doğrusunu söylemek gerekirse gitmeyi düşünüyorum baya bi uykum geldi ama 5-6 ya kadar durup yarın 3-4 gibi uyanmak insana daha bi zevk veriyo :D
Printable View
doğrusunu söylemek gerekirse gitmeyi düşünüyorum baya bi uykum geldi ama 5-6 ya kadar durup yarın 3-4 gibi uyanmak insana daha bi zevk veriyo :D
Benim uykum yok fakat çok kötü hastayım. (0)
geçmiş olsun ne oldu hala geçmedi mi hastalığın geçen günde hastaydın sen
yaz günü hasta olmayı nasıl beceriyosun bende onu anlamıyorum :D
bak annelerimizin her zaman söylediğini sana söyliyim :D
1-) yatarken pencereyi kapat :D
2-) üstüne atlet giy de yat :D
3-) terliyken soğuk su içme :D
bana hep bunlar söylenir valla :D
yaş nerdeyse 18 oldu hala aynı davalar :D
3 gündür hastayım valla (0)
Hava-Ev çok sıcak oluyor ve atlet giymeden yatıyorum.Hem de üstüme birşey örtmüyorum ve de pencere açık.
Hasta olmadan önce günde 2 tane Mangum yiyordum.Bazende 2 değil de 1 tane :) Ama kesin yiyiyordum! Hatta bugün bile yedim :( Dayanamıyor insan..
Doktora falan da gitmedim çünkü ne olacak gitsem .. Nezle oldum işte :( Allahtan ilaçlarım var onları kullanıyorum.[En son böyle hasta olduğum zaman verilen ilaçlar :j: ki o zaman daha da kötüydüm .. :j:]
Kulaklarım ağrımaya başladı (0) Ama nedeni grip olduğumdan..Bol bol selpak gidiyor; anlarsın ya :n: ehuehuehue :)
EDİT: BEN ÇIKIYORUM ÇOK DURDUMM :n: HADİ İYİ GECELER :j: YARIN GÖRÜŞÜRÜZ :v:
neyse geçmiş olsun annelerimizin dediklerini yaparsak bişey olmaz ama dinleyen kim :D
bende çıkıyom hadi yarın görüşürük iyi geceler allaha emanet ol
geçmiş olsun yav.Bende varım gece kuşu olarak hemde hergün.Matrax ve sonrasında oyunlar :D
günaydın turksportalın gece kuşları...
Herkese günaydın. Ayrıca Chelsea gibi bir takım Anelka'yı almaz ;) Sheva nerde Anelka nerde. Hadi Anelka'yı geçtik, Sheva gibi bir oyuncu asla Fenerbahçe'de oynamaz. Yani boş beleş,sallama bir haberdir :D Ayrıca daha Sheva sözleşme imzalayalı 1-2 ay falan oldu :D Hemen gidecekmi :p
NOT: Bunları tartışma amaçlı yazmadım.;) GS olsaydıda aynısını yazardım...
s.a millet
a.s. ... :D
aleykum selam arkadaşım:D
Nasılsınız? :D
ben iim sizler nasılsınız
Bende şahsım adına iyiyim :D Öyle forumda geziyorum aylak aylak :D :D :D
herzamanki gibi :D:D:DQuote:
Originally Posted by LaKe
Evet :D :D :D :D
selam millet herkese günaydın bu saatte günaydın falan kalmadı ama herkese iyi günler diyim bari :D
hoşgeldin:DQuote:
Originally Posted by SefaReis66
Ben geldim millet :n: Gerçi yeni kalkmadım 2 saat oldu ama .. :n: :j:
hojbulduk be ya nasılsınız arkadaşlar
samanyolu sabahları cafe deyiz burası gece 12 den açılır sabah 6 da kapanır bundan sonra gündüzleri cafe de geceleri kuşluk ta :D
Herkese iyi günler, keyifler ne alemde..
iyi diyelim iyi olsun senden nbr
bi kupon yaptım akşama köşeyim :D
sen köşeysen bizde köşeyiz, yine bonkörlüğün tutar herhalde, :D
bende yeni kalktım işte, kendime gelmeye çalışıyorum
İyi işte keyifler nasıl olsun senin nasıl :)Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Ha şu senin bakmadan oynadığın kupon mu :n:Quote:
Originally Posted by SefaReis66
can bıktım be senden :D:D
niye bakmadan yapıyım be 5 kağıt basıyoz sen 5 kağıdı hiç bakmadığın bi kupona yatırırmısın :D
ayıpsın be nart şu kupon bi tutsun hepinize benden soda hemide limonlu :D
oy oy oy
bu gece uzun olabilir benim guşluk, sabah edebiliriz yine ama bellide olmaz :D
mrb millet bu aralar pek giremiyom bu gece de gelemeyecem büyük bir ihtimalle benim sodayı dolaba koyun ben yarın içerim:D
selam millet bu arada acil olarak volkan babacan ve iali melih özcelik resimleri aranıyor elinde olan varsa benimle paylasabilirmi? :D
ne gunaydini yaaw burasi sefareisin dedigi gibi gece aciliyoo :DQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
=========================================
kuslar nerdesiniz.. haydi bismillah kepenkleri ben actiim :D
olmaz mı be nekop sana bi heme paylaş la ayarlayım
Boğazım patlayana kadar bağırdım kadiköyde.Burdan Oğuz Abime(FB Devil) a acil şifalar diliyorum umarım aramıza çabuk dönersin...
http://www.hemenpaylas.com/download/...melih.rar.html tıkla nekop babacan ve ali melih zaten isimler ID numaraları şeklinde sana kolaylık olsun
selamınaleyküm millet nerdesiniz ya 20 dakika sonra dükkanı açıcaz çabuk toplanın burada :D:D
yaw sefa ben zaten yerleşemedim daha toparlanmam kolay olu 5 dakka kaldı dükkanı açmaya
tükkan açılmıştır guşlar haadin gelin
Ben geldim kuşlar :n:
Hoşbulduk şimdiden :n:
hoşgeldin den cngnsry senle benden başka kimse yok herhalde
nasil yook dukkani acan benim zaten :D
helal olsun da kardeş dün bu saatte nasıldı bugün nasıl