-
Arkadaşlar Allah aşkına yardım edin çıldırmak üzereyim.Bilgisayarım kendi kendine müzikler çalışıyor sanki birileri partide eğleniyor ve Not defterine birşeyler yazınca (İngilizce)gülüyorlar.Bu nasıl iştir.Acaba ne olabilir virüsmü?Çıldırıcam ya lütfen yardım edin.:(:(
-
Ee virüs taraması yap virüs ise çıkar ortaya. Bir program yüklemişsindir onun marifetidir belki. Ama bak ne güzel bilgisayarın kendini eğlendirmeyi başarıyor. :)
-
Bilgisayarını Kötü Ruhlar Ele Geçirmiş Berkay..:D:D
-
Bugün 7.30'da uyandım çok uykum var yatıcam iyi geceler.
-
SelamunHello...Nasılsınız
-
Ben kaçtım, herkese sorunsuz bir gece diliyorum. :)
-
Daha yeni başlıyorduk yahu, nereye?
İyi geceler gidenlere, kalanlara da ho ho...
-
-
Bursadan selamlar sevgiler ahali.
Sekopej abi, saygılar..
-
Sorunsuz bir gece mi. :(
Mümkün değil sanırım...
-
Saygılar bizden Mehmet Bey.
Sana da hoyy Aykut...
-
Ee Serkan abi Nakara'da durumlar nasıl?:icon_biggrin:
-
Nakara iyi güzel, gittik gördük geldik.:p
Ne oldu Emre gece gece, hastalıkla mı ilgili?
-
Emre abi bugün kafede gördüm.Hastalanmışsın.Geçmiş olsun abi.Allah acil şifalar nasip eylesin.:)
-
Teşekkür ederim Şemsi.
Hastalık bir yandan. Az öncede yaklasık 3 saate yakın süren bir kavganın içinden çıktım harap ve bitap düşmüş durumdayım. :( Allahtan revamı bu yahu....
Nakara'da güzel oldu hani. :) Tokyo'ya yakınmıydı Serkan?
-
Ne kavgası Emre? Kötü birşeyler yoktur umarım, hayatta kimseye kaldıramayacağı yük verilmemiştir Emre, üstesinden gelirsin.;;)
-
Kiminlerle kavga ettin Emre abi, çağırsaydın ya beni onlara bir kunkfu iki aykido üç çinçançon yapsaydım..
-
Kavga fiziksel değildir inşallah.Yok canım olamaz herhalde.:D
-
Yok yahu bakmayın kavga dediğime tertışma diyelim daha dogru bir tabir. :) Gönül işleri adama kaldıramayacağından fazla yük işte Serkan daha ne olsun...
-
Bir hatrınızı sorayım diye geldiydim :p
Baya olmuş girmeyeli.
-
O zaman ben o konuya hiç girmiyorum Emre, o işe akıl sır ermiyor işte, neyin neden olduğunun mantıklı açıklamasını bulmak imkansız oluyor...
-
Mustafa'yı biryerlerden gözüm ısırıyor ama... ;;)
Hay agzına saglık Serkan...
-
Hiç sorma Emre abi, benimde kafam karışık canım sıkkın içimde kötür bir his var, bu gönül işleri adamı harbiden bitiriyor kaldıramayacağı yük vermesin Allah kimsenin omuzlarına.
-
Ben de sizi tanımaya çalışıyorum :)
-
Ben bazı yaşanmışlıklardan sonra, gönül işleriyle pek işim olmaz derdim, bu işten dertli olanlara da tavsiyem takma kafana olurdu ama son zamanlarda nedense ben kafaya takmaya başladım.
Değişiyor muyum ne?:D
-
Neyse arkadaşlar ben kalkıyorum.Uykum geldi.İyi geceler hepinize..
-
Manita ayağı sakat ayak, en iyisi tek olmak ne dert var ne tasa mis gibi, ama gönül işte bu gidip illa birine vuruluyor..:)
-
İyi geceler Şemsi.
Ben tekim çok mutluyum.:p
-
Bu arada Mehmet çıkmadan bir soru soracam sana.
Şu Alicanfmfan herhalde gerçek hayatta arkadaşın?
-
İyi gecler Şemsi.
Bende vazgeçsem diyorum artık ama işte...
-
yok Şemsi değil, Bursalıymış görmüşlüğüm yok sadece net üzerinden konuşmuşluğum var.:)
-
Uykum kaçtı bu arada.:icon_biggrin:
İlk ilkokulumdan bir arkadaş buldum.Daha doğrusu onun arkadaşını buldum Netlog'tan.Heyecan yaptım valla.Uzun süredir eski arkadaşlarımdan haber alamıyorum.:)
-
Beni de bir kız buldu, hala hatırlamıyorum ama hatırlamış numarası yaptım. İnşallah hatırlarım...
Aman Şemsi, gece gece çok heyecan yapma.:D
-
uzun süre sonra guşluğu ben kapatıyorum:D guşluk kapanmıştır
-
Valla benide bulsa iyi olacak gece gece. :p hasta hasta sefkate ihtiyacım var.:)
-
-
c@fe açılmıştır günaydın tsi
-
Gunayudın mıllet.
Şemsı gusluga bak
-
olum yürü git la ben kapattım
-
Ben 2 gündür birşeyler bekliyorum, bu gece de ümidi kestim yatıyorum. Sen de şefkati pek bekleme bence Emre, doğru yatağa.(Tabi uyuyabileceksen, yoksa düşünmek insanı daha beter ediyor):)