oyuncular gelen bu şampiyonluktan sonra naptıklarını şaşırdı :)
http://catanzarocalcio.altervista.or...eti-cz2004.jpg
2024-2025 SERIE A ŞAMPİYONU "CATANZARO"
Bu şampiyonluk çok ama çok büyük bir emeğin sonunda geldi. Hayatımda bir takımın bu kadar maçlara asıldığını görmedim. Şampiyonlar Liginde olsun ,ligde olsun ,bu sezon kazanmamız gereken maçların çogunda takım aşırı motive şekilde elinden gelenin fazlasını yaptı. Son 3 hafta Lazio-Juventus gibi devlerin ardından geçen sezon şampiyonluğu kaybetmemize sebep olan Palermo ile yine son hafta hem de deplasmanda karşılaştık.Psikolojik anlamda da çok olumsuz bir maçtı,çok da zor oldu ama kazandık. Bu başarıda emeği olan tüm oyuncuları kutluyorum.Camiaya hayırlı olsun!!!!
http://www.yukleresim.com/?di=TQ3T
http://www.yukleresim.com/?di=BOPN
hocam tebrik ederim sonunda oldu:D:D
Tebrik ederim hocam :)
Kasap herifler şampiyonluk maçında sol bek Grod'u biçtiler. 1,5 ay sakat.
Takımdaki yaşlı oyuncuları ve bu sene verim alamadıklarımı satacagım.Gelecek sezon sonradan oyuna girse bile iş görmeyecek oyuncu istemiyorum kadroda.
hocam hiç cevap yazmıyorum ama sık sık takip ediyorum tebrikler :)
Rabello 10 milyon €'ya Palmeiras'a satıldı. Senelik 3,5 milyon € ödüyorduk.Palmeiras bu kadar önermeyince 1,1 milyon € biz ödeyeceğiz yine.
okulda toplantım var. ben kaçar :)
hocam kairyere tıklarken baslıkta şampiyno yazısını bekliyordum olmadık diye girdim am olmuşuz :D tebrikler
Tebrikler hocam çok büyük bir emeğin sonunda gelen şampiyonluk oldu:)Çok zevkli bir şekilde ilerliyo kaldı Şampiyonlar Ligi:)
Valla tebrikler hocam, mükemmel bir emek, mükemmel bir azim, mükemmel bir başarı. :)
şampiyonluk güzel oldu ama ben resimleri göremiyorum
başlığa hemen yazmasaydın ya. spoiler etkisi yaratıyo kariyere girerken. :D
bir de ben bu verimli korner taktiğinin komutlarını istiyorum. :)
Tebrikler Hasan hocam.
Ss'leri bir benmi göremiyorum?
Tebrikler hocam sonunda kavuşmuşsun Serie A şampiyonluğuna :zuhaha
Tebrikler şampiyonluk gelmiş sakatlıklara olumsuzluklara rağmen:) ŞL'de yarı final oynamak da yanına güzel bir ekleme olmuş:) o kupayı da alırsak artık kariyer biter herhalde:) gelecek sezonu merakla bekliyorum...
Evet gelecek sezonu bekliyoruz :)
Tebrikler hocam o kadar eksiğe rağmen süper bi şampiyonluk olmuş :) Bu arada milan alt ligde ne yaptı geri çıkabildi mi? :D
Sirada italya kupasi ve Sampiyonlar ligi var.Tebrikler hocam.
Tebrikler hocam :D ne heyecanlı olmuş :n:
herkese teşekkürler.Ben yarın sabah erkenden il dışına çıkacağım ve cuma akşamına kadar yokum :) kendinize iyi bakın. gelince devam edeceğiz inşallah....nannar kaçar.... ;)
Hileden sonra lafı yememek için kaçan bi menejeriniz var işte :p
Benim zaten inancım tamdı, 15 sezon olsa bile bu kupa kalkar diyordum hep, destek olacağına köstek olanlar utansın :n:
kupayı düşürmüşler bana haber geldi :D yine kaldıramamışlar:D
inananları yanıltmadı hoca. :)
Tebrikler hocam. Muhteşem bir ezonu daha geride bıraktın. Artık ŞL Şampiyonluğu için saldıralım. :)
Sabreden derviş, muradına ermiş :) Tebrikler hocam.
Hocam nerelerdesin yahu,senin kariyer olmayınca kendimi boşlukta hissediyorum,yediklerimdem tad alamaz oldum.Ses ver HasHüs hocam :)
tebrikler hocam dinarspor kariyerinden sonra bunu da soluksuz bir biçimde takip ediyorum :)
hasan hocam senin mükemmel anlatımın yüzünden :) alt liglerden küçük takım çalıştırmaya heves ediyorum ömrümü yiyor o takımlar :D
Hocam tebrikler valla.Umarım şampiyonlar liginide alırız :)
Bence hoca başa bir takım ile görüşmeye gitti arkadaşlar cuma akşamı flaş flaş nannar X takımında diye bir başlık görebiliriz :)
yok öyle bir şey x takımla görüşemez nannar hocam aslaaaaaaaaa
Herkese merhabalar. Eve döndük.iyi dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkürler. bu akaşm UEFA yarı finali maçlarım var turnuvada. sonra uykum gelene kadar burdayım inşallah. :)