Şişttt. Yine burda tartışma falan yapmayın :D Herkes tartışma için Cafe'ye çağırıyor milleti yahu :confused:
Printable View
Şişttt. Yine burda tartışma falan yapmayın :D Herkes tartışma için Cafe'ye çağırıyor milleti yahu :confused:
yok abi bişi yazdıda özel mesajla bende cafede konuşak dedim sadece:D
kardeşim bizim büyüklügümüzü cekemiyorlar ben burayı yoktan var ettim şimdi anlaşıylıyor degerim neyse avrupa yakası başlıcak ben gidiyom :D
nerden ne çıkartmışım ben yav, transfer muhabbetini çıkartan sizlersiniz ;)
Görkem için söylüyorsan başımızın üstünde yeri var misafir olarak gelcek nasıl ben burda yazıyorsam o da guşlukta yazcak durum bundan ibaret ;;)
eee daha daha nasılsınız :n:
zalim admin vieri geldi açılın :D
Bende çıkıyorum :D Kendinize iyi bakın :) İyi geceler. :)
c@fe yine öksüz kaldı nereye gidiyorsunuz yahu :D
bu arada dedim ben size fazla smile kullanmayalım diye bakın işte yakalandık, eee şeyy kem küm :S
mustafa abi seni kuşlukda görmek isteriz :D
Daha önce 3000. ve 4000. mesajlarımı burada kutlamıştım sıra geldi 5000. mesajıma ne güzel bir gün kİ böyle bir mesaj kutluyorum sizlere sıcacık bir ortamda. :)
Hepinizle iyi kötü günlerim oldu hep birlikte güldük hep birlikte ağladık. :p Herneyse 5000. mesajım kutlu olsun. :) İnşallah sizlerde bu kadar mesaja gelmek sizede kısmet olur. ;)
bana daha çok var ama hayırlı olsun sana abi
görüyorsunuz adminlerimizn tercihi bile CAFE :D
selamlar arkadaşlar cafede olmasa sıkıntıdan patlıycaz bea
http://forum.turksportal.net/vb/show...198#post402198
2 tane kendi resmimi ekledim, bakın arkadaşlar. Taze taze. :D
umarfarukum hariç hepiniz yalansınız o hariç kimse okumadı bile mesajımı bundan sonra bende bişey istersiniz siz ah ulan o günler bi gelsin ben size sorarım bundan sonra mesaj kutalamak felan yok. Yazıklar olsun...
kıymetimi bilin:D
selamun aleykumm
ağalar şu gaffura ölüyorum yaa gülmekten öldürüyo:D:n:
nasılsınız arkadaşlar yenı bi muhabbet var mıı cafede
Beyler sorması ayıp gaffur kim?
yok önemli bişi