Nerde kaldın abi ya.Bu kariyer SS siz olunca site bi boş oluyo sanki :)
Başarılar tekrar.
Printable View
:) son 2 sezonda çok müthiş işler başardık. Geçen sezon ligde ve avrupa şampiyonlar liginde şampiyonluğu son maçlarda kaybetmiştik. bu sezon ligi son maçta kazandık fakat şampiyonlar liginde yarı finalde elendik. Takım olarak çok üst düzey olmasak da özellikle son 3 sezonda gerçekten olağanüstü bir motivasyonla maçları kazanıyoruz.Artık bu sezon kariyerin son sezonu olacak ve hedefimiz 3 kupa.....
25 milyon € tv geliri geldi şampiyonlar liginden
son sezon olacağı için yatırım yaptıgım gençleri satıyorum :(
abovvv.... yeni stada falan da başlandıydı :( pehhhh... onu iptal ettirsek de parayı alsak ordan :n:
ya da ben yayını keserim ama kendim devam ederim pc de :D gençler de satıldı...pehhhh...
Niye bırakıyonki hocam :n:
sarmal 3 lü save sistemim açıktı. gençleri satmaktan vazgeçtim,forumda yayını kessem de kendim devam edeceğim. çünkü yeni stat falan yapılacak. kıyamadım valla :D
5 ay sonra alt yapı ve antreman tesisleri , 3 yıl sonra da yeni stat tamamlanacak.
3 yıl sonra yani 19. sezonda yeni stada geçeceğiz sanırım. o zamana kadar ben her sezon alt yapı ve antreman tesisleri konusunda iyileştirme isterim yönetimden. 20. sezon ile 25. sezon arasını hem kaliteli tesislerde hem de yeni stadda oynayarak kariyeri tamamlarız. 25 sezona göre planlama yapacağımıza göre en geç son sezonda potansiyeline ulaşacak gençleri kadroya katalım. 9 sezon var sona... yani bu sezon da belki 18 yaşında oyuncu alırız ama gelecek sezondan itibaren her sezon +1 yaşlı ve en az CA'sı 2 yıldız adam alırım ki yaşı kemale erdiğinde 4-5 yıldızı bulalım. :)
Aldığı parayı hak etmeyen 3-4 oyuncuyu satarak hem para kazanacagız hem de maaş bütçemizde yer açacağız.
Hüsoş Akşamki Canlı Yayını Organize Et :D
Rabello'yu 10 milyon €'ya Palmeiras'a,
Andrade'yi 6,25 milyon €'ya Sochaux'a,
Romagnoli'yi 12 milyon €'ya Stuttgart'a gönderdik. Artık sağlam bir sağ bek,sağlam bir orta saha ve sağlam bir forvet almamız lazım bu 3 lünün yerine
Atom Karıncamı Niye Gönderdin Yahu :uzgun:
22'de Ben Meşgulum Müdür :D 21:15 veya 23:15 Seç Beğen Hüsoş :zuhaha
Misler Gibi catanzaro5 Ağı Var Daha Ne Açayım :D
Hayırdır Canın Sıkkın Gibi Müdür Ne İş Pek Havan Yok ?
Diğer Tarafıda mı Sakatladın :D
pc nin dibinde bizim oğlan suikastçi gibi. zaten güç kaynagım öldü, pc kapanıp duruyor. ona canım sıkıldı. 3 keredir oyunu yeniden açıyorum
len yürü gel şimdi yapalım o zaman maçı
Hocam özlemiştik yahu, hoşgeldiniz :)
hoşbulduk :) son süra ilerliyorum. şu Avrupa dışından sezonda 1 oyuncu alma kuralı olmasa harika 2 oyuncu ile anlaştım ama birini alacaz artık.Genoa'daki orta saha Minelli için girişimlerimiz oldu ama Genoa 130 milyon € istiyor hem de 109'u peşin :n:
Sıralamada 18. sıraya çıktık şükür :D
http://www.yukleresim.com/images/817...4537982864.png
Kulüp borçları temizlediğini duyurdu :D 2 senedir Şampiyonlar liginden deli paralar kazandık :D
SEZON ÖZETİ...
http://www.yukleresim.com/images/960...3735556663.jpg
Brazete 8,25 milyon € karşılıgından Cosenza'lı oldu :)
biraz ara verem, transfer sezonuna 2-3 gün kaldı hemen.
TV gelirlerine bak :n: çıktım oyundan.....
http://www.yukleresim.com/images/700...8975131359.png
Özledik hocam vallahi. :)
gelsin paralar :D
inşallah :)
önünde saygıyla eğiliyorum hocam
teşekkürler...
Kahvaltıdan sonra devam edeceğiz... Yeni transferler imza aşamasında.
kariyeri takip etme fırsatı bulamadım pek.bugünden itibaren takip etcem.bende inşallah sizin italyada yaptıklarınızı ingiltereye yansıtırım.kariyerime beklerim.önerileriniz varsa seve seve dinlerim :)
sağolasın;)
İsmail Çakmak diye lüzumsuz bir genç Türk çıktı alt yapıdan :D